Bekijk alle merken
Neff

Neff

Burg. Stramanweg 122
1101 GG
Amsterdam-ZO (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Service & Informatie Neff

Telefoonnummer service:
020-4303430
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Over Neff

Mogen wij ons aan u voorstellen? Wij zijn Neff, specialist in inbouwapparatuur voor in uw keuken. Als sinds 1877 brengt Neff toestellen op de markt die niet alleen esthetisch mooi ogen, maar ook excellente culinaire prestaties leveren. Neff is vaak de eerste producent geweest om innovatieve huishoudtoestellen op de markt te brengen en heeft zo meerdere revoluties in de keukenwereld teweeg gebracht. Zo lanceerde Neff in 1930 het eerste elektrische fornuis in 1957 de eerste microgolfoven en in 1958 de eerste inductiekookplaat. Ook tegenwoordig loopt Neff voorop in innovatie met bijvoorbeeld Slide & Hide, waarbij de deurgreep meedraait met uw bewegingen en de ovendeur onder de ovenruimte verdwijnt. Of NeffLight, waarbij al uw ovengerechten in de spotlights staan. Ook het telescopische Clou-systeem is een typische vondst van Neff die het gebruik van de oven extra makkelijk maakt. Neff voelt zich zeer betrokken bij het verbeteren van het milieu en het reduceren van het energieverbuik. Het verbeteren en zoveel mogelijk rekening houden met het milieu is dan ook een van onze focuspunten. Hiermee heeft Neff in 2008 de Duitse Milieuprijs (Umweltpreis) voor ondernemingen gewonnen. Dankzij concrete maatregelen voor het reduceren van afval van de fabriek en het constant bijstellen en controleren van de processen, heeft deze aanpak een zeer positief effect gehad op het milieu. Tevens worden de werknemers geschoold op het gebied van duurzaamheid. Door al deze maatregelen is Neff een organisatie waarin milieu en duurzaamheid centraal staan.

Bron: Neff

Neff - Ga snel naar


Reviews Neff

Neff gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 6 reviews

Voeg een review toe
Door: BUSSEL VAN G SD  |  07-06-2016 21:45
7
 7

Beste, helaas moeten we constateren dat het display van de stoom oven hapert, hij is al 3 keer blijven hangen(toetsen weren niet) en ik heb al een complete reset moeten doen. Vrijdag 10 juni komt de service-monteur langs voor verder onderzoek. Jammer want we waren echt zo tevreden over alles echter valt dit koud op ons dakje. Wordt vervolgt... Gr Gerard 06-36319942 Ps, daar gaat mijn wieleroutfit 😜

Door: GOUDZWAARD YVONNE   |  24-04-2016 10:14
10
 10

De vaatwasser ziet er niet alleen ontzettend goed uit maar doet eigenlijk alles wat je van een vaatwasser verwacht en meer! Door de flexibele indeling kun je er eigenlijk alles wel ik kwijt qua formaat. het licht binnenin is erg gemakkelijk voor het in en uitruimen. De programma's zijn ook simpel en duidelijk. Het geluid valt echt enorm mee. Het klokje met resttijd is echt enorm handig je weet precies over hoe lang hij klaar is ook als je de startvertraging gebruikt! Wij zijn echt erg tevreden met de producten van Neff al onze apparatuur in onze keuken is van dit merk. Toen onze huidige vaatwasser kapot ging was er ook geen twijfel over welk merk vaatwasser we aan gingen schaffen. We moesten wel iets langer wachten op de levering dan vooraf verteld was maar het was zeker het wachten waard!!

Door: AUGUSTUS H   |  08-12-2015 13:36
7
 7

een paar maanden geleden heb ik voor mijn nieuwe keuken 5 produkten van neff aaangeschaft enik heb daar geen moment spijt van gehaf. ze bevallen allemaal prima.over de duurzaamheid heb ik daarom dan ook nog geen mening.

Door: BEINTEMA MEVR   |  21-08-2015 12:34
9
 9

geweldig vormgeven fornuis past in een moderne keuken en het knopje wat er los bij zit voor de bediening vinden wij ook geweldig. een soort gadget . Hij werkt ook super zo maar water aan de kook dat duurde bij mijn vorige (keramische ) veel langer

Door: RIET DHR E. VAN   |  15-09-2014 20:37
10
 10

In onze vorige keuken hadden we Neff afwasmachine en combi magnetron/oven zitten. Hier waren we zeer over te spreken. In ons nieuwe huis, ons van een ander merk laten aansmeren. Spijt van. Dus toen de afzuigkap die niet beviel, hebben we weer een Neff gekocht. De prestaties zijn nu al indrukwekkend. Zelfs bij frituren ruik je amper iets in huis.

Door: LEERING   |  11-01-2013 12:34
9
 9

Neff was voor ons 18 jaar geleden als merk onbekend, maar na 18 jaar trouwe dienst, zonder haperen, kozen wij weer voor Neff. Nu voor een hedendaaagse energiezuinige uitvoering. Een echte aanrader voor mensen die voor degelijkheid kiezen!

Bekijk alle reviews