• +4
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

WHIRLPOOL MCP349SL

Vrijstaande magnetron

HolidayDeals
  • MCP349SL WHIRLPOOL Vrijstaande magnetron
Maximale magnetronvermogen: 800 W | Commerciële hoogte: 30 cm | Draaiplateau: Ja | Basiskleur: Zwart | Netto inhoud totaal: 25 liter | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
Holiday Deal:
279,87
Adviesprijs: 329,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie MCP349SL WHIRLPOOL Vrijstaande magnetron

WHIRLPOOL MCP349SL Vrijstaande magnetron

Verrijk je keuken met de Whirlpool MCP349SL vrijstaande combimagnetron. Met een inhoud van 25 liter en een vermogen van 800 Watt, biedt deze magnetron alle flexibiliteit die je nodig hebt. De Crisp functie zorgt voor perfect knapperige resultaten, terwijl de turbo hete lucht oven een uitkomst is voor snelle en gelijkmatige bereiding. Het draaiplateau van 28 cm is uitschakelbaar voor grotere schalen. De zilveren kleur geeft het geheel een moderne uitstraling. En dankzij de elektronische sturing is de bediening eenvoudig en intuïtief. Met deze vrijstaande combimagnetron kun je dus snel en gemakkelijk heerlijke maaltijden bereiden!


Maximale magnetronvermogen800 W
Commerciële hoogte30 cm
DraaiplateauJa
BasiskleurZwart
Netto inhoud totaal25 liter
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de MCP349SL WHIRLPOOL? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties MCP349SL WHIRLPOOL Vrijstaande magnetron


De informatie bij dit product komt van de site van WHIRLPOOL om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord MCP349SL WHIRLPOOL Vrijstaande magnetron

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews MCP349SL WHIRLPOOL Vrijstaande magnetron

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie MCP349SL WHIRLPOOL Vrijstaande magnetron

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'WHIRLPOOL MCP349SL' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'WHIRLPOOL MCP349SL' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen MCP349SL WHIRLPOOL Vrijstaande magnetron

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant MCP349SL WHIRLPOOL Vrijstaande magnetron


WHIRLPOOL
WHIRLPOOL
Heerbaan 50-52
4817 NL
Breda
076-5306400
076-5306429
[email protected]
www.whirlpool.nl
Over WHIRLPOOL

De slogan van Whirlpool is ‘Sensing the difference’. Met dank aan voortdurend onderzoek en vernieuwing is Whirlpool in nog geen 21 jaar uitgegroeid tot dé nummer 1 in huishoudelijke apparaten in Europa. Deze focus op vernieuwing zorgt er voor dat Whirlpool huishoudelijke apparaten beschikken over toonaangevend design en functionele oplossingen waarmee Whirlpool beter aan de wensen van de consumenten kan voldoen.

Het doel van Whirlpool is het ontwikkelen van huishoudelijke apparaten die jou, dankzij intelligente technologie, veel werk uit handen nemen en je leven een stukje makkelijker maken. Het assortiment is daarom zo ontworpen dat je jouw ideale keuken kunt ontwerpen, wat je eisen op het gebied van ruimte, design en gebruik ook zijn.

Whirlpool keukenapparatuur

Één van de vele Whirlpool innovaties op het gebied van koeling is de Surpreme No Frost. Dit systeem is aanwezig in het koel- en vriesgedeelte waardoor de luchtvochtigheid optimaal blijft en voedsel langer goed. Daarnaast mengen geuren niet onderling en is er geen aanvriezing. Een andere innovatie in de Whirlpool koelkasten is de Freeze Controle. Deze techniek zorgt ervoor dat tempratuurschommelingen in de vriezer beperkt worden door een temperatuurmanagementsysteem, hierdoor behoudt voedsel zijn smaak, kwaliteit en kleur.

Ook op het gebied van koken staat Whirlpool voorop op het gebied van innovatie en design. Met dank aan de 6TH SENSE technologie van Whirlpool kun je met de “draai en bevestig” functie van de centrale programma knop in slechts drie stappen je hele Whirlpool oven instellen. Kies het type gerecht dat je wilt bereiden en jouw nieuwe Whirlpool oven doet de rest.

Naast innovatie wordt het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur gekenmerkt door ergonomisch design, aantrekkelijk kwaliteitsmateriaal en een grote diversiteit aan stijlen. Bekijk het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur.

Bron: WHIRLPOOL

Service & Informatie WHIRLPOOL
Telefoon service: 076-5306400
Service aanvragen: https://www.whirlpool.nl/service#Boek-een-technieker
Brochure aanvragen: http://www.whirlpool.nl/service/catalogus.content.html

Downloads MCP349SL WHIRLPOOL Vrijstaande magnetron


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!