• +5
  • Ross
  • Charlotte
  • Barry
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
Keukenloods Waddinxveen

Keukenloods Waddinxveen

Kanaaldijk 36 D
2741 PA Waddinxveen
0182-612222

Openingstijden

ma:09:30 - 17:30 uur
di: 09:30 - 17:30 uur
wo:09:30 - 17:30 uur
do:09:30 - 21:00 uur
vr:09:30 - 17:30 uur
za:10:00 - 17:00 uur
zo:Gesloten
Koopavond:donderdag

Aangepaste openingstijden

25 december 2022  (1e kerstdag)Gesloten
26 december 2022  (2e Kerstdag )11:00 - 17:00
01 januari 2023  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Waddinxveen

Keukenloods Waddinxveen - sinds 2012

Erwin Temminck is het gezicht van de zaak in onze Keukenloods.nl vestiging in Waddinxveen. Erwin: "Op zoek naar een mooie keuken, inbouwapparatuur of witgoed? Je bent van harte welkom in onze verbouwde showroom met de nieuwste collectie.. De koffie en meer dan 50 jaar keukenervaring staan voor jou klaar."

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaar
Christmas deal: een wijnkoelkast cadeau + 15% korting op jouw droomkeuken!

Keukens Waddinxveen

De keukens bij Keukenloods.nl Waddinxveen zijn een goede inspiratiebron voor iedereen die in de regio Waddinxveen en Gouda op zoek is naar een nieuwe keuken. Keukenloods.nl is gevestigd op de Kanaaldijk 36 D in Waddinxveen en is ook vanuit Gouda gemakkelijk bereikbaar. In onze keukenwinkel kun je niet alleen terecht voor een nieuwe keuken, maar ook voor al je witgoed en inbouwapparatuur.

Keukens in Waddinxveen bekijken

Keukeninspiratie opdoen houdt in dat je kritisch kijkt naar wat een keuken te bieden heeft en hoe dit in je bestaande interieur past. In het verleden was de keuken veel meer een afgesloten ruimte dan nu. Mensen gebruiken de keuken veel meer als volwaardig onderdeel van hun woning en dat betekent dat de eisen die mensen aan hun keuken stellen ook veranderen. Als je bij de Keukenloods.nl in Waddinxveen langs wil komen voor meer advies, dan staan wij je uiteraard graag te woord. Het is ook makkelijk als je op internet al een beetje rond hebt gekeken en inspiratie op hebt gedaan. Het is meteen een stuk duidelijker wat je mooi vindt en onze specialisten kunnen je veel beter van persoonlijk advies voorzien.

Volledig ingerichte keukens bij Keukenloods.nl Waddinxveen

Wil je meer lezen over dit filiaal? Lees onze blogpost over Keukenloods Waddinxveen. Om je een beter beeld te geven van hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien, hebben wij in onze showroom verschillende keukens volledig ingericht. Zo krijg je een realistisch beeld van de keuken. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen bij vragen over onze keukens. Hiervoor kun je bellen met telefoonnummer 0182-612222. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Keuken van familie Aad & Marijke van Hees uit Rotterdam

Keuken van familie Aad & Marijke van Hees uit Rotterdam

Na een aantal bedrijven bij de keukenloods Waddinxveen terecht gekomen. Prima bedrijf, goed meedenken en prima service. We hebben voor een zwarte hooglans greeploze keuken gekozen met granieten blad, past prima bij onze overige inrichting. Zijn zeer tevreden zeker gezien de kwaliteit/prijs verhouding.

Bekijk meer keukens van klanten
Klik om kaart te gebruiken