Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Lino
  • Ruud
  • Matthias

T-opstelling keukens

Je zal nu wel denken; wat is een T-opstelling keuken precies? Een T-opstelling keuken is een ruime keuken waarbij het keukenblok in het midden gevestigd is. Hierdoor wordt er extra veel ruimte gecreëerd. Perfect voor als je veel ruimte hebt en je een gezellige en open keuken wilt!

Keuken inspiratie voor een T-opstelling keuken

Een T-opstelling keuken lijkt door het extra keukenblok erg op een keuken met kookeiland.

Het verschil met een keuken met een keuken met kookeiland is dat het kookblok bevestigd is met de rest van de keuken. Wat heel fijn is aan een keuken met T-opstelling is dat je veel handige ruimtes creëert. Je kan bijvoorbeeld aan een kant van de T-opstelling de kookplaat bevestigen voor de kookruimte. Aan de andere kant kan je weer veel keukenapparaten plaatsen en aan het kookeiland kan je bijvoorbeeld een gezellige bar bevestigen. Op deze manier heb je een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien.

 
Grijze keuken in T-opstelling

Voor- en nadelen T-opstelling keuken

Een nadeel van een keuken met T-opstelling is dat je om het keukenblok heen moet lopen om aan de andere kant van de keuken te komen. Hierdoor moet je goed nadenken bij de inrichting van je T-opstelling keuken. Houdt bijvoorbeeld rekening met de werkdriehoek (afstand tussen kookplaat, spoelbak en koelkast). Een fijn voordeel is dat je minder ruimte nodig hebt dan een keuken met los kookeiland. Een ander voordeel is dat je helemaal los kan gaan met je creativiteit. Je kan echt alle kanten op qua design met een t-opstelling keuken. Hierdoor kan je zelf jouw droomkeuken ontwerpen.

 
Witte keuken in T-opstelling

Kies voor een gave T-opstelling keuken

We hopen dat we je met bovenstaande informatie een goed beeld hebben gegeven van de T-opstelling keuken. Beschik je over een grote ruimte? Dan is deze keukenopstelling een perfecte optie. Je behoudt veel ruimte en creëert veel luxe met deze opstelling. Zie jij een T-opstelling keuken wel zitten? Kom dan eens langs bij een van de filialen van Keukenloods.nl om de modellen in ons assortiment in het echt te bekijken.Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. Wil je graag meer informatie van jouw nieuwe droomkeuken? Of misschien over diverse mogelijkheden die wij bieden? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of meteen een afspraak maken in een van onze filialen.

Moderne T-opstelling keuken