Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Lennard
Zanussi

Zanussi

Vennootsweg 1
2404 CG
Alphen aan den Rijn (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Service & Informatie Zanussi

Telefoonnummer service:
0172-468300
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Over Zanussi

Zanussi bestaat al ruim 100 jaar en is in Italië begonnen met de ontwikkeling van ovens. Al snel ging het merk door met innovatie en ontwikkelde het een serie innovatieve keukenapparaten, gericht op het eenvoudiger maken van het leven van de consument door een voor iedereen betaalbare prijs.

Heb je ook veel technologie in huis met de nieuwste innovaties en features die je eigenlijk niet gebruikt? In Zanussi keukenapparatuur wordt Italiaans design gecombineerd met slimme innovaties waar je ook echt iets aan hebt. Dit doen ze door zich te richten zich op het innoveren van de functies waarvoor het apparaat ook daadwerkelijk is bedoeld. Het resultaat zijn huishoudelijke en keukenapparaten met betere prestaties, een groter bedieningsgemak en minder energie- en waterverbruik voor een betaalbare prijs.

Zanussi huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur

Zanussi wasmachines zijn betrouwbaar en hebben handige features zoals het snelle programma. Hiermee is jouw was binnen 30 minuten helemaal schoon, en dat op 30 graden. De machines beschikken daarnaast minimaal over energielabel A en ze hebben grote trommels.

Italianen zijn van oudsher gek op koken, niet voor niets dat dit Italiaanse merk een groot assortiment kookplaten heeft. De keuze voor een kookplaat is heel persoonlijk, vind je het prettiger te koken op inductie of gas? Hoeveel kookzones heb je nodig? En hoeveel ruimte heb je beschikbaar en over voor je kookplaat? Zanussi heeft voor elke wens een kookplaat op maat.

Zanussi koelkasten bestaan er ook in veel soorten en maten, welk type past het beste in jouw keuken? Een inbouw koelkast? Vrijstaande koelkast? Of misschien een onderbouw koelkast? Om erachter te komen welk type het beste past in jouw keuken moet je alles goed opmeten. Houd voor een inbouw model rekening met minimaal 38 mm die achter de koelkast nodig is voor ventilatie. Bij een vrijstaand model is de plaats van het stopcontact erg belangrijk. Hulp nodig met het uitzoeken van de juiste koelkast? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van je keuze.


Bron: Zanussi

Reviews Zanussi

Zanussi gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 127 reviews

Voeg een review toe
Door: KRANENDONK-TON L.  |  25-11-2019 10:37
6
 6

Gebruiksaanwijzingsboekje is erg onduidelijk. Geen verlichting achter de bedieningsknop, door het zwart heel slecht te zien waar de standen zitten. OOK vind ik het waardeloos dat de oven gelijk in werking gaat als hij in gesteld is, je krijg amper de tijd om te kijken of je het goed gedaan hebt., had liever een uit/aanknop gehad. Als ik dit allemaal geweten had had ik zanussi nooit gekozen.

Door: KRAB, H. DHR  |  03-04-2019 17:11
10
 10

Nu ik deze Zanussi koelkast in gebruik heb begrijp ik de reclame van het zuinige en perfect werkend apparaat. Ik kan dit apparaat zeker aanbevelen...en ben dik tevreden over dit apparaat.Ook over de leverancier en bezorging zeer tevreden! vriendelijk , en oude apparaat plus verpakking van de nieuwe mee genomen.

Door: HUIJNEN, I. MEVR  |  28-03-2019 10:06
10
 10

Apparaten zijn geplaatst in een gerenoveerde keuken. Is erg mooi geworden. Een upgrade voor de keuken. Prima apparatuur. Betaalbaar. Ziet er goed uit. Gemakkelijk in het bedienen. Zijn heel tevreden over het resultaat en het gebruik.

Door: WINTER, M. DE  |  07-02-2019 08:35
8
 8

Duurzaamheid weet ik natuurlijk niet (gekke vraag). De magnetron draait niet, mijn fout, ik ging daar automatisch vanuit. Boekje met uitleg niet helemaal duidelijk dus ik doe maar wat! Hij ziet er goed uit maar als ik dit allemaal geweten had, had ik misschien toch wat anders gekocht.

Door: HILDE VAN ERVEN MEVR  |  28-01-2019 21:23
10
 10

Deze afzuigkap gekocht ter vervanging van de vorige zanussi afzuigkap, na 15 jaar intensief gebruik was deze aan vervanging toe. Deze nieuwe afzuigkap ziet er robuust uit en doen zijn werk stiller dan ik verwacht had. Bij deze afzuigkap zat de RVS voorkant meegeleverd terwijl ik bij andere merken deze er apart bij moest bestellen.

Door: PEETERS, W. DHR  |  25-01-2019 18:06
10
 10

Kwaliteit. Mooie vormgeving van binnen. Gebruiksvriendelijk. Extra opties. Heel gemakkelijk te installeren. Met anderen gewoon een goed product. waarom zou je iets anders gaan kopen als je iets goeds geboden krijgt en ook voor een zeer scherpe prijs.

