• +1
  • Joep
  • Renze
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud

Neff Contact

Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp(Nederland)

Ontdek NEFF

NEFF is specialist in inbouwapparatuur en produceert al sinds 1877 keukenapparatuur dat excellente culinaire prestaties levert en esthetisch mooi oogt. Al sinds het begin richt NEFF zich op innovatie en heeft het merk diverse revoluties in de keukenwereld mogelijk gemaakt. In 1930 heeft NEFF het allereerste elektrische fornuis op de markt gebracht, in 1957 de eerste oven die gebruik maakte van microgolven en in 1958 de eerste inductiekookplaat.

 
Logo NEFF

NEFF ovens

Wat je ook wilt bakken, een taart, quiche of pizza met een knapperige bodem, je wilt altijd perfecte bakresultaten. Bekijk hoe NEFF dit realiseert.

 

Slide & Hide

Deze innovaties en successen heeft NEFF geïnspireerd door te gaan. Één van de nieuwste innovaties is de NEFF Slide & Hide, hierbij draait de deurgreep mee met jouw bewegingen en verdwijnt de ovendeur geruisloos onder de ovenruimte. De inhoud van de oven met het Slide & Hide systeem is even groot als de ovens met een vaste deur (67 Liter).

 
 

NEFF Sous-Vide: koken onder vacuüm

Met de 'sous vide' functie van NEFF ovens kook je onder vacuüm. Zowel vis, vlees als groente kun je hierbij onder een lage temperatuur bereiden. Hiermee blijven smaak en aroma en de textuur van het gerecht intact. 
 

 
 
 

NEFF CircoTherm®

Het CircoTherm® systeem zorgt ervoor dat hete lucht op een snelle en gelijkmatige manier door je NEFF oven wordt verdeeld. Hierdoor wordt gelijkmatig gaar en bruin. Ook kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden op verschillende niveaus zonder dat smaken en geuren met elkaar vermengen.
 

 
 

Pyrolyse

Heb je ook een hekel aan het schoonmaken van je oven? Met de Pyrolyse functie in de Slide&Hide® ovens van NEFF is dit verleden tijd. Door de oven tot extreem hoge temperaturen op te warmen worden overgebleven voedselresten omgezet in as. Laat de oven goed afkoelen en haal met een doekje gemakkelijk het as van bodem. En schoon is je oven.

 

 

 
 

NEFF inductie kookplaten

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve inductie kookplaten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten - of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert.

 

NEFF PowerMove voor inductie kookplaten

Verdeel met PowerMove de FlexZone van NEFF inductiekookplaten met éen druk op de knop in drie verschillende kookzones, elk met een verschillende temperatuur. Dit geeft je de mogelijkheid om in één zone de pannen aan de kook te brengen, in een andere zone de pannen te laten sudderen en helemaal achterin gerechten warm te houden.

 
 

TwistPad® Fire

Ook de TwistPad® Fire is een recente innovatie van NEFF, hiermee kun je jouw inductiekookplaat eenvoudig bedienen met behulp van een magnetische bedieningsknop. Inductiekookplaat schoonmaken? Haal simpelweg de magnetische bedieningsknop van de plaat los. De kookplaat is niet in te schakelen zonder de bedieningsknop, perfect dus voor gezinnen met jonge kinderen.

Neff koelkasten

NEFF koelkasten zijn er in een breed scala van stijlen om bij elke keuken lay-out te passen. Of je nu op zoek bent naar een ingebouwde koel-vriescombinatie of een vrijstaand model met dubbele deur in Amerikaanse stijl, NEFF heeft de perfecte koelkast voor jouw huis. Alle modellen zijn ontworpen voor gebruiksgemak, met functies zoals verstelbare planken en opberglades die het eenvoudig maken om je koelkast georganiseerd te houden. En aangezien alle NEFF-koelkasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, kun je er zeker van zijn dat je koelkast jarenlang betrouwbare prestaties zal leveren. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, bekijk dan zeker de volledige lijn NEFF koelkasten - er is er zeker één die bij jouw thuis past.

Neff koelkasten

NEFF afzuigkap

Koken zonder overlast van kookgeuren, vocht of vet? Bekijk dan de afzuigkappen van NEFF, deze zijn ontworpen om energie-efficiënt en geluidsarm hun werk te doen zodat jij zonder problemen die van jou kan doen. Ze passen in iedere keuken en hebben vetfilters die zonder problemen in de vaatwasser kunnen.

 

Powerboost

Zoals je weet komt bij koken veel vocht en vet vrij. Een goede afzuigkap is dan ook essentieel om je huis vrij te houden van kookluchtjes. Daarom hebben enkele afzuigkappen van NEFF een PowerBoost-functie. Trek de kap tijdens het koken een stukje naar je toe en de zuigkracht neemt flink toe. Hiermee krijgt de luchtstroom even kort een extra portie energie. Ideaal als je net je gerechten in de pan doet. 

 

Powerboost

NEFF keukengeheimen

Hoe maak je koken nog makkelijker en vooral ook lekkerder? NEFF deelt hun keukengeheimen voor de lekkerste gerechten.

 

Voorverwarmen

Gaan jouw pannen ook snel kapot? Het kan zijn dat je ze verkeerd voorverwarmt. De chefs van NEFF vertellen kort je hoe jouw pannen goed voorverwarmt en voorkomt dat ze kapotgaan.

 
 

Kernthermometer

Wie houdt er niet van een heerlijke malse biefstuk? Maar hoe maak je dit klaar? NEFF Chef Andy laat je zien hoe je dit doet met behulp van de kerntemperatuurmeter.

 
 

Regenereren met stoom

Heb je nog wat restjes over van gisteren? NEFF Chef Andy laat je zien hoe je dit met een NEFF oven met stoom kunt opwarmen met zo min mogelijk kwaliteitsverlies.

 
 

Met azijn je oven schoonmaken

Als je hebt gekookt met stoom kan er wat kookvocht achterblijven. Met een beetje natuurazijn en de droogstand van de NEFF oven is het zo weer schoon. NEFF Chef Andy laat zien hoe dit moet

 

 

NEFF Circotherm
 

Koop jouw NEFF apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over NEFF apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de NEFF apparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 
Neem contact met ons op
 

Reviews Neff

Voeg een review toe
Neff gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 15 reviews

Door: P.Arts  |  17-03-2023 17:57
8
 8

Mooie kookplaat

Door: N.G.Kok  |  06-12-2022 10:56
10
 10

Na een paar jaar geleden al jullie producten te hebben gekocht voor mij te nieuw te bouwen huis, die ik toch heb verkocht, besloot ik toch weer jullie producten te kopen voor ons bestaande woning omdat ze zo goed waren bevallen! Helaas waren erop de vaatwasmachine en stoomoven zo lang een wachttijd dat ik andere producten koos. Wel binnen jullie groep. Ik wachtte al 7 maanden en het kon nog wel 8 maanden duren. Maar goed, in ieder geval 2 producten van NEFF!

Door: Ulas Nalbantoglu  |  09-06-2022 10:58
10
 10

perfect product in terms of design and quality!

Bekijk alle reviews