Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

 • +14
 • Jeroen
 • Patrick
 • Charlotte
 • Emiel
 • Milan
 • Alex
 • Lino
 • Hyla
 • Raoul
 • Tim
 • Ruud
 • Lennard
 • Jari
 • Wilfried
 • Reynaldo
 • Matthias
 • Jamie
Novy

Novy

Van Nelleweg 1
3044 BC
Rotterdam (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Service & Informatie Novy

Telefoonnummer service:
088 0119110
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Over Novy

Novy kijkt graag vooruit. Alleen zo kun je als merk toonaangevend zijn en blijven. Daarom blijft Novy innoveren. Op het gebied van design, toepassing, technologie of communicatie. Hoe kan het nog gebruiksvriendelijker? Hoe kan het nog stiller? Welke keuzes we ook maken, Novy streeft er altijd naar om een afzuigkap te produceren die de beste in zijn soort is. En dat principe gaat verder dan alleen keukenventilatie. Zo kijken we ook naar unieke combinaties met andere kookapparatuur, zoals de directe communicatie tussen de afzuigkap en kookplaat. Met als doel: nóg meer comfort in de keuken. Daarbij houden we woonsituaties, trends en behoeftes altijd nauwlettend in de gaten. Innovaties vormen de sleutel voor de toekomst. Het specialisme en de ervaring in keukenventilatie die Novy met zich meebrengt, ziet u in alles terug. In kwaliteit, design, service en techniek. Maximaal rendement, gecombineerd met een fluisterstille werking. Novy biedt een assortiment dat voor elke keukensituatie een passend antwoord heeft.
Bron: Novy

Reviews Novy

Novy gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 38 reviews

Voeg een review toe
Door: STEVENS, C. MEVR  |  07-01-2020 18:20
10
 10

Fijne grillplaat. Ideaal om te gebruiken op een inductiekookplaat. Groente en vlees bakt er prima op. Ik kan nu nog niet de duurzaamheid van de grillplaat beoordelen, omdat ik de plaat net heb. Ik beveel het zeker aan.

Door: HOEKSEMA SARAH  |  13-12-2019 21:53
10
 10

op basis van advies in de winkel van Keukenloods gekozen voor een Novy plafondunit afzuigkap D6831. Mooi ontwerp en zeer stil. Wij hebben de recirculatiebox erbij besteld, omdat een afvoer naar buiten bij ons niet mogelijk is. Aan alles merk je dat dit echt een kwaliteitsmerk is. Bij het plaatsen van de bestelling telefonisch overlegd met de klantenservice en zij konden mij precies vertellen welke extra onderdelen ik nodig had ivm recirculatie. De installatie was eenvoudig. De verlichting is goed dimbaar en de bediening eenvoudig. Kortom erg tevreden over Keukenloods en over het product.

Door: PANNEMAN-SNIPPE M.  |  03-12-2019 18:00
10
 10

Wat een geweldige goedwerkende afzuig unit! Hij regelt zichzelf als je bijv. jus gaat maken, normaal allemaal stoom onder de kap maar De Novy afzuig unit pakt dan zelf zijn programma op en gaat even in de hoogste stand om de stoom zo snel mogelijk weg te zuigen. Ook zo ideaal dat er 4 ledlampjes op de 4 hoeken zitten die je kan dimmen met de afstandsbediening. Voor ons een super goed aankoop, we zijn er dan ook super blij mee.

Door: MENTINK L.  |  31-10-2019 09:35
9
 9

De Novy plafondunit bevalt tot nu toe uitstekend, duurzaamheid dus nog moeilijk te beoordelen (paar weken in gebruik). Gelukkig geen vieze afzuigkap meer aan de muur!! Top product Zou anderen ook een Novy plafondunit aanraden.