Door: KRAMER, M. DHR  |  24-01-2019 20:08
10
 10

zanussi heeft mooie apparatuur. ik heb nu een nieuwe zwart glazen kookplaat gekocht met hele praktische gietijzeren pannendragers, iedere pit heeft z'n eigen pannendrager. Praktisch bedieningspaneel. Sterke gasbranders.

Door: DOUMA P  |  15-01-2019 16:53
10
 10

Het is een hele mooie oven die zich er gemakkelijk laat bedien.Het boekje wat er bij zit met de beschrijving is gemakkelijk te begrijpen een kind kan de was doen. De oven is snel warm en gemakkelijk schoon te houden wat ik erg lekker vind.De mogelijk heden om dingen mee te maken zijn ruim voldoende.Dus ik zou zeggen dat het een aanrader is om te kopen.En het zelf plaatsen kan volgens mij iedereen zelf dat scheelt ook weer in de kosten

Door: WINKEL, H. DE  |  09-01-2019 16:55
10
 10

Ik vindt deze koelkast perfect daarom hebben wij weer de zelfde gekocht. Als deze net zo lang meegaat als de vorige blijf ik tevreden ik zal deze koelkast ook aan anderen aanbevelen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Door: DEURZEN VAN DIMITRI DHR  |  09-01-2019 12:08
10
 10

Ik heb deze machine gekozen omdat we ook al een droger hadden van hetzelfde type. Hij loopt fantastisch en wast goed. Maakt niet al teveel geluid en is zuinig in gebruik. Mocht je een wasmachine willen hebben raadt ik een zanussi aan.

Door: ARENDZ A.  |  04-01-2019 17:15
7
 7

De onderste diepvrieskast ( kleinste is ) gescheurd ????mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmJammer mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmJammer mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHelaas Sssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Door: ARENDZ A.  |  04-01-2019 17:15
7
 7

De onderste diepvrieskast ( kleinste is ) gescheurd ????mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmJammer mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmJammer mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmHelaas Sssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Door: BLAZEJEWSKA, N. MEVR  |  05-12-2018 15:21
10
 10

Ik ben veel tevreden van dit koelkast. Werkt goed en is best veel ruimte in. Dit is ideal voor mijn familie. Ik heb nog oven en kookplaat van Zanussi, alles werkt prima. Voor alle aparaten kan ik 10 steren geven.

Door: LUKASSEN PETRA  |  18-11-2018 10:50
10
 10

Fijn merk, goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie en goed werkende producten. Mooie kwaliteit van gebruikte materialen en erg gebruiksvriendelijk. Goede uitleg / instructies. Dit merk is voor een ieder aan te raden.

Door: DE MOEL, G. DHR  |  02-10-2018 16:49
9
 9

de prijs is in verhouding van de koelkast zeer interessant. Hij koelt uitstekend . Deze koelkast is voor iedereen aan bevelend. Makkelijk zelf in te bouwen dit zonder te breken en te hoeven verbouwen

Door: BORN, B. MEVR #1  |  10-09-2018 15:57
8
 8

Goed merk, ik heb vaker Zanussi gehad. Ik koos nu voor dit merk omdat ze een smal model koelkast hebben - alle nieuwe modellen zijn te breed voor mijn keuken. (Ik heb even gezocht op internet, maar vond niet zo snel ergens anders een smal model) En de prijs was goed, ook niet onbelangrijk. Ik zou Zanussi aanbevelen aan anderen.

Door: VEEN van der MEVR  |  27-07-2018 23:43
6
 6

Nette koelkast voor dit geld. Het materiaal voelt wat goedkoop, vooral de lades. Ik heb hem als 2e diepvries en dat is prima. Als hoofddiepvries raad ik een grotere aan die iets kwalitatiever aanvoelt.

Door: LOON VAN NICO DHR   |  10-04-2018 15:39
6
 6

Ik vind de kap waar ik het paneel op bevestigt heb, erg zwak. Dit gaat gegarandeerd problemen geven. Ik heb het paneel in moeten korten, daar het anders te zwaar werd. Het gaat hier om een spaanplaat paneel van 18 mm dik. Dit zou moeten kunnen

Door: KRUIZINGA ANNE DHR   |  05-04-2018 11:19
8
 8

Omdat ik voor mijn vrouw die mixer wil winnen. Ze is 15 april jarig en dit zou een geweldig cadeau zijn. Met het afnemen van zoveel apparatuur lijk ik wel een geschikte kandidaat. (heb mijn apparatuur voor thuis ook bij jullie aangeschaft)

Door: WOLFS DHR   |  23-02-2018 08:50
9
 9

ik kan hier heel kort over zijn dit product is gewoon heel goed en de prijs die ik betaald heb is prima ik heb van hetzelfde merk Zanussi ook een afzuigkap gekocht en die was net als de kookplaat heel goed

Bekijk alle reviews