• +3
  • Ross
  • Joep
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Samsung Contact

Olof Palmestraat 10
2616 LR
Delft

Ontdek Samsung

Sinds de oprichting in 1969 is Samsung uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 200 dochterondernemingen. De visie van Samsung is helder en terug te vinden in alle huishoudelijke apparatuur; “De wereld inspireren en de toekomst creëren met behulp van productinnovaties, nieuwe technologieën en creatieve oplossingen”. Samsung biedt de garantie dat zijn huishoudelijke apparatuur van goede kwaliteit is en jouw leven gemakkelijker maken. Hun visie laat zien dat ze zich inzetten voor het creëren van een nieuwe toekomst die ze vormgeven met behulp van innovaties op het gebied van producten, technologie en oplossingen.

 
Logo Samsung

Samsung koelkasten

Zoals Samsung het zelf zegt: Bigger, Better, Cooler. Met het grote assortiment koelkasten van Samsung zit er altijd één bij die past bij jou en jouw keuken. Met een gemiddelde score van 8.8 is Samsung het best gewaardeerde merk voor koelkasten onder consumenten.

Samsung koelkast

Amerikaanse Koelkasten

Samsung Amerikaanse koelkasten, ook wel Side by side koelkasten, zijn stijlvol, mooi en hebben een enorme capaciteit. Dit scheelt je een paar keer per week heen en weer rijden naar de supermarkt. Ze zijn leverbaar met 2, 3 of zelfs 4 deuren.

Ontdek Samsung Amerikaanse koelkasten

Koel-vriescombinaties

Op zoek naar een koelkast en vriezer in één? Kies voor een koel-vriescombinatie van Samsung. Met hoogwaardige koelprestaties, enorme ruimte en flexibel in te richten ruimte kies je altijd goed.


Ontdek Samsung koel-vriescombinaties

Inbouw koelkasten

Een koelkast die je naadloos kan integreren in je keuken? Bekijk het assortiment inbouw koelkasten van Samsung. Ze zijn verkrijgbaar met een sleepdeursysteem of een deur-op-deursysteem en passen perfect in iedere keuken. Benieuwd naar het verschil? Lees onze blog.

Ontdek Samsung inbouw koelkasten

Family Hub™

Met de de Family Hub™ koelkast van Samsung maak je van je keuken het hart van je huis en huishouden. Dé must-have voor een slimme keuken. Met de Family Hub™ koelkast kun je recepten volgen, televisie kijken of je agenda bijhouden. Luister je graag muziek tijdens het koken? Ook geen probleem met deze slimme koelkast. 

No Frost

Met het No Frost systeem van Samsung hoef je nooit meer je vriezer te ontdooien. Ijsvorming wordt voorkomen waardoor je koelkast minder hard hoeft te werken. Dit bespaart je op jaarbasis veel energie. Niet gek dat Samsung alle koelkasten heeft voorzien van deze innovatieve technologie.

FoodShowCase

Jouw koelkast verliest veel kou en dus energie, iedere keer dat de deur opengaat. Ook hier heeft Samsung wat op bedacht: de Samsung FoodShowCase. FoodShowCase koelkasten zijn uitgerust met een dubbele deur, wanneer je de buitenste deur opent kun je wat kleine dingen uit de grote deur halen. Hierdoor hoeft de grote deur niet open en bespaar je energie. Bekijk alle Samsung koelkasten met de FoodShowCase optie.

Samsung wasmachines

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine is het vulgewicht een belangrijke factor. Heb je een ééngezinshuishouden? Dan heb je genoeg aan een wasmachine van met een vulgewicht van 7 kg. Voor een gezin van 2 tot 3 personen is een wasmachine van 8 kg geschikt. Heb je een groot gezin? Bekijk dan 10 kilogram wasmachines of meer. Samsung heeft alle vulgewichten in het assortiment.

