• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

Fashion Alpin wit

Showroomkeuken in Nederweert

 • In iedere opstelling mogelijk
 • Gratis bezorgd
 • Duitse kwaliteit
€ 17.999,-
Prijs keuken inclusief apparatuur
Direct regelen:

Ben jij geïnteresseerd in deze keuken? Kom langs in onze winkel!

Maak een afspraak

Deze Fashion wit Alpin eilandkeuken is een droom die uitkomt voor alle ambitieuze koks! Geniet van het plezier van koken met top-of-the-line keukenapparatuur van onder andere AEG, BORA en ATAG: jouw merken voor hoogwaardige producten en onverslaanbare kookprestaties. De witgelakte keukenfronten in de kleur Alpin wit, welke ingetogen design uitstraalt, zorgt voor de perfecte finishing touch.

Deze witte eilandkeuken beschikt over een 20 mm dik composiet werkblad dat naast zijn tijdloze esthetiek ongeëvenaarde duurzaamheid biedt. Ook beschikt hij over een onderbouw spoelbak, inductiekookplaat van BORA, AEG oven, ATAG koel-vriescombinatie, vaatwasser van AEG en sprankelende Caressi kraan en spoelbak. Meer weten over deze keuken of hem in het echt bekijken? Maak een keukenafspraak bij ons filiaal in Nederweert. 

 Witgelakte keukenfronten in de kleur Alpin Wit
 Composiet werkblad van 20 mm dik
 Onderbouwspoelbak


Keukenspecificaties

Afmetingen keuken (zoals afgebeeld):

Hoogte werkblad 910 mm
Breedtes werkblad 2510 mm x 930 mm
   
Hoogte kastenwand 2167 mm
Breedte kastenwand 2550 mm
Diepte kastenwand 600 mm
*Gemeten vanaf de wand.

Mogelijkheden aanpassing keuken

Aanpassing hoogte werkblad mogelijk: X
Wisseling van apparatuur mogelijk:
Aanpassing opstelling mogelijk X

Apparatuur      

Inductiekookplaat BORA
Oven AEG
Koel-vrieskast ATAG
Vaatwassern AEG
Kraan Caressi
Spoelbak Caressi

Moodboard

Maak je eigen moodboard! Klik op het hartje

Welke stijl vind jij het mooiste? Of mix je liever twee stijlen door elkaar? Bijvoorbeeld landelijke houten kasten met een strak zwart keukeneiland? Alles kan! Print je moodboard uit en neem deze mee naar het filiaal. Onze adviseurs kunnen je wensen direct bekijken en jouw droomkeuken uittekenen in 3D! Wil je deze keuken bewaren op jouw moodboard? Klik dan rechts op het oranje hartje. De keuken wordt dan opgeslagen.

Maak je eigen moodboard

3D-Ontwerpen

Past de keuken in jouw ruimte? Probeer dit zelf en gebruik onze 3D-keukencreator!

De 3D-ontwerp tool van Keukenloods.nl is handig om te gebruiken omdat het je in staat stelt om je eigen keuken te ontwerpen zonder dat je hiervoor een van onze professionals hoeft in te schakelen. Met deze tool kun je de perfecte keuken ontwerpen die past bij jouw wensen en behoeften, en dit alles in een handomdraai.

De tool is daarnaast helemaal gratis! Wil je jouw keuken alvast ontwerpen? Ga direct aan de slag. Loop je tegen problemen aan? Kom vooral langs in een van onze filialen. Onze specialisten tekenen jouw ideale keuken kosteloos voor je uit in 3D.

Is dit jouw keuken? Maak een afspraak!

 1. Maak een afspraak in een van onze filialen
 2. Neem de maten van de ruimte waar de keuken komt mee. Maak eventueel foto's van de ruimte.
 3. Laat de keuken 3D-tekenen door onze specialisten. Zo kun je een perfect beeld schetsen hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien in jouw woning.
 4. Denk rustig na, het is een grote aankoop. Ben je helemaal tevreden? Neem contact op met jouw adviseur en bestel jouw keuken!
 5. Even geduld! Een keuken is maatwerk! Wij komen de keuken nog officieel inmeten zodat hij zeker weten past. Daarna bestellen wij de keuken bij onze leverancier. Na gemiddeld 10 weken na inmeten kunnen we de keuken plaatsen. (Met uitzondering van een voorraadkeuken. Die kunnen we HEEL SNEL leveren!)
 6. Geniet jaren van jouw droomkeuken!
Maak een afspraak

Onze adviseurs loodsen je er doorheen!

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: