Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +4
  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Jari
  • Reynaldo
  • Jamie

Senza Nome Contact

Doetinchemseweg 59
7007CB
Doetinchem

Over Senza Nome

De ontwikkeling van de producten van Senza Nome vindt plaats nabij de Adriatische kust. Senza Nome is dus een echt Italiaans merk. Het assortiment van Senza Nome op Keukenloods.nl bestaat onder andere uit kookplaten met afzuiging, afzuigkappen, externe motoren en accessoires.

 
Logo Senza Nome

Afzuigkappen

Het assortiment afzuigkappen van Senza Nome bestaat onder andere uit plafond afzuigkappen en eiland afzuigkappen. De plafond afzuigkappen van Senza Nome zijn er in verschillende kleuren, namelijk in wit, roestvrijstaal, zwart en antraciet. De afzuigkappen zijn voorzien van LED-verlichting. Het assortiment afzuigkappen van Senza Nome bestaat uit twee verschillende breedtes, namelijk 90 centimeter en 120 centimeter breed. De afzuigkappen van Senza Nome hebben 5 jaar garantie, hierdoor heb je extra lang zekerheid! 

Bekijk alle Senza Nome afzuigkappen

 
Afzuigkappen
Senza Nome
 

Kookplaten met afzuiging

Het assortiment kookplaten met afzuiging van Senza Nome bestaat uit verschillende ontwerpen. De THEMA ONE inductie kookplaat met afzuiging is 87 centimeter breed en heeft een rond edelstaal rooster in het midden. De THEMA ONE is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk met een plintmotor (UC) of met een motor direct onder de kookplaat (UH). De SMART EASY inductie kookplaat met afzuiging is 77 centimeter breed en heeft een rechthoekig zwart rooster in het midden. De THEMA ONE en SMART EASY kookplaten hebben Touch Control als bedieningselement. Het laatste ontwerp is de SHAPE EMOTION. De SHAPE EMOTION is bijzonder, omdat het rooster is vervangen door een glazen afdichting. Wanneer je de afzuiging activeert opent de glazen afdichting automatisch. Bovendien heeft deze kookplaat een slider als bedieningselement. De kookplaten van Senza Nome hebben 5 jaar garantie.

 

Bekijk alle Senza Nome afzuigkappen

 

Koop Senza Nome apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Senza Nome apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Senza Nome

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe