• Ross
  • Janneke
  • Ruud
Print
Vergelijk
Vulhoeveelheid (drogen) bij standaard programma katoen: 9 kg | Geluidsniveau (drogen) bij standaard programma katoen: 63 db | Basiskleur: Wit | Hoogte: 850 mm | Breedte: 600 mm | Meer specificaties
Woon Deal:
774,-
Adviesprijs: 949,-
Leverbaar
Op bestelling
Woon Deal:
754,-
Adviesprijs: 949,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 22:00 UUR

Productinformatie DV90T6240LH SAMSUNG Wasdrogers

Samsung dv90t6240lh droger

De Samsung dv90t6240lh droger maakt korte metten met bacterien, huisstofmijt en allergenen op kleding en andere spullen, zoals linnengoed en stoffen speelgoed. Droog je was eenvoudig en doeltreffend met Al Control. De functie personaliseert je ervaring, onthoudt gewoontes, raadt programmas aan en toont statusupdates. De Samsung dv90t6240lh heeft een A+++ energielabel en droogt kleding op een milde en duurzame manier. De Optimal Dry functie gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat en voorkomt beschadiging aan je kleding. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Zo voorkom je beschadigingen aan je kleding en krijg je een melding als je de warmtewisselaar moet reinigen. Ook kan de Samsung dv90t6240lh dankzij AirWash kleding opfrissen met lucht. Je kunt zelf kiezen naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droger perfect in je inrichting past. Ook kun je je wasgoed in de gaten houden dankzij het glazen deurtje.


Vulhoeveelheid (drogen) bij standaard programma katoen9 kg
Geluidsniveau (drogen) bij standaard programma katoen63 db
BasiskleurWit
Hoogte850 mm
Breedte600 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de DV90T6240LH SAMSUNG? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties DV90T6240LH SAMSUNG Wasdrogers


De informatie bij dit product komt van de site van SAMSUNG om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord DV90T6240LH SAMSUNG Wasdrogers

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews DV90T6240LH SAMSUNG Wasdrogers

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie DV90T6240LH SAMSUNG Wasdrogers

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'SAMSUNG DV90T6240LH' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'SAMSUNG DV90T6240LH' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen DV90T6240LH SAMSUNG Wasdrogers

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant DV90T6240LH SAMSUNG Wasdrogers


SAMSUNG
SAMSUNG
Olof Palmestraat 10
2616 LR
Delft
Over SAMSUNG

Sinds de oprichting in 1969 is Samsung uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 200 dochterondernemingen. De visie van Samsung is helder en terug te vinden in alle huishoudelijke apparatuur; “De wereld inspireren en de toekomst creëren met behulp van productinnovaties, nieuwe technologieën en creatieve oplossingen”.

Samsung biedt de garantie dat zijn huishoudelijke apparatuur van goede kwaliteit is en jouw leven gemakkelijker maken. Hun visie laat zien dat ze zich inzetten voor het creëren van een nieuwe toekomst die ze vormgeven met behulp van innovaties op het gebied van producten, technologie en oplossingen.

Samsung huishoudelijke apparatuur

Een belangrijke en bekende innovatie van Samsung is de Samsung Eco Bubble. Deze technologie zorgt er in wasmachines voor dat het water en wasmiddel, voor de wascyclus begint, omgezet wordt tot schuim. De bubbels van dit schuim kunnen beter doordringen door de stof van je kleding waardoor deze schoner worden dan in een conventionele wasmachine. Ook de Samsung AddWash is een kenmerk van Samsung wasmachines. Sokken vergeten in de was te doen? Voeg eenvoudig een kledingstuk toe wanneer de was al draait. Bekijk alle Samsung wasmachines in het assortiment van Keukenloods.nl.

Voor iedereen die het prettig vindt om te koken op inductie maar wel het bekende vlammetje mist heeft Samsung ook een oplossing; Virtual Flame Technologie. In de inductie kookplaat zit ledverlichting die de vlammetjes aan de zijkant van de pan projecteert. Doordat de felheid van de vlammetjes variëren tussen de vermogensstanden kun je duidelijk zien op welke stand de pan wordt verhit. Bekijk alle Samsung inductie kookplaten in het assortiment van Keukenloods.nl.

Jouw koelkast verliest veel kou en dus energie, iedere keer dat de deur opengaat. Ook hier heeft Samsung wat op bedacht: de Samsung FoodShowCase. FoodShowCase koelkasten zijn uitgerust met een dubbele deur, wanneer je de buitenste deur opent kun je wat kleine dingen uit de grote deur halen. Hierdoor hoeft de grote deur niet open en bespaar je energie. Bekijk alle Samsung koelkasten met de FoodShowCase optie.

Bekijk alle Samsung huishoudelijke apparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bron: SAMSUNG

Service & Informatie SAMSUNG
Telefoon service: 0900-7267864
Service aanvragen: http://www.samsung.com/nl/support/main/supportMain.do

Downloads DV90T6240LH SAMSUNG Wasdrogers


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!