Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +7
  • Jeroen
  • Patrick
  • Tyron
  • Charlotte
  • Alex
  • Gerald
  • Raoul
  • Lennard
  • Jari
  • Wilfried

Reviews - smeg

smeg gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 137 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: Henk-Jan  |  2020-05-25 23:06:00
10
 10

Supergoede, traditionele gasoven met 5 gaspitten en een ruime ovenruimte. Goede kwaliteit en een mooi design. Goed geprijsd ook.

Door: DILLEN W. MEVR  |  2019-11-19 10:30:00
2
 2

Ik had een betere kwaliteit van Smeg verwacht. Deze afzuigkap is aangeschaