De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.
Bezoek aan onze winkels
Onze winkels zijn op dit moment nog gesloten, maar op 3 maart openen wij onze deuren weer op afspraak! Wel zijn al onze winkels op dit moment telefonisch, per videogesprek en per mail bereikbaar. Een keuken of apparaat aanschaffen is gewoon mogelijk! Bekijk hier de telefonische openingstijden en contactgegevens van onze filialen.
Afspraak maken
Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om een afspraak plaats te laten vinden. Door middel van (video)bellen kunnen we je toch te woord staan. Ook komen onze adviseurs bij jou thuis langs! (Uiteraard houden we ons aan alle richtlijnen van het RIVM). Wil je hierover meer informatie? Kijk op onze afspraak pagina. Wil je alvast een afspraak inplannen in de showroom (beschikbaar vanaf 3 maart)? Doe dat direct hier! Een advies aan huis of video-afspraak is na 3 maart ook nog mogelijk.
Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen.
Bezorging aan huis
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk.
Afhalen
Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht.
Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.
Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl
Ma: | 08:30 - 22:00 uur |
Di: | 08:30 - 22:00 uur |
Wo: | 08:30 - 22:00 uur |
Do: | 08:30 - 22:00 uur |
Vr: | 08:30 - 22:00 uur |
Za: | 08:00 - 17:00 uur |
Zo: | Gesloten |
Hoewel koken op gas als een klassieke wijze van koken wordt gezien, zijn gaskookplaten nog steeds razend populair. Dit heeft er vooral mee te maken, dat mensen hier een betere kookbeleving bij ervaren. Je kookt op vuur en je kunt de stand gemakkelijk zichtbaar aanpassen. De huidige gaskookplaten zijn bijna niet meer te vergelijken met de klassieke gaskookplaten. Het design ziet er veel strakker uit en er zijn nieuwe technieken aan toegevoegd. Zo hoef je niet meer zelf voor een vuurtje te zorgen en bij een gaspit te houden, maar worden de gaspitten automatisch door elektrische vonkontsteking ontstoken. Bij veel gaskookplaten is er ook een extra wokbrander bijgekomen, waarop je op zeer hoge temperatuur snel kunt wokken. Hierbij zal je geen last hebben van de andere pannen op het vuur. Ook aan de veiligheid is tegenwoordig gedacht. Wanneer onverhoopt de vlam dooft, wordt automatisch de gastoevoer gestopt.
Mensen die houden van koken op gas, zullen niet snel overstappen op keramisch of inductie koken. Daarbij speelt mee, dat je voor een gaskookplaat geen nieuwe pannen hoeft aan te schaffen. Je kunt elke pan gebruiken voor koken op een gaskookplaat. Ook in aanschafprijs is een gaskookplaat de goedkoopste van alle kookplaten. Uiteraard zijn er ook wel enkele nadelen te noemen. Zo is koken op gas minder efficiënt, doordat vlammen langs de pan glippen, waardoor koken op een gaskookplaat wat langer duurt. Ook het schoonmaken van een gaskookplaat is wat lastiger in vergelijking met een inductie kookplaat of keramische kooplaat. Een gaskookplaat heeft nu eenmaal pitten en hoeken waar vuil zich hecht. Maar ook daar is innovatie te zien. Schoonmaken wordt al een stuk gemakkelijker met een gas op glas kookplaat.
Momenteel is het verbruik van een gaskookplaat nog minder dan koken op een keramische- of inductie kookplaat. Dit komt omdat de huidige gasprijzen nog relatief laag liggen en elektriciteit duurder is. Gemiddeld genomen zal een huishouden jaarlijks ongeveer 40 tot 60 m³ verbruiken met een gaskookplaat. Het is niet de verwachting dat het gebruik van een gaskookplaat de komende jaren de goedkoopste methode van koken blijft. Aangezien het de bedoeling is dat Nederland toch van het gas af moet, is één van de maatregelen, dat de gasprijs omhoog gaat. Het verbruik zal dus niet veranderen, maar omdat je meer voor je gas gaat betalen, zul je in de nabije toekomst wel duurder uit zijn met een gaskookplaat. Hoewel je nog steeds goedkoop kunt koken op een gaskookplaat is het te overwegen, om na te denken om over te stappen op inductie of keramisch koken. De jaarlijkse kosten hiervan zullen alleen maar gaan dalen, daarnaast is het duurzamer en veel groener.
Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.