Samsung wasmachines

Samsung Eco Bubble

Een belangrijke en bekende innovatie van Samsung is de Samsung Eco Bubble. Deze technologie zorgt er in wasmachines voor dat het water en wasmiddel, voor de wascyclus begint, omgezet wordt tot schuim. De bubbels van dit schuim kunnen beter doordringen door de stof van je kleding waardoor deze schoner worden dan in een conventionele wasmachine. Ook de Samsung AddWash is een kenmerk van Samsung wasmachines. Sokken vergeten in de was te doen? Voeg eenvoudig een kledingstuk toe wanneer de was al draait.

QuickDrive™Volle waskracht, halve tijd

Een andere innovatie van Samsung is QuickDrive™. Met deze technologie verminder je het energieverbruik tot 20% en de duur van een wasbeurt tot wel 50%.  Dit gaat uiteraard niet ten koste van de wasprestatie. QuickDrive™  goed voor je kleding, wast snel en is krachtig.  Dit dankzij dubbele krachten die jouw wasgoed continu in verschillende richtingen beweegt.

AddWash

Een meer bekende innovatie is de Samsung AddWash functie. Ben je een handdoek, sok of t shirt vergeten? Geen probleem. Met de AddWash kun je eenvoudig vergeten was toevoegen.

AI Energy Mode

Met de AI Energy Mode-functie kun je tot wel 70%* energie besparen. Activeer eenvoudig de AI Energy Mode in de SmartThings app en zie hoeveel energie je kunt besparen tijdens een wasbeurt. Dankzij de geavanceerde EcoBubble™-technologie, het gebruik van kouder water en een verlenging van het programma, wordt er tot wel 70%* energie bespaard. Bovendien kun je het energieverbruik handig monitoren in de SmartThings Energy omgeving. Dit stelt je in staat om eenvoudig je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse stroomverbruik van je Samsung apparaten te zien. Zo bespaar je energie en houd je controle over je elektriciteitskosten met AI Energy Mode.

* Gebaseerd op interne tests op het WW11BB944AGB-model onder normale gebruiksomstandigheden

AI Energy Mode

Samsung inductiekookplaten

Inductiekookplaten van Samsung zijn veilig, onderhoudsvriendelijk en natuurlijk niet te vergeten supersnel warm. Een inductiekookplaat zet elektriciteit om in warmte. Ze hebben als grote voordeel dat met behulp van magnetisme alleen de pan warm wordt en niet de kookplaat zelf. Dit maakt het de meest veilige manier van koken. Omdat een inductiekookplaat één rechte plaat is, is deze makkelijk schoon te maken.

Samsung inductiekookplaten

Virtual Flame

Voor iedereen die het prettig vindt om te koken op inductie maar wel het bekende vlammetje mist heeft Samsung ook een oplossing; Virtual Flame Technologie. In de inductie kookplaat zit ledverlichting die de vlammetjes aan de zijkant van de pan projecteert. Doordat de felheid van de vlammetjes variëren tussen de vermogensstanden kun je duidelijk zien op welke stand de pan wordt verhit. 

Connected

Vergeet je ook wel eens de afzuigkap aan te zetten? Met een kookplaat met afzuigkap van Samsung hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. De afzuigkap gaan automatisch aan zodra je begint met koken via een bluetooth verbinding. En niet alleen de afzuiging maar ook de verlichting gaat helemaal automatisch. Dus nooit meer een overheersende kooklucht in je woning.

Flex Zone

Kook je ook met veel verschillende formaten pannen? Bekijk dan de kookplaten van Samsung met Flex Zone. Deze rechthoekige kookzone is verdeeld in meerdere vlakken waarmee je pannen van verschillende maten kunt verhitten. Perfect voor het klaarmaken van meerdere gerechten. Omdat alleen de oppervlakte van de pan wordt verhit is koken op een Flex Zone daarnaast energiebesparend en efficiënt.

