• +3
 • Ross
 • Joep
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

WHIRLPOOL SMP29010CNEIXL

Inductie kookplaat

 • SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat
 • SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat
 • SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat
 • SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat
 • SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat
 • SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat
AANSLUITING OP 1 X 2FASE plus 1 X 1FASE SAMEN.
Aansluiting op aantal fasen: 3 | Aantal kookzones: 10 | Flexinductie: Ja | Bouwvorm: Inbouw | Minimale nisdiepte: 490 mm | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
1.199,-
Adviesprijs: 2.699,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat

Whirlpool SMP29010CNEIXL inductie kookplaat

De Whirlpool SMP29010CNEIXL is een inductie kookplaat met maar liefst 10 inductiezones. Dankzij de flexiCook technologie kun je meerdere pitten tot 1 zone samenvoegen, dit is handig wanneer je met een grote pan wilt koken. De intuitieve schuifregelaar zorgt ervoor dat je de instellingen heel gemakkelijk aanpast. Met de Chef Control keukenhulp kun je pannen verplaatsen zonder zelf de temperatuur aan te passen. De automatische detectie past de kookzone aan en herkent de positie en grootte van de pan. De AssistedDisplay functie op de Whirlpool SMP29010CNEIXL biedt 65 geassisteerde kookcombinaties, gedetailleerde opties, instructies en duidelijke feedback voor perfecte gerechten.


Aansluiting op aantal fasen3
Aantal kookzones10
FlexinductieJa
BouwvormInbouw
Minimale nisdiepte490 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Let op: Dit product wordt niet geleverd met een stekker. Elektrische-, inductie- of keramische kookplaten werken meestal op een 2- of 3-fase aansluiting. Echter is er een uitzondering bij de 1-fase kookplaten. Dit is per meterkast verschillend. Installatie dient door een erkend installateur te gebeuren. Bij verkeerd aansluiten kan het apparaat defect raken en kan je garantie vervallen. Bovendien zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen eventuele schade die hieruit ontstaat niet dekken.
Voor specifieke informatie kun je chatten of bellen met onze verkoopmedewerkers (Tel. 0226-355340, keuze 1)

Vragen over de SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat


De informatie bij dit product komt van de site van WHIRLPOOL om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'WHIRLPOOL SMP29010CNEIXL' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'WHIRLPOOL SMP29010CNEIXL' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van WHIRLPOOL

Bezorgen & Afhalen SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat


WHIRLPOOL
WHIRLPOOL
Heerbaan 50-52
4817 NL
Breda
076-5306400
076-5306429
[email protected]
www.whirlpool.nl
Over WHIRLPOOL

De slogan van Whirlpool is ‘Sensing the difference’. Met dank aan voortdurend onderzoek en vernieuwing is Whirlpool in nog geen 21 jaar uitgegroeid tot dé nummer 1 in huishoudelijke apparaten in Europa. Deze focus op vernieuwing zorgt er voor dat Whirlpool huishoudelijke apparaten beschikken over toonaangevend design en functionele oplossingen waarmee Whirlpool beter aan de wensen van de consumenten kan voldoen.

Het doel van Whirlpool is het ontwikkelen van huishoudelijke apparaten die jou, dankzij intelligente technologie, veel werk uit handen nemen en je leven een stukje makkelijker maken. Het assortiment is daarom zo ontworpen dat je jouw ideale keuken kunt ontwerpen, wat je eisen op het gebied van ruimte, design en gebruik ook zijn.

Whirlpool keukenapparatuur

Één van de vele Whirlpool innovaties op het gebied van koeling is de Surpreme No Frost. Dit systeem is aanwezig in het koel- en vriesgedeelte waardoor de luchtvochtigheid optimaal blijft en voedsel langer goed. Daarnaast mengen geuren niet onderling en is er geen aanvriezing. Een andere innovatie in de Whirlpool koelkasten is de Freeze Controle. Deze techniek zorgt ervoor dat tempratuurschommelingen in de vriezer beperkt worden door een temperatuurmanagementsysteem, hierdoor behoudt voedsel zijn smaak, kwaliteit en kleur.

Ook op het gebied van koken staat Whirlpool voorop op het gebied van innovatie en design. Met dank aan de 6TH SENSE technologie van Whirlpool kun je met de “draai en bevestig” functie van de centrale programma knop in slechts drie stappen je hele Whirlpool oven instellen. Kies het type gerecht dat je wilt bereiden en jouw nieuwe Whirlpool oven doet de rest.

Naast innovatie wordt het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur gekenmerkt door ergonomisch design, aantrekkelijk kwaliteitsmateriaal en een grote diversiteit aan stijlen. Bekijk het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur.

Bron: WHIRLPOOL

Service & Informatie WHIRLPOOL
Telefoon service: 076-5306400
Service aanvragen: https://www.whirlpool.nl/service#Boek-een-technieker
Brochure aanvragen: http://www.whirlpool.nl/service/catalogus.content.html

Downloads SMP29010CNEIXL WHIRLPOOL Inductie kookplaat

  Maatschets

  Maatschets SMP29010CNEIXL

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!