• +2
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
Keukenloods Tilburg

Keukenloods Tilburg

Hestiastraat 10
5047 VA Tilburg
013-3032300

Openingstijden

ma:09:30 - 17:30 uur
di: 09:30 - 17:30 uur
wo:09:30 - 17:30 uur
do:09:30 - 21:00 uur
vr:09:30 - 17:30 uur
za:10:00 - 17:00 uur
zo:Gesloten
Koopavond:donderdag

Aangepaste openingstijden

25 december 2023  (Eerste Kerstdag)Gesloten
26 december 2023  (Tweede Kerstdag)11:00 - 17:00
1 januari 2024  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Tilburg
Tilburg

Keukenloods Tilburg - sinds 2021

Jurgen van der Steen is de bedrijfsleider van het nieuwste filiaal van de Keukenloods.nl-formule. In 2021 is het pand aan de Hestiastraat geopend. Jurgen vindt dat het kopen van een keuken ook vooral leuk moet zijn: ‘Het gaat om een grote aankoop en we willen dat klanten hier met een goed en vertrouwd gevoel de deur uit lopen.’ Jurgen was eerst bedrijfsleider van Keukenloods Drunen, nu leidt hij vol enthousiasme het nieuwe Tilburgse filiaal.

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaar
Maak een afspraak

Keukenloods Tilburg; de winkel voor jouw droomkeuken

Tilburg is onze nieuwste vestiging, geopend in 2021, met een gloednieuwe collectie! Voor de mooiste keukens in Tilburg e.o. ben je dan ook bij Keukenloods.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment Duitse keukens en keukenapparatuur van een aantal topmerken.

Onze showroomkeukens zijn volledig ingericht zodat je een goed beeld krijgt van hoe een keuken eruit komt te zien in jouw woning. Keukenloods.nl Tilburg biedt een complete service aan. Het is mogelijk om jouw nieuwe keuken bij ons te kopen, thuis te laten bezorgen én te laten installeren door één van onze professionals.

Keukeninspiratie opdoen in Tilburg

In onze keukenzaak in Tilburg vindt je alles wat je wilt op het gebied van keukens en keukenapparatuur. Of je nu op zoek bent naar moderne Duitse keukens of meer traditionele stijlen, wij hebben het voor je. Bovendien kun je jouw droomkeuken gratis laten ontwerpen door onze deskundige keukenadviseurs. Met zoveel creatieve mogelijkheden om te ontdekken, is de sky echt the limit als het gaat om het ontwerpen van uw droomkeuken in onze winkel in Tilburg. Voor ieder budget en ieder soort woning in Tilburg heeft Keukenloods.nl een keuken.

Je nieuwe keuken laten bezorgen in Tilburg

Om je zoveel mogelijk te ontzorgen, kun je jouw nieuwe keuken vanuit onze keukenwinkel in Tilburg laten bezorgen op jouw adres. Het is hierbij ook mogelijk de keuken meteen te laten monteren door onze professionals. Je kunt onze showroomkeukens komen bekijken in onze keukenwinkel in Tilburg, en bij vragen kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van ons complete assortiment en helpen je graag bij het maken van een keuze. Wil je meer lezen over dit filiaal? Lees onze blogpost over Keukenloods Tilburg. Voor telefonisch advies kun je bellen met telefoonnummer 013 303 23 00. Hopelijk mogen wij je snel verwelkomen en jou helpen bij het vinden van jouw droomkeuken voor je woning in Tilburg. 

Klik om kaart te gebruiken