• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Bertazzoni Contact

Florijnweg 23
6883 JN
Velp

Ontdek Bertazzoni

Essentiële elementen van het Italiaanse gezinsleven zijn koken en eten. Bertazzoni maakt al 135 jaar kooktoestellen waarop de lekkerste gerechten gemaakt kunnen worden. Bovendien is Bertazzoni vooruitstrevend met het gebruiken van moderne technologieën, hierdoor ontstaat er een natuurlijke fusie tussen engineering en design. Of je keuken tijdloos strak of traditioneel is, groot of compact, Bertazzoni heeft de passende oplossing voor optimaal koken. Bertazzoni heeft uit een uitgebreid assortiment aan afzuigkappen, fornuizen, ovens en kookplaten in verschillende kleuren en formaten.

 
Bertazzoni apparatuur

Afzuigkappen

Het assortiment afzuigkappen van Bertazzoni bestaat uit wandschouw afzuigkappen, schuine afzuigkappen, inbouwunit afzuigkappen en eiland afzuigkappen. De afzuigkappen zijn er in verschillende kleuren: in roestvrijstaal, zwart, grijs en wit. Bovendien is er voor iedere keuken een passende oplossing, want de afzuigkappen zijn in verschillende breedtes. 

Afzuigkappen

Fornuizen

De fornuizen van Bertazzoni hebben verschillende uitvoeringen en formaten. Wil je 1 oven of juist meerdere? Het kan allemaal. De fornuizen zijn beschikbaar in verschillende kleuren: in crème, geel, oranje, roestvrijstaal, wit, zwart en rood. Het assortiment fornuizen van Bertazzoni bestaat uit vier verschillende breedtes: 

Fornuizen

Ovens en combimagnetrons

De ovens van Bertazzoni zijn er in verschillende varianten en kleuren. Het assortiment bestaat uit inbouw ovens en stoomovens. De ovens zijn in verschillende kleuren, namelijk koper, roestvrijstaal, wit en zwart. De inbouw ovens en stoomovens zijn 60 centimeter breed. De stoomovens zijn er in twee hoogtes, namelijk 45 centimeter en 60 centimeter. De combimagnetrons van Bertazzoni zijn er ook in dezelfde kleuren als de ovens. 

Ovens en combimagnetrons

Kookplaten

Het assortiment kookplaten van Bertazzoni bestaat uit gaskookplaten, gas op gas kookplaten, inductie kookplaten en kookplaten met afzuiging. Een leuk detail van de gaskookplaten is het logo van Bertazzoni dat terugkomt in de wokbranders. Bij de Bertazzoni inductiekookplaat kun je kiezen uit touch control of roestvrijstalen lijst en knoppen.

Kookplaten

Koop Bertazzoni apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de Bertazzoni apparatuur? Of wil je graag passend advies over de apparaten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews Bertazzoni

Voeg een review toe
Bertazzoni gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 8 reviews

Door: Benny  |  11-04-2024 16:05
9
 9

Goed voor ons gebruik

Door: Soenita  |  08-08-2023 11:27
7
 7

Was begin moeilijk moest wennen maar werkt prima

Door: Groenewold  |  17-02-2023 13:13
7
 7

Leuke apparaat.Makkelijk in gebruik.

Bekijk alle reviews