• +3
  • Ross
  • Joep
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

GROHE Contact

Metaalstraat 2
2718 SW
Zoetermeer

Ontdek GROHE

GROHE is al jaren marktleider in de sanitaire branche. Met hun merkwaarden design, duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit produceren ze kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Met de ontwikkeling van de GROHE Red bevinden ze zich, sinds enkele jaren, ook in de markt voor kokendwaterkranen.

Bekijk alle GROHE keukenkranen
 
Logo GROHE

Geniet van de kwaliteit van GROHE

Alle GROHE kranen worden geleverd met een uitzonderlijke kwaliteitszegel. In de testlaboratoria in het Zwarte Woud worden de keukenkranen, thermostaten en alle andere onderdelen getest met de gesimuleerde effecten van 20 jaar dagelijks gebruik - met name met hard water. De producten hebben deze zware duurzaamheidstesten doorstaan en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd. Mocht een product niet langer verkocht worden, dan blijven de vervangende onderdelen de komende tien jaar verkrijgbaar.

Niet alleen in eigen opgezette tests, maar ook in onafhankelijke tests slagen de GROHE kranen. De Duitse onderzoeks- en inspectiedienst, TÜV SÜD, heeft kranen van negen prestigieuze merken, waaronder GROHE, getest met behulp van een duurzaamheidstest.  Dankzij de SilkMove® technologie is de Eurodisc kraan de grote winnaar.

Geniet van de kwaliteit van GROHE

GROHE Eurodisc kranen

De Eurodisc keukenmengkraan beschikt over GROHE SilkMove® waardoor hij soepel en precies te bedienen is. Met de uittrekbare handdouche heb je daarnaast alle afwas en de spoelbak zelf met een handomdraai schoongespoeld. En de draaibare uitloop met een draaihoek van 140° maakt dat je nog flexibeler bent in het gebruik van de kraan.

Ook het onderhoud van je Eurodisc keukenkraan wordt je makkelijk gemaakt. Hij beschikt over SpeedClean, een toepassing waardoor kalk geen kans heeft. De chromen GROHE StarLight® beschermlaag is daarnaast eenvoudig schoon te maken met een zachte doek. Je bent dus gegarandeerd van een jarenlange glans.

 

Eurodisc Keukenmengkraan
 

Eurodisc Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 
Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan
 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

 

Eurodisc Cosmopolitan Keukenmengkraan

Bekijk kraan
 
 
 

GROHE Blue® | Gefilterd, gekoeld en bruisend water uit je eigen keukenkraan

De meest recente innovatie is GROHE Blue®. GROHE Blue® is een uniek watersysteem dat gekoeld, gezuiverd en koolzuurhoudend water uit de kraan levert. Hiermee maakt GROHE het voor jou heel eenvoudig om mee te werken aan besparing van het milieu en onze natuurlijk bronnen. En dat het fijn is voor je portemonnee is mooi meegenomen.

Ontdek GROHE Blue home

GROHE Red® | Voor direct kokend heet water uit je keukenkraan

Je kunt dankzij GROHE nu ook genieten van kokend heet water rechtstreeks uit je keukenkraan met GROHE Red®. GROHE Red is een mooie en betrouwbare mengkraan die direct én veilig kokend water levert. Met deze heetwaterkraan hoef je nooit meer te wachten tot de waterkoker klaar is. Hiermee win je elke dag veel kostbare tijd. Het is dan ook niet zo raar dat iedereen die de voordelen heeft ontdekt, niet meer zonder wil.

Ontdek GROHE Red Duo

Ontdek de kleurencollectie van GROHE

In de keuken moeten kranen lang meegaan en zich onderscheiden van kranen met een gewoon goede afwerking. GROHE's streven er naar om altijd de beste te produceren. De nieuwe PVD-technologie van GROHE garandeert daarom niet alleen keukenkranen met briljante kleuren, maar ook met een duurzame coating. Het resultaat: GROHE kranen die 10 x krasbestendiger zijn dan chroom en een 3x harder oppervlak hebben.

De kranen uit de GROHE kleurencollectie hebben een prachtige schittering. Kies uit kleuren variërend van Hard Graphite tot helder Cool Sunrise en maak van je keukenkraan dé blikvanger in je keuken!

Koop jouw GROHE kranen bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over GROHE kranen? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze filialen.

 

Reviews GROHE

Voeg een review toe
GROHE gemiddeld beoordeeld met een 7 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 1 review

Door: Lia  |  26-04-2023 10:17
7
 7

Prachtige mooie Grohe kraan. Alleen hij kan niet draaien. En daar kwam ik achter toen de kraan geinstalleerd werd. Erg jammer want het is een prachtige kraan. Contact gehad met Keukenloods en die hebben het fantastisch opgelost. Ik mocht een andere kraan uitzoeken en de Grohe ging weer terug.

Bekijk alle reviews