• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

Perfectsoft mat zwarte hoekkeuken

Showroomkeuken Utrecht

 • In iedere opstelling mogelijk
 • Gratis bezorgd
 • Duitse kwaliteit
€ 15.360,-
Prijs keuken inclusief apparatuur
Direct regelen:

Ben jij geïnteresseerd in deze keuken? Kom langs in onze winkel!

Maak een afspraak
Filiaal: Utrecht

Maak kennis met de schoonheid van onze mat zwarte keuken. De perfecte combinatie van strakke mat gelakte keukenfronten met een composiet werkblad, greeploze en verzonken spoelbak: dit wordt de showstopper in jouw huis.

Jouw nieuwe hoekkeuken verder personaliseren is eenvoudig met onze aanpassingsmogelijkheden, zoals het aanpassen van de hoogte van het werkblad of het veranderen van keukenapparatuur naar behoefte. Maar dat hoeft uiteraard niet want bij aankoop van deze keuken zit al top apparatuur, zoals een vaatwasser van Bosch, een vriescombinatie van Bosch, een inductiekookplaat van Bosch met een afzuigsysteem, een oven van Bosch en een spoelbak plus kraan van Caressi; allemaal inbegrepen bij jouw aankoop. Alles wat je nodig hebt voor de moderne keuken, ontworpen voor functionaliteit en stijl. Meer weten over deze prachtige mat zwarte keuken? Maak een keukenafspraak bij ons filiaal in Utrecht.

 

 Matlak keukenfronten
 Composiet werkblad 20 mm 
 Greeploos
 Vlakinbouw spoelbak
 

Keukenspecificaties

Afmetingen keuken (zoals afgebeeld):

Hoogte werkblad 930 mm
Breedte werkblad 1300 mm x 2575 mm
Diepte* werkblad 600 mm x 650 mm
Breedtes keuken 4095 mm x 2550 mm
   
Kastenwand Hoogte: 2233 mm
   
*Gemeten vanaf de wand.

Mogelijkheden aanpassing keuken

Hoogte werkblad:
Wisseling van apparatuur:
Aanpassing opstelling:

Apparatuur      

Vaatwasser Bosch
Koelvries combinatie Bosch
Inductiekookplaat met afzuigsysteem Bosch
Oven Bosch
Spoelbak Caressi
Kraan Caressi
   

 

Moodboard

Maak je eigen moodboard! Klik op het hartje

Welke stijl vind jij het mooiste? Of mix je liever twee stijlen door elkaar? Bijvoorbeeld landelijke houten kasten met een strak zwart keukeneiland? Alles kan! Print je moodboard uit en neem deze mee naar het filiaal. Onze adviseurs kunnen je wensen direct bekijken en jouw droomkeuken uittekenen in 3D! Wil je deze keuken bewaren op jouw moodboard? Klik dan rechts op het oranje hartje. De keuken wordt dan opgeslagen.

Maak je eigen moodboard

3D-Ontwerpen

Past de keuken in jouw ruimte? Probeer dit zelf en gebruik onze 3D-keukencreator!

De 3D-ontwerp tool van Keukenloods.nl is handig om te gebruiken omdat het je in staat stelt om je eigen keuken te ontwerpen zonder dat je hiervoor een van onze professionals hoeft in te schakelen. Met deze tool kun je de perfecte keuken ontwerpen die past bij jouw wensen en behoeften, en dit alles in een handomdraai.

De tool is daarnaast helemaal gratis! Wil je jouw keuken alvast ontwerpen? Ga direct aan de slag. Loop je tegen problemen aan? Kom vooral langs in een van onze filialen. Onze specialisten tekenen jouw ideale keuken kosteloos voor je uit in 3D.

Is dit jouw keuken? Maak een afspraak!

 1. Maak een afspraak in een van onze filialen
 2. Neem de maten van de ruimte waar de keuken komt mee. Maak eventueel foto's van de ruimte.
 3. Laat de keuken 3D-tekenen door onze specialisten. Zo kun je een perfect beeld schetsen hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien in jouw woning.
 4. Denk rustig na, het is een grote aankoop. Ben je helemaal tevreden? Neem contact op met jouw adviseur en bestel jouw keuken!
 5. Even geduld! Een keuken is maatwerk! Wij komen de keuken nog officieel inmeten zodat hij zeker weten past. Daarna bestellen wij de keuken bij onze leverancier. Na gemiddeld 10 weken na inmeten kunnen we de keuken plaatsen. (Met uitzondering van een voorraadkeuken. Die kunnen we HEEL SNEL leveren!)
 6. Geniet jaren van jouw droomkeuken!
Maak een afspraak

Onze adviseurs loodsen je er doorheen!

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: