• +3
  • Ross
  • Joep
  • Renze
  • Barry
  • Janneke
  • Lino
Keukenloods Zwaag

Keukenloods Zwaag

De Factorij 63 A
1689 AK Zwaag (Hoorn)
0229-268206

Openingstijden

ma:09:00 - 17:30 uur
di:09:00 - 17:30 uur
wo:09:00 - 17:30 uur
do:09:00 - 21:00 gesloten tussen 1730 en 1900
vr:09:00 - 17:30 uur
za:09:00 - 17:00 uur
zo:Gesloten
Koopavond:donderdag

Aangepaste openingstijden

07 april 2023  (geen koopavond)09:00 - 18:00
09 april 2023  (Eerste Paasdag)Gesloten
10 april 2023  (Tweede Paasdag)11:00 - 17:00
Maak een afspraak
Zwaag
ZwaagZwaag

Keukenloods Zwaag - sinds 2002

In West-Friesland is Zwaag de plek voor bijzondere keukens. In de showroom vind je een ruim assortiment keukens en keukenapparatuur. De showroom is een opvallende verschijning op bedrijventerrein De Factorij! Ronald Mastenbroek en Edwin de Lange verzorgen de dagelijkse leiding.

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaar
Een BORA cadeau bij aankoop van jouw droomkeuken!

Keukens Zwaag

Design keukens die zich kenmerken door uitstekende materialen, kun je in het noorden van ons land vinden bij de vestiging van Keukenloods.nl in Zwaag, vlakbij Hoorn. Een design keuken ziet er strak uit en is bovendien ingericht op gebruiksvriendelijkheid en ruimtebesparing. Steeds meer huishoudens in Zwaag en omgeving willen een design keuken die én perfect past, én perfect is afgewerkt. En dat is precies wat Keukenloods.nl jou te bieden heeft! Ons ruime assortiment aan design keukens wordt ook nog eens aangevuld met een heel scala aan inbouwapparatuur waarmee jij je nieuwe keuken straks mooi en functioneel kunt aankleden. Kom snel langs bij onze keukenwinkel in Zwaag of neem contact op bij vragen.

Onze nieuwe collectie keukens bekijken in Hoorn

In onze vestiging vlakbij Hoorn kun je nu ook onze nieuwste collectie keukens komen bekijken. Dankzij onze decennialange ervaring kunnen wij constant bezig blijven met het maken van nieuwe designs, waarbij wij de beste materialen gebruiken. Omdat wij je een zo goed mogelijk beeld willen geven van hoe een keuken er precies uit komt te zien in jouw woning, richten wij de keukens in onze showroom volledig in, inclusief allerlei apparatuur en accessoires. Zo krijg je pas echt een goed beeld van de kwaliteit en de uitstraling van onze keukens.

Maak een afspraak

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk informatie krijgen als je een keuken gaat kopen in de omgeving van Hoorn of Zwaag. De keuken bepaalt in hoge mate de uitstraling van je huis, en het is een investering die jarenlang mee moet. Bij Keukenloods.nl Zwaag staan we dan ook klaar om al je vragen te beantwoorden. Hiervoor kun je langskomen in de winkel, maar je kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0229-268206.

Keuken van familie van Deudekom uit Enkhuizen

Keuken van familie van Deudekom uit Enkhuizen

We waren aan een nieuwe keuken toe omdat de oude gedateerd was. De uitstraling is fantastisch en de keuken is gebruiksvriendelijk. De keuken is hoogglans wit en greeploos incl. inbouw apparatuur. We zijn zeer tevreden over de goede service en de perfecte montage.

Bekijk meer keukens van klanten
Klik om kaart te gebruiken