• +4
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

FRANKE 1200569797

Gekoeld water kraan

no_img
  Inhoud: 4 liter | Aansluitwaarde: 100 Watt | Meer specificaties
  Leverbaar
  Op bestelling
  938,70
  Bereikbaar voor al je vragen.
  6 DAGEN PER WEEK
  VANDAAG: TOT 22:00 UUR

  Productinformatie 1200569797 FRANKE Gekoeld water kraan

  Solo chiller inclusief gezuiverd water

  Typenr1200569797
  MerkFRANKE
  Inhoud4 liter
  Aansluitwaarde100 Watt
  Extra infoFrane solo chiller
  ConditieNieuw in doos

  Vragen over de 1200569797 FRANKE? Bel: 0226-355340

    Bel mij voor meer informatie

  Online vraag & antwoord 1200569797 FRANKE Gekoeld water kraan

  Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

  Stel je vraag

  Reviews 1200569797 FRANKE Gekoeld water kraan

  Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

  Voeg als eerste een review toe

  Garantie 1200569797 FRANKE Gekoeld water kraan

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'FRANKE 1200569797' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

  In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

  Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'FRANKE 1200569797' 2 jaar fabrieksgarantie.

  Bezorgen & Afhalen 1200569797 FRANKE Gekoeld water kraan

  Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.


  Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 330
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

  Fabrikant 1200569797 FRANKE Gekoeld water kraan


  FRANKE
  FRANKE
  Lagedijk 13
  5705 BX
  Helmond
  0492-585111
  0492-585250
  [email protected]
  www.franke.nl
  Over FRANKE

  Franke Kitchen Systems is ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Kwaliteit en design staan hoog in het vaandel en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste productiemethoden. Franke Nederland produceert en levert spoelbakken, kranen, afzuigkappen, afvalsystemen, aanrechtbladen en maatwerk. Sinds 1911 maakt het Zwitserse bedrijf Franke hoogwaardige roestvrijstalen producten voor de keuken. Producten die dezelfde schoonheid hebben als de Zwitserse natuur en die met liefde en zorg geproduceerd worden. Franke zorgt ervoor dat in de keuken geleefd en genoten kan worden. De afzuigkappen zorgen met hun uitstekende prestaties voor een frisse lucht. De spoelbakken schitteren als een besneeuwde bergtop in de zon. Ze worden gekenmerkt door fijne, strakke lijnen en verschillende afmetingen, en de spoelbakken zijn eenvoudig te reinigen waardoor ze mooi blijven. Zoals het geluid van een stromend bergbeekje, zo vloeit het water uit de mooi gevormde Franke kranen. De Franke afvalsystemen zorgen in de keuken voor rust en ruimte en bieden een milieuvriendelijke oplossing. De Zwitserse bergen zijn eeuwenlang een onaangetast gebied en vergelijkbaar met de duurzaamheid van de producten van Franke. Geniet van onze tijdloze kwaliteitsproducten………… natuurlijk Franke!

  Bron: FRANKE

  Service & Informatie FRANKE
  Telefoon service: 0492-585111
  Service aanvragen: https://frankeserviceform.nl/
  Brochure aanvragen: http://www.franke.nl/brochure