Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Lino
  • Ruud
  • Matthias

Rechte keuken

Als je een smalle ruimte beschikbaar hebt voor een keuken, is een rechte keuken een perfecte optie. Deze keukenopstelling is compact en past in veel verschillende soorten ruimtes. Ben je bang dat een rechte keuken niet genoeg ruimte voor inbouw opties heeft? Maak je dan niet druk! Alle benodigde inbouwapparatuur past met gemak. Er kunnen genoeg bovenkasten worden geplaatst waardoor je het maximale uit jouw ruimte haalt.

Keuken inspiratie voor een rechte keuken

Op zoek naar keuken inspiratie voor een rechte keuken? Wij helpen je graag! Een rechte keuken is misschien klein, maar dat betekent niet dat je geen opties hebt om je keuken helemaal naar jouw wens in te richten. Je kan namelijk zorgen dat er genoeg bovenkasten zijn, waardoor je extra veel ruimte hebt om al jouw servies uit te stallen. Daarnaast heeft deze keukenopstelling genoeg ruimte voor een mooie geïntegreerde koel-vrieskast combinatie, inbouw oven en inbouw vaatwasser. Een kleine kamer of wand kan op deze manier optimaal worden benut. Wil je graag dat jouw rechte keuken opvalt? Kies dan voor een opvallende kleur, zoals bijvoorbeeld rood. Op deze manier ziet niemand jouw prachtige keuken over het hoofd! Bekijk voor meer inspiratie onze Pinterest en Instagram Pagina.

Rode glans keuken

Rechte keukens voor iedere keukenstijl

Rechte keukens passen in vrijwel alle stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een nostalgische keukenstijl, deze stijl past perfect bij bijvoorbeeld een klein monumentaal grachtenpand in de stad. Een rechte keuken past hier heel goed bij! Kies voor opvallende keukengrepen en sierlijke randen in de keukenkasten. Wil jij liever een moderne keukenstijl? Dan zijn er ook genoeg opties! Kies bijvoorbeeld voor een witte hoogglans keuken met opvallende moderne afzuigkap. De glanzende keukenkasten geven jouw keuken een chique moderne uitstraling.

Wit met houten rechte keuken

Voor- en nadelen rechte keuken

Een rechte keuken is vaak smal en klein waardoor je minder ruimte hebt dan andere keukenopstellingen. Het grote voordeel hieraan is dat een deze keukenopstelling juist in de kleinste en smalste ruimtes van jouw woning past. Hierdoor kan je ruimtes optimaal benutten. Dit zorgt ervoor dat deze keukenopstelling in vrijwel iedere woning geplaatst kan worden. Een rechte keuken is gebruiksvriendelijk doordat alles binnen handbereik is. Hierdoor kan je met veel plezier heerlijke gerechten bereiden of gewoon een lekkere pizza in de oven plaatsen.

Wit met blauwe keuken

Wil jij ook een rechte keuken kopen?

Wil jij graag een rechte keuken maar weet je niet precies welke je wilt? Maak dan een afspraak in een van onze Keukenloods.nl filialen. De afspraak is geheel vrijblijvend. Wil je liever nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan ons ruime assortiment rechte keukens op onze website of bezoek één van onze showrooms om ze in het echt te bewonderen. Wil je graag meer informatie? Dan kan je ons ook altijd even bellen! Je kan ons bereiken op 0226-355340.

 
Zwarte rechte keuken