• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

H-Line AV 2042 Samteiche Greige

H-Line AV 2042 Samteiche Greige

 • In iedere opstelling mogelijk
 • Gratis bezorgd
 • Duitse kwaliteit
Direct regelen:

Ben jij geïnteresseerd in deze keuken? Kom langs in onze winkel!

Maak een afspraak

Deze taupekleurige keuken is voorzien van heel veel kasten met opbergruimte. Dit is een rechte keuken met een extra kastenwand, welke voorzien is van een oven en een hoge uittrekbare kast. Ook heeft deze een hoge kast met deuren van gekleurd glas, waarachter je accessoires of je mooiste servies kunt neerzetten. De kleuren van deze keuken zijn perfect afgestemd op de rest van de woning. Het donkere werkblad wordt doorgetrokken in de achterwand. Hout staat prachtig bij deze keuken, hier wordt dit toegepast op de wand, het plafond en in de woonkamer. De keukenfronten worden in het woongedeelte ook gebruikt: de lage wandkast laat de twee ruimtes perfect samenkomen. Verder is de keuken voorzien van handige apparaten: een inductiekookplaat met downdraft afzuiging, een oven en overige apparatuur welke mooi achter de keukenfronten zijn verborgen.

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:


Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.

Moodboard

Maak je eigen moodboard! Klik op het hartje

Welke stijl vind jij het mooiste? Of mix je liever twee stijlen door elkaar? Bijvoorbeeld landelijke houten kasten met een strak zwart keukeneiland? Alles kan! Print je moodboard uit en neem deze mee naar het filiaal. Onze adviseurs kunnen je wensen direct bekijken en jouw droomkeuken uittekenen in 3D! Wil je deze keuken bewaren op jouw moodboard? Klik dan rechts op het oranje hartje. De keuken wordt dan opgeslagen.

Maak je eigen moodboard

3D-Ontwerpen

Past de keuken in jouw ruimte? Probeer dit zelf en gebruik onze 3D-keukencreator!

De 3D-ontwerp tool van Keukenloods.nl is handig om te gebruiken omdat het je in staat stelt om je eigen keuken te ontwerpen zonder dat je hiervoor een van onze professionals hoeft in te schakelen. Met deze tool kun je de perfecte keuken ontwerpen die past bij jouw wensen en behoeften, en dit alles in een handomdraai.

De tool is daarnaast helemaal gratis! Wil je jouw keuken alvast ontwerpen? Ga direct aan de slag. Loop je tegen problemen aan? Kom vooral langs in een van onze filialen. Onze specialisten tekenen jouw ideale keuken kosteloos voor je uit in 3D.

Is dit jouw keuken? Maak een afspraak!

 1. Maak een afspraak in een van onze filialen
 2. Neem de maten van de ruimte waar de keuken komt mee. Maak eventueel foto's van de ruimte.
 3. Laat de keuken 3D-tekenen door onze specialisten. Zo kun je een perfect beeld schetsen hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien in jouw woning.
 4. Denk rustig na, het is een grote aankoop. Ben je helemaal tevreden? Neem contact op met jouw adviseur en bestel jouw keuken!
 5. Even geduld! Een keuken is maatwerk! Wij komen de keuken nog officieel inmeten zodat hij zeker weten past. Daarna bestellen wij de keuken bij onze leverancier. Na gemiddeld 10 weken na inmeten kunnen we de keuken plaatsen. (Met uitzondering van een voorraadkeuken. Die kunnen we HEEL SNEL leveren!)
 6. Geniet jaren van jouw droomkeuken!
Maak een afspraak

Onze adviseurs loodsen je er doorheen!

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: