Black
Friday
  • +8
  • Jeroen
  • Patrick
  • Gerald
  • Lino
  • Raoul
  • Lennard
  • Jari
  • Reynaldo
  • Jamie

Reviews - dps

dps gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 26 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: Schuurman  |  2020-11-12 14:41:00
10
 10

De vriendelijkheid waarmee de goed vrolijke monteurs mijn luxe Inductie kookplaat kwamen installeren. Zelfs nog wat vroeger dan gepland dank jullie wel

Door: Carel  |  2020-10-28 09:51:00
10
 10

goede verpakking op tijd en vooraf betrouwbare info

Door: Jose  |  2020-10-07 10:27:00
10
 10

De inductie kookplaat is prima Goed en makkelijk om te gebruiken. Was eerst wennen maar nu alles snel en goed te koken En bakken.

Door: Judy  |  2020-09-16 19:30:00
10
 10

Mooi gasfornuis, ziet er ook heel goed uit. Makkelijk in onderhoud, doet precies wat ik van een gasfornuis verlang, Ik heb speciaal voor een 5 pits brander gekozen. Voorheen had ik 6 gaspitten maar ik prefereer de 5 pit.

Door: Marieke  |  2020-08-12 13:34:00
10
 10

Smeg oven ! Veel plezier al van gehad! De wok brander doet het super! Dit apparaat is boven mijn verwachtingen ! Ben er zeer blij mee lust voor het oog maar ook voor de maag :-) Heb voor Smeg gekozen 1 mooi 2 goed bekent merk ik heb ook de mixer van kitchen Aid en aan verwante artikelen en tja daar hoort een mooie oven bij voor mijn taarten !

Door: Marieke  |  2020-08-12 13:30:00
10
 10

Smeg oven ! Veel plezier al van gehad! De wok brander doet het super! Dit apparaat is boven mijn verwachtingen ! Ben er zeer blij mee lust voor het oog maar ook voor de maag :-)

Door: Petra  |  2020-03-07 12:49:00
9
 9

Inductieplaat. De levering was vlot, de doos beschadigd, maar het product gelukkig niet. De elektricien heeft een nieuwe groep gemaakt en het snoer doorgetrokken naar de keuken. De plaat paste in de opening van onze oude gasplaat, goed dus. Het was wel even wennen, maar na een paar keer koken ging het al makkelijk. De inductieplaat bevalt prima. Over duurzaamheid kan ik niks zeggen, want we hebben hem nu pas een maand.

Door: P. van Verseveld  |  2020-03-05 09:30:00
1
 1

Er wordt gevraagd naar een beoordeling van DPS, waarschijnlijk het moederbedrijf van Keukenloods. Er wordt gevraagd naar gebruiksgemak, vormgeving en mogelijkheden. Als consument kan ik deze niet beoordelen want ik weet niet eens wie DPS verder is. Over keukenloods kan melden dat de levering is zoals afgesproken. De monteur is buitengewoon vriendelijk en biedt een uitstekende service. De service van keukenloods beoordeel ik met een 4-5. Vorig jaar een inductieplaat gekocht en deze is gescheurd. Keukenloods is niet thuis en mijn verzekering laat het afweten want het is een productiefout. Kortom, nieuwe plaat moeten kopen ondanks de oude / defecte nog binnen de garantie viel. Waarom dan toch weer bij Keukenloods besteld? Omdat zij de beste aanbieding hadden qua prijs voor een passende inductieplaat. Dus niet ontevreden over het product, deze heb ik zelf immers uitgezocht maar de service van Keukenloods laat te wensen over als er een defect is. Jammer!

Door: Bert  |  2020-02-26 20:42:00
9
 9

Deze AEG kookplaat is zonder problemen geïnstalleerd en werkt prima. Wij hadden al een AEG kookplaat maar die heeft na 16 jaar trouwe dienst de zichzelf aan Maarten gegeven.

Door: Henk L te Z  |  2020-02-26 12:21:00
10
 10

Top apparaat

Door: Henri Venema  |  2020-02-10 18:19:00
10
 10

Ik was op zoek naar een inbouw inductie plaat en ik twijfelde enorm tussen een wirlpool en een bauknecht, na gesproken te hebben heeft iemand van de service mijn vragen beantwoord en mijn keus is gevallen op deze bauknecht. De man van de service gaf mij duidelijke antwoorden waar ik wat aan had, hij had verstand van zijn werk. Ik zou een ieder dit type inductieplaat aanraden. Topkeuze

Door: Sonja  |  2020-02-05 09:13:00
10
 10

We gebruiken Atag al meer dan 13 jaar. Een fijn merk. Onze gas kookplaat ging helaas kapot na 12 jaar. Op dat moment besloten wij om van het gas af te gaan. Atag heeft een mooie design lijn, die goed op elkaar af te stemmen is. Zeer tevreden over dit product, makkelijk bedienbaar en schoon te maken. In het begin is het koken op inductie even wennen. Het is veiliger, geen directe hitte en het opwarmen van water in de pan gaat nu super snel.

Door: BORN, M. DHR  |  2020-01-22 10:18:00
9
 9

Ziet er super uit. Moest wel ff wennen aan dosering warmte. In het begin ging hetvwel eens te hard. Gaat nu gelukkig goed! Wat wel handig zou zijn om ook een afzuiging te nemen met hob2hood wisselwerking. Zou hem wel aanraden met in combinatie met afzuiging.

Door: MATZE J.L.  |  2020-01-07 11:37:00
9
 9

Het apparaat voldoet aan onze verwachting en zeer gebruiksvriendelijk. Nette vormgeving. Prima en eenvoudig te onderhouden. Ik één woord een aanrader dus ook geen spijt dat we dit apparaat hebben gekocht en ook nog voor een klein prijsje en snelle levering.

Door: MANHAVE L. MEVR  |  2019-12-04 10:40:00
7
 7

De draaitoets is heel gevoelig en je moet deze even doorhebben. alle pitten worden met 1 draaitoets geregeld, je kunt ook de tijd instellen per pit. Ik vind hem niet echt praktisch in gebruik. Wel heel ruim. alle maten pannen kunnen er op en niks staat elkaar in de weg.

Door: DRIEL W. VAN DHR  |  2019-12-03 14:54:00
10
 10

het paste precies. het doet wat hij moet doen. het doet precies wat ik ervan verwacht had. ik weet niet wat ik er nog meer van kan zeggen maar minimaal m20 tekens vind ik wel een beetje veel.

Door: BURGER S. DHR  |  2019-10-21 14:31:00
9
 9

Me vrouw wou al jaren terug een gasfornuis van dit merk maar te duur Toen hebben we het broertje van genomen M-system. We hebben nu een jaar zonnepanelen en omdat we over paar jaar van gas afgaan, hebben we deze inductie fornuis gekocht Goed en mooi fornuis even Wenen aan inductie maar went snel

Door: VOS, T. DHR  |  2019-09-12 17:45:00
2
 2

Er klopte niet veel van de bezorging. Dat is denken wij niet alleen aan DPS maar ook aan Keukenloods te wijten. Wij hadden de bezorging van onze kookplaat speciaal op een dinsdag laten zetten omdat er dan iemand thuis zou zijn. De bestelling was op zaterdag gedaan, dus ruimschoots op tijd. Nee hoor de bestelling kwam op donderdag!!!! Bericht gekregen tussen half 2 en half 4 zou de kookplaat afgeleverd worden. Ik haasten om op tijd thuis te zijn. Gelukkig de buren ingelicht en de kookplaat werd net na 1 uur bezorgd. Dus Keukenloods en DPS onze welgemeende complimenten???? Dus cijfer 2

Door: DIJKE F. VAN DHR  |  2019-09-03 16:30:00
10
 10

Geweldig product, een aanrader. Snel koken met inductie is vanaf nu een feit, top. Makkelijk schoon te maken, dus super blij. Keukenloods is qua prijs en kwaliteit een zeer goede keuze. Wij adviseren de Keukenloods bij vrienden en familie aan.

Door: RIDDER H. DE DHR  |  2019-08-27 14:37:00
10
 10

Onze keuken bestond uit Siemens producten, waar we al lang positieve ervaringen mee hebben. Ook deze kookplaat voldoet geheel aan onze verwachtingen. Voor onze volgende aankoop van keuken inbouwapparatuur zullen we zeker en bezoek aan de websites van de keukenloods brengen

Totaal: 26 reviews