printer
Voorraad keuken
Keukenloods Promotie film
Vink aan om te vergelijken

DAMIXA 4800066

Zeepdispenser

Nog geen beoordelingen
Plaats als eerste een review
3 a 4 werkdagen
Indien voorradig bij de leverancier
Bezorgen:€ 8,-
Garantie:2 jaar fabrieksgarantie
€ 115,-

Check onze winkel voorraad

Productinformatie - 4800066 DAMIXA

Typenr4800066
MerkDAMIXA
Kleur-
Extra infoDamixa zeepdispenser
Extra infoUitloop 75 mm
Extra info500ml
Extra infoStaal
Extra infoKraangat 30mm
Prijs: € 115,-
Conditie: Nieuw in doos

Vragen over de 4800066? Bel: 0226-355340
Bel mij voor meer informatie over de 4800066?

Specificaties - 4800066 DAMIXA

Afwerking: Staal

De informatie bij dit product komt van de site van DAMIXA om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord - 4800066 DAMIXA

Stel je vraag
Door: bezoeker
Vraag:

Ik heb zo een dispenser maar deze is defect. Het kunstof pomp mechanisme werkt niet meer. Is deze ook los te bestellen? Het gaat dus om het kunststof gedeelte wat aan de drukker zit met aan de andere kant het buisje.

Antwoord:

Als uw zeepdispenser minder dan 5 jaar oud is kunt u zelf contact opnemen met Damixa om het onderdeel binnen de garantie te laten vervangen op vertoon van uw aankoopbon. Als uw dispenser ouder is dan 5 jaar kunnen wij het onderdeel voor u nabestellen.

Gepost op: dinsdag 13 september 2011 - 15:48
Totaal: 1 vraag

Reviews - 4800066 DAMIXA

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie - 4800066 DAMIXA

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 4800066 van DAMIXA als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de DAMIXA 4800066 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen - 4800066 DAMIXA

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen kan contant of met PIN* bij de chauffeur. Een betaling via de bank kan ook, maar dient bij ons te zijn bijgeschreven voor aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Jouw bestelling afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Pinnen is hier mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 219
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant - DAMIXA

DAMIXA
DAMIXA
Bedrijvenweg 3a
7442 CX
NIJVERDAL

Tel: 085-4018780
Fax: 0548-632642
Mail: damixa@damixa.com
Website: www.damixa.nl
Over DAMIXA
Damixa is over de hele wereld bekend om zijn vlotte, pure, Deense design, hoge functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid door innovatie. Dit zijn kwaliteiten die een ereplaats hebben sinds 1932, toen Damixa werd opgericht, en zo zal het inde toekomst blijven ook. “We hebben al lang geleden bewezen dat we bestaansrecht hebben op zowel de thuismarkt als op de wereldmarkt, maar we hebben de stofkam door ons gehele bedrijf gehaald om onze organisatie en werkwijze te controleren. Dat gebeurde tegen de achtergrond van een nieuw strategisch plan, waartoe we ruim een jaar geleden besloten,” vertelt algemeen directeur Lars Bladt. Het resultaat was een messcherp scheiden van de topcompetenties van het bedrijf die met toekomstperspectief beoefend moeten worden en de bijdragen die goedkoper elders ingekocht kunnen worden – maar wel met dezelfde goede kwaliteit.
Bron: DAMIXA
Service & Informatie DAMIXA
Telefoon service: 085-4018780

Downloads

  Maatschets

  Maatschets 4800066

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!
  Download Adobe Reader
  < Terug
  Print