Door: OSTERMANN, C. MEVR  |  23-04-2019 14:51
7
 7

Wat mij vooral stoort aan deze Novy is de draaiknop waarmee je hem regelt. Een onooglijk lelijke witte knop die ver uitsteekt onder de afzuigkap. Je kunt de knop 360 graden draaien (handig), maar je kunt niet zien of hij op 0 graden of 180 graden staat. Je kunt mede daardoor ook niet zien naar welke kant je hem moet draaien voor een bepaalde stand, dat moet je dus uit je hoofd leren. Het TL licht is fel genoeg en door het matglas goed te gebruiken en niet lelijk. Monteren was nog niet zo eenvoudig. En het schoonmaken van het filter hebben we nog niet geprobeerd, want dat zit zo goed vast dat we bang zijn om het kapot te maken.

Door: PEIJNENBURG, H. DHR  |  07-02-2019 08:35
10
 10

Ik heb gekozen voor Novy vanwege de optimale kwaliteit en afwerking. Ben zeer tevreden over het resultaat en zou Novy zeker aanbevelen. Is 1 van de top merken in dampkappen en helaas nog onvoldoende bekend in Nederland. Hebben verschillende, zeer mooie systemen.

Door: LENAERTS, L. MEVR  |  29-01-2019 18:29
10
 10

Makkelijk in gebruik en in onderhoud is simpel ,wij zijn ook zeer tevreden over de service,we kozen bewust voor novy ,omdat we in het verleden ook novy hadden en ook daar super enthousiast over waren . ,is zeker een aanrader

Door: JANSEN, G. DHR  |  24-11-2018 19:15
8
 8

Ik koos voor dit merk omdat mijn vorige afzuigkap 20 jaar gedraaid heeft.Ik ben daarom zeer tevreden over dit merk en zal het zeker aanbevelen bij andere die op zoek zijn naar een afzuigkap. Mijn vorige draaide nog als de beste maar door het afblotten van de binnenkant en draad breuken in het glazen onderscherm heb ik hem vervangen.

Door: THONISSEN R  |  05-10-2018 11:46
9
 9

Novy 6834 geinstalleerd in onze nieuwe keuken. De motor gedemonteerd om, in ons geval in de garage, op afstand te plaatsen. Gebruik gemaakt van adapter naar plat kanaal om vervolgens zo snel mogelijk weer naar 150mm ronde spirobuis over te gaan. Hierdoor een ‘slanke’ koof van slechts 200mm hoog. De afzuigkap is zo geweldig stil. Soms vergeten we ‘m uit te zetten (met achtergrondgeluid van radio o.i.d. valt het niet op dat ie werkt) totdat we in de garage komen en de motor horen draaien. Als je de mogelijkheid hebt om de motor op afstand te plaatsen kan ik dat zeker aanraden: scheelt geluid en inbouwdiepte! Werking is prima. Bewust gekozen voor afzuigkap zonder verlichting aangezien we in de koof ook verlichting hebben en zo geen verschillende uitstraling van spotjes hebben. Je kunt de externe verlichting eventueel ook schakelen via de afzuigkap. Wij hebben hier noet voor gekozen omdat we de verlichting ook nog willen kunnen dimmen. Maar wel een superoptie. Ook bewust gekozen voor een witte uitvoering aangezien dit prima aansluit bij de koof/plafond waar hij tenslotte ingebouwd is (RVS is wat gedateerd vonden wij). Al met al een prima apparaat met specifieke eigenschappen die ons bevallen.

Door: VELDHUISEN FRED  |  14-08-2018 12:03
9
 9

Voor Novy gekozen om de vormgeving en gewenste mogelijkheden. Ik ben zeer tevreden over Novy. Novy was voorheen Itho, de specialist op het gebied van wasemkappen, dus vertrouwd. Na een klein probleem met de gekozen wasemkap kreeg ik bij Novy snel iemand aan de lijn en een oplossing aangeboden. Prima service.

Door: VERHAAG T.   |  22-02-2018 19:54
9
 9

Gemakkelijk in bediening en schoonmaken. Mooi - en strak design met 1 spot links en 1 spot rechts. Stalenplaat aan onderzijde in plaats van roosters. Goed energielabel. Ben zeer tevreden over dit merk en beveel het dan ook aan.