Samsung ovens

Ben je op zoek naar een nieuwe oven? De inbouw ovens van Samsung hebben een nisbreedte van 60cm en een inhoud variërend van 66 liter tot 75 liter inhoud. 60 cm is de standaard breedte voor ovens maar meet voor de zekerheid altijd de nis in je keuken op. Er zijn namelijk ook compacte inbouw ovens van 45 cm.

Samsung ovens

Dual Cook Flex

Twee gerechten tegelijk bereiden in je oven zonder overdracht van geur en smaak? Dat is nu mogelijk met de Samsung Dual Cook. Met deze technologie verdeel je de oven in twee kleine ovens die apart in te stellen zijn. Een oven met Dual Cook flex beschikt over twee ventilatoren die afzonderlijk aan te sturen zijn.

Pyrolytische of katalytische functie

Je oven schoon houden een vervelend klusje? Samsung heeft hier een oplossing voor: de zelfreinigende oven. De pyrolytische reinigingsfunctie verhit de oven tot 500° C graden. Hierdoor verbranden vet en etensresten die zijn achtergebleven, deze kun je eenvoudig met een doekje wegvegen. Een andere functie is de katalytische reinigingsfunctie. In ovens met deze functie zorgt een poreuze plaat aan de achterwand voor het opnemen van vet en etensresten. Zo houdt je de oven gemakkelijk schoon.

Stijlvol design

De inbouw ovens van Samsung zijn uiteraard niet alleen handig maar zien er ook nog eens schitterend uit in je keuken. Ze hebben een minimalistisch design en toch aantrekkelijke details. Hierdoor gaan de ovens harmonieus samen met elke keukenstijl. Alle ovens van Samsung beschikken over een Drop Down deursysteem. Hierdoor hoef je geen rekening meer te houden met de draairichting van de deuren.

Samsung magnetrons

Gerechten die sappig vanbinnen zijn en lekker krokant aan te buitenkant? Dit kan met de HotBlast™ functie in de Samsung magnetron. Daarnaast worden oventijden tot wel vijftig procent gereduceerd. Dit wordt gerealiseerd door de hete lucht die van bovenaf direct op het eten wordt geblazen via kleine luchtgaatjes. Deze zorgen voor een optimale warmteverspreiding.

Samsung magnetrons

Slim Fry

Minder vet eten, geen aangekoekte pannen en geen gevaarlijk oliespetters. Klinkt als een droom nietwaar? Het is nu mogelijk met de Slim Fry technologie van Samsung, het gezonde alternatief op frituren. Slim Fry gebruikt een combinatie van magnetron, grill, convectieverwarming. Dit zorgt voor knapperig en goed hete gerechten met slechts één theelepel olie op de crustplaat.

Keramische binnenwanden

Eenvoudig je magnetron van binnen schoon houden? Dan kun nu met de antibacteriële keramische binnenwanden. Deze zorgen voor meer hygiëne en zijn roest- en krasbestendig. Door het gladde oppervlak zijn de daarnaast makkelijk schoon te maken.

Koop jouw Samsung keukenapparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Samsung apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Samsung keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen

Reviews Samsung

Voeg een review toe
Samsung gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 27 reviews

Door: hans  |  02-07-2024 07:54
7
 7

binnen 2 jaar na aankoop, na 1,5 jaar gebruik is het einde printplaat. helaas geen garantie, daar doet samsung niet aan. ruim 1500 euro voor een mooie zuinige koelkast die zo snel stuk is, is echt heel, heel slecht !!!!!

Door: Anne  |  19-10-2023 01:14
8
 8

Gewoon een hele prettig koelkast, lekker groot, stil en in vergelijking met de vorige een heeel laag verbruik. Ook de service van Keukenloods was prima. Ging niet helemaal vlekkeloos, de dubbeldeurs koelkast moest op de 1e verdieping door een raam naar binnen, maar uiteindelijk alles netjes geregeld tegen een zeer scherpe prijs.

Door: Tamara  |  18-01-2023 19:13
10
 10

Deur had een deuk, keurig geholpen door samsung. Duidelijke afspraken en keurig opgelost

Bekijk alle reviews