Bekijk alle merken
LG

LG

Krijgsman 1
1186 DM
Amstelveen (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Service & Informatie LG

Telefoonnummer service:
0900-5435454
Links:
Service aanvragen

Over LG

De innovatieve technologie, unieke producten en geavanceerde ontwerpen van LG Electronics zijn een investering in de toekomst. LG Electronics, Inc. (LG) is wereldwijd een toonaangevend en groot technologisch innovator op het gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. LG telt meer dan 84.000 medewerkers verspreid over 112 vestigingen, waaronder 81 dochterondernemingen, over de hele wereld. De omzet van LG over 2008 bedroeg 44,7 miljard dollar (wereldwijd). LG bestaat uit vijf businessunits: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning en Business Solutions. LG behoort tot de grootste fabrikanten van flatpanel-televisies, audio- en videoproducten, mobiele telefoons, airconditioners en wasmachines. LG concentreert zich op het verstevigen van de wereldwijde aanwezigheid van LG als merk en het maximaliseren van winstgevende groei. Meer in het bijzonder legt LG Electronics de focus op het realiseren van winstgevende en duurzame groei in de mobiele communicatie en home-entertainment om daarmee zijn leiderschap in de IT-sector te verstevigen. Tegelijkertijd moet het marktaandeel worden vergroot in huishoudapparaten, airconditioning en zakelijke oplossingen.

Bron: LG

LG - Ga snel naar


Reviews LG

LG gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 4 reviews

Voeg een review toe
Door: GELDERMAN N.E.   |  10-12-2015 09:25
10
 10

Wij zijn enorm blij met onze Amerikaanse LG koel/vriescombinatie! Hij is zeer functioneel en heeft een mooi strak uiterlijk zonder de in onze ogen overbodige waterdispender of ijsblokjes-maker Voorheen hadden we drie koelkasten draaien en dat kost natuurlijk erg veel energie. Nu hebben we alles overzichtelijk opgeborgen en hebben we veel meer overzicht op onze levensmiddelenvoorraad. De houdbaarheidsdatum wordt hierdoor zelden meer overschreden. We zijn ook blij met keukenloods: perfecte service en scherpe prijs!

Door: ROORD SIMONE MEVR SD  |  20-07-2015 11:28
9
 9

Toen 7 jaar geleden een LG plasma mijn huis binnen gedragen werd had ik nog nooit van het merk gehoord Inmiddels hebben we na een mobiele telefoon, een 2e televisie ook een side by side koelkast van dit merk. Allemaal prima apparatuur voor een aantrekkelijke prijs. Zeker een aanrader!

Door: FOEKEMA   |  07-10-2014 11:15
9
 9

Prima apparaat, maakt alleen iets meer geluid als dat ik had verwacht. Voor de rest voldoet hij prima, en met veel mogelijkheden mocht je van plan zijn een LG aan te schaffen gewoon doen, en de prijs is ook riéel in vergelijking met vele andere dubbele koelvries comb.

Door: HOUVAST, DHR. SD  |  24-06-2014 10:18
7
 7

Wederom gekozen voor de lg ivm de positive vorige ervaring met de een lg wasmachine. Vorige is 10 jaar meegenaan. Hopelijk deze ook. Machine doet wat ie moet doen. Is wel effe wennen andere was digitaal met wat duidelijkere programma's. Doordat de wasmachine met sensoren zelf bepaald hoe lang ie moeten wassen nog al variabel met was tijden. Machine is wel erg stil. Al met al positief !!

Bekijk alle reviews