Door: THEELEN, E. DHR   |  19-12-2017 18:57
9
 9

Fijne afzuigkap ter vervanging van mijn 25 jaar oude Itho kap. Inbouwmaten waren nog precies hetzelfde ook het oude frontpaneel weer kunnen gebruiken. Afzuigkracht ruim voldoende. Led verlichting is ook fijn.

Door: KOPPERT MARTIJN   |  14-09-2017 09:59
8
 8

Mooi apparaat om te zien en ook fijn in gebruik. Werkt goed; krachtige afzuiging en weinig geluid. Service van Novy is ook snel en goed. Zeker aan te bevelen. Ook de werking van een plafondunit in algemene zin is prima. Op voorhand hadden wij twijfels gezien de hoogte, maar dat is geen probleem

Door: VEEN VAN W.   |  07-02-2017 23:58
10
 10

Een geweldige afzuiger die met een afstandsbediening te bedienen is. In de keuken aan het plafond een onopvallend design, maar als je er naar kijkt ziet het er super uit in de ombouwkoof. Als je kookt moet je oppassen dat er niets aanbrand, want je ruikt het pas als je er dichtbij staat. Alle luchtjes zijn snel afgevoerd. Een zeer goede aankoop voor onze keuken ❤️

Door: VEEN VAN W.   |  07-02-2017 23:58
10
 10

Een geweldige afzuiger die met een afstandsbediening te bedienen is. In de keuken aan het plafond een onopvallend design, maar als je er naar kijkt ziet het er super uit in de ombouwkoof. Als je kookt moet je oppassen dat er niets aanbrand, want je ruikt het pas als je er dichtbij staat. Alle luchtjes zijn snel afgevoerd. Een zeer goede aankoop voor onze keuken ❤️

Door: STROOBAND, J. DHR   |  03-06-2016 17:07
1
 1

De Novy was een verkeerde bestelling en in de originele verpakking terug gestuurd. Kan dit verder niet beoordelen. JS

Door: LOUH, I. DHR SD  |  26-05-2016 11:18
8
 8

The keuze vor Novy was gemaakt omdat het goedkoopp efficient en de functionaliteit had die wij zoekte. Ik ben tot op heden tevreden met the NOVY. The NOVY is makkelijk in gebruiks en heeft meerdere opties. hierdoor kun men makkelijk een stand kiezen afhankelijk van je kook stijl. Ik heb deze merk binnen de familie aanbevelen. groeten

Door: JANSSEN M   |  24-05-2016 22:28
9
 9

We hebben deze afzuigkap genomen omdat de keuken loods ons die adviseerde omdat hij vervangen moest worden in onze keuken Hij bevalt erg goed staat mooier en is makkelijker schoon te maken als onze vorige afzuigkap(itho) het enige nadeel is de bediening knop zit erg moeilijk vooral omdat ik een bril draag. Maar ben erg blij met onze aankoop

Door: WEEGHEL VAN R.   |  28-04-2016 21:17
8
 8

Prachtig apparaat. Duur maar mooi, strak en vooral zo stil mogelijk. Goede uitleg en montage handleiding. Ook de waarschuwing dat de filters in de afwasmachine moeten is nieuw voor ons maar uiterst handig. Opmerking : Er zaten 2 schroefjes niet bij. Een mailtje en netjes bij de post. Dank.

Door: TOET DE HEER   |  25-04-2016 15:56
8
 8

Een zeer goede service door het personeel van Keukenloods.nl. Zou zeker weer bij Keukenloods.nl iets bestellen. De service is een voorbeeld voor vele bedrijven die via internet iets verkopen. Ik werd bij iedere vraag snel en goed te woord gestaan, of dit nu via email plaatsvond of via de telefoon, in beide gevallen erg tevreden.

Bekijk alle reviews