• +4
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

BORA CKCB

Keramische kookplaat (domino)

 • CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)
 • CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)
 • CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)
 • CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)
 • CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)
Bouwvorm: Inbouw | Commerciële breedte: 33 cm | Aan/uit indicator: Ja | Aansluiting op aantal fasen: 1 | Aansluitspanning: 220-240 V | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
--- Gegarandeerd jouw laagste prijs! ---

Wil je de prijs weten van de BORA CKCB Keramische kookplaat (domino)? De prijs mag dan online nergens beschikbaar zijn, maar bij Keukenloods.nl krijg je wél de beste deal. Stuur ons een mail voor jouw aanbieding!

Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 18:00 UUR

Productinformatie CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)

Classic HiLight-kookveld van glaskeramiek met 2 kookzones 1 ring/2 ringen/braadslee

BouwvormInbouw
Commerciële breedte33 cm
Aan/uit indicatorJa
Aansluiting op aantal fasen1
Aansluitspanning220-240 V
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Let op: Dit product wordt niet geleverd met een stekker. Elektrische-, inductie- of keramische kookplaten werken meestal op een 2- of 3-fase aansluiting. Echter is er een uitzondering bij de 1-fase kookplaten. Dit is per meterkast verschillend. Installatie dient door een erkend installateur te gebeuren. Bij verkeerd aansluiten kan het apparaat defect raken en kan je garantie vervallen. Bovendien zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen eventuele schade die hieruit ontstaat niet dekken.
Voor specifieke informatie kun je chatten of bellen met onze verkoopmedewerkers (Tel. 0226-355340, keuze 1)

Vragen over de CKCB BORA? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)


De informatie bij dit product komt van de site van BORA om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'BORA CKCB' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'BORA CKCB' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)


BORA
BORA
Innstrasse 1
6342
Niederndorf
Over BORA

In harmonie met het milieu Wij zien onze verantwoordelijkheid voor onze klanten, onze medewerkers en ons milieu. Bovendien stellen wij hoge eisen aan de esthetische vormgeving en de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze producten en onze service. Door productie in Duitsland en Oostenrijk waarborgen wij dat we aan deze eisen kunnen voldoen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en zien af van grondstoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Wij fabriceren hoogwaardige producten die goed zijn voor de mensen en niet schadelijk voor het milieu. Onze producten zijn van begin af aan gericht op duurzaamheid: het basisprincipe van ons gepatenteerde kookveldafzuigsysteem is effectiever en energiezuiniger dan conventionele wasemafzuigkappen. BORA zuigt minder kostbaar verwarmde omgevingslucht af want wij werken met slim toegepaste stromingssnelheden en niet met grote luchtvolumes. De energiezuinige motor bespaart stroom en ontwikkelt aanzienlijk minder geluid, reiniging en onderhoud zijn zeer eenvoudig en de hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur. Onze kookvelden worden gefabriceerd zonder giftige toevoegingen. Wij zorgen voor korte aanvoerwegen door de regionale opzet van onze leveranciers en productielocaties. Op deze manier aanvaarden wij de verantwoordelijkheid voor de volgende generaties.

Bron: BORA

Service & Informatie BORA
Telefoon service: 0412 693 693

Downloads CKCB BORA Keramische kookplaat (domino)

  Maatschets

  Maatschets CKCB

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!