• +1
  • Joep
  • Renze
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
Print
Vergelijk
  • 004307 ELEKTRA
Basiskleur: Roestvaststaal ( RVS ) | Commerciële kleurnaam: RVS-look | Installatie bijzonderheden: Zonder schakelaar (schakel opties: artikel ELAC0006ALL, 008228). Dimbaar met Klemko muurdimmer/schakelaar artikel: 004972. | Meegeleverde toebehoren: Set inclusief 5 led-spots, 230 Volt led-voedingskabel met 2mtr snoer met platte steker en 6-voudig 230 Volt led-aansluitblok. | Lamptype: LED | Meer specificaties
339,-
Leverbaar
Op bestelling
334,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 22:00 UUR

Productinformatie 004307 ELEKTRA

ELEKTRA LED LD8001 78 set 220V / Dimbaar met muurdimmers van Klemko, Busch-Jaeger, Berker en Jung. Voorzien van klemveren. Inclusief verdeler.


BasiskleurRoestvaststaal ( RVS )
Commerciële kleurnaamRVS-look
Installatie bijzonderhedenZonder schakelaar (schakel opties: artikel ELAC0006ALL, 008228). Dimbaar met Klemko muurdimmer/schakelaar artikel: 004972.
Meegeleverde toebehorenSet inclusief 5 led-spots, 230 Volt led-voedingskabel met 2mtr snoer met platte steker en 6-voudig 230 Volt led-aansluitblok.
LamptypeLED
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de 004307 ELEKTRA? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties 004307 ELEKTRA


De informatie bij dit product komt van de site van ELEKTRA om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord 004307 ELEKTRA

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews 004307 ELEKTRA

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie 004307 ELEKTRA

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'ELEKTRA 004307' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'ELEKTRA 004307' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen 004307 ELEKTRA

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.