Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +5
  • Patrick
  • Mario
  • Emiel
  • Nicky
  • Gerald
  • Lennard
  • Wilfried
  • Carles
Profiteer nu nog van de prijzen van 2018
Zanussi

Zanussi

Vennootsweg 1
2404 CG
Alphen aan den Rijn (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Service & Informatie Zanussi

Telefoonnummer service:
0172-468300
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Over Zanussi

Zanussi bestaat al ruim 100 jaar en is in Italië begonnen met de ontwikkeling van ovens. Al snel ging het merk door met innovatie en ontwikkelde het een serie innovatieve keukenapparaten, gericht op het eenvoudiger maken van het leven van de consument door een voor iedereen betaalbare prijs.

Heb je ook veel technologie in huis met de nieuwste innovaties en features die je eigenlijk niet gebruikt? In Zanussi keukenapparatuur wordt Italiaans design gecombineerd met slimme innovaties waar je ook echt iets aan hebt. Dit doen ze door zich te richten zich op het innoveren van de functies waarvoor het apparaat ook daadwerkelijk is bedoeld. Het resultaat zijn huishoudelijke en keukenapparaten met betere prestaties, een groter bedieningsgemak en minder energie- en waterverbruik voor een betaalbare prijs.

Zanussi huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur

Zanussi wasmachines zijn betrouwbaar en hebben handige features zoals het snelle programma. Hiermee is jouw was binnen 30 minuten helemaal schoon, en dat op 30 graden. De machines beschikken daarnaast minimaal over energielabel A en ze hebben grote trommels.

Italianen zijn van oudsher gek op koken, niet voor niets dat dit Italiaanse merk een groot assortiment kookplaten heeft. De keuze voor een kookplaat is heel persoonlijk, vind je het prettiger te koken op inductie of gas? Hoeveel kookzones heb je nodig? En hoeveel ruimte heb je beschikbaar en over voor je kookplaat? Zanussi heeft voor elke wens een kookplaat op maat.

Zanussi koelkasten bestaan er ook in veel soorten en maten, welk type past het beste in jouw keuken? Een inbouw koelkast? Vrijstaande koelkast? Of misschien een onderbouw koelkast? Om erachter te komen welk type het beste past in jouw keuken moet je alles goed opmeten. Houd voor een inbouw model rekening met minimaal 38 mm die achter de koelkast nodig is voor ventilatie. Bij een vrijstaand model is de plaats van het stopcontact erg belangrijk. Hulp nodig met het uitzoeken van de juiste koelkast? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van je keuze.


Bron: Zanussi

Reviews Zanussi

Zanussi gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 115 reviews

Voeg een review toe
Door: BLAZEJEWSKA, N. MEVR  |  05-12-2018 15:21
10
 10

Ik ben veel tevreden van dit koelkast. Werkt goed en is best veel ruimte in. Dit is ideal voor mijn familie. Ik heb nog oven en kookplaat van Zanussi, alles werkt prima. Voor alle aparaten kan ik 10 steren geven.

Door: LUKASSEN PETRA  |  18-11-2018 10:50
10
 10

Fijn merk, goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie en goed werkende producten. Mooie kwaliteit van gebruikte materialen en erg gebruiksvriendelijk. Goede uitleg / instructies. Dit merk is voor een ieder aan te raden.

Door: DE MOEL, G. DHR  |  02-10-2018 16:49
9
 9

de prijs is in verhouding van de koelkast zeer interessant. Hij koelt uitstekend . Deze koelkast is voor iedereen aan bevelend. Makkelijk zelf in te bouwen dit zonder te breken en te hoeven verbouwen

Door: BORN, B. MEVR #1  |  10-09-2018 15:57
8
 8

Goed merk, ik heb vaker Zanussi gehad. Ik koos nu voor dit merk omdat ze een smal model koelkast hebben - alle nieuwe modellen zijn te breed voor mijn keuken. (Ik heb even gezocht op internet, maar vond niet zo snel ergens anders een smal model) En de prijs was goed, ook niet onbelangrijk. Ik zou Zanussi aanbevelen aan anderen.

Door: VEEN van der MEVR  |  27-07-2018 23:43
6
 6

Nette koelkast voor dit geld. Het materiaal voelt wat goedkoop, vooral de lades. Ik heb hem als 2e diepvries en dat is prima. Als hoofddiepvries raad ik een grotere aan die iets kwalitatiever aanvoelt.

Door: LOON VAN NICO DHR   |  10-04-2018 15:39
6
 6

Ik vind de kap waar ik het paneel op bevestigt heb, erg zwak. Dit gaat gegarandeerd problemen geven. Ik heb het paneel in moeten korten, daar het anders te zwaar werd. Het gaat hier om een spaanplaat paneel van 18 mm dik. Dit zou moeten kunnen

Door: KRUIZINGA ANNE DHR   |  05-04-2018 11:19
8
 8

Omdat ik voor mijn vrouw die mixer wil winnen. Ze is 15 april jarig en dit zou een geweldig cadeau zijn. Met het afnemen van zoveel apparatuur lijk ik wel een geschikte kandidaat. (heb mijn apparatuur voor thuis ook bij jullie aangeschaft)

Door: WOLFS DHR   |  23-02-2018 08:50
9
 9

ik kan hier heel kort over zijn dit product is gewoon heel goed en de prijs die ik betaald heb is prima ik heb van hetzelfde merk Zanussi ook een afzuigkap gekocht en die was net als de kookplaat heel goed

Door: BROUWER R   |  17-01-2018 17:08
8
 8

Goede koelkast en voordelige keuze. Zanussi staat als oudsher bekend om zijn kwaliteit.......Dat was de reden waarvoor mijn keuze op deze koelkast gevallen is Ook de service is goed Ook het plaatsen van de koelkast verliep voorspoedig

Door: OCHSENDORF, J.   |  02-01-2018 17:54
9
 9

Prima apparaat: stil, gebruiksvriendelijk, ziet er mooi uit en is niet erg zwaar dus makkelijk te verhuizen of verplaatsen. Mijn vorige wasdroger was ook en Zanussi en die heeft het lang volgehouden. Aanrader dus waar ik hopelijk ook dit keer lang plezier van heb.

Door: OCHSENDORF, J.   |  02-01-2018 16:42
9
 9

Prima apparaat: stil, gebruiksvriendelijk, ziet er mooi uit en is niet erg zwaar dus makkelijk te verhuizen of verplaatsen. Mijn vorige wasdroger was ook en Zanussi en die heeft het lang volgehouden. Aanrader dus waar ik hopelijk ook dit keer lang plezier van heb.

Door: PETERS, J. MEVR   |  02-01-2018 16:35
9
 9

Zeer mooie oven die zeer gebruiksvriendelijk is en gewoon doet wat die doen moet. Bediening is eenvoudig Heel veel ruimte Gemakkelijk in onderhoud Haast geen geluid ook niet tijden koelen Timer is een uitkomst

Door: TOL, G. DHR   |  28-12-2017 16:44
9
 9

Hallo allemaal, Om 1 minuutje tijd aan te besteden willen wij gaarne doen. Wij zijn tot op heden bijzonder tevreden .De eerste bestelling van het apparaat was niet geheel in orde. Daarover gecommuniceerd en zonder morren een andere machine gebracht en de eerste bestelling zonder problemen weer mee teruggenomen. Absolute klasse en service !!! Al eerder klasse en service ondervonden van Keukenloods en dat was ook de reden wedeom een bestelling te hebben gedaan.

Door: MEIBERG   |  28-12-2017 14:50
9
 9

zeer gebruiksvriendelijk mooie vormgeving en genoeg mogelijkheden en over de duurzaamheid kunnen we nog niks zeggen omdat wij de spullen van zanussi nog maar een paar weken in gebruik hebben. en keukenloods heeft de spullen prima afgeleverd .

Door: HAGE, K. MEVR   |  13-12-2017 14:31
7
 7

prima vervanging van mijn vorige(moeilijk zelfde maat te vinden als mijn vorige van Ikea, wel wat duurder). fijne indeling, . vooral de bovenste van 3 vrieslades de klep, erg handig voor pizza's. ook de twee groentelades is erg handig.goede verlichting ook.Heel goede installatie service, erg vriendelijk!!!

Door: KRAAK, E. MEVR   |  03-12-2017 22:01
8
 8

Goede prijs en kwaliteitsverhouding en goede ervaring met Zanussi . De vorige kookplaat was van hetzelfde merk. Mooi design ,lekker grote pitten je kan goede de grote aanpassen aan de grote van je pannen. Kan je lekker switchen zodat elke pan voldoende ruimte heeft.

Door: KRAAK, E. MEVR   |  03-12-2017 22:01
8
 8

Goede prijs en kwaliteitsverhouding en goede ervaring met Zanussi . De vorige kookplaat was van hetzelfde merk. Mooi design ,lekker grote pitten je kan goede de grote aanpassen aan de grote van je pannen. Kan je lekker switchen zodat elke pan voldoende ruimte heeft.

Door: BOS, G. DHR   |  06-10-2017 12:20
10
 10

Ik heb gekozen voor dit Merk , daar ik zelf wel een beetje op het gebied van elektro enz. op de hoogte ben . Dit Merk bied de zelfde kwaliteit als het duurdere Merk . Plus dat er een goed bedrijf achter de schermen zit voor Garantie . p.s Ik ben in het bezit van meerdere Zanussi Producten naar alle tevredenheid .

Door: EVERS, M. DHR   |  25-09-2017 19:33
8
 8

prima service: monteur heeft bovenkant van het apparaat (na een week in bezit te hebben)goed gemaakt en de vriezer waterpas gezet! Mooi apparaat, goede vormgeving. Deur sluit prima. Laden zijn erg ruim, we kunnen er veel in kwijt.

Door: VISSER, H.   |  18-09-2017 17:52
7
 7

ik ben tevreden over de mogelijkheid om de deur over te zetten. ik ben ook tevreden over de stilte van het apparaat. Waar ik niet tevreden over ben is dat ik m niet echt laag kan zetten. en dat het olekbakje wel erg snel erg vol zit ( zodat ik dat deel van de koelkast, onder de vriezer niet echt kan gebruiken.

Bekijk alle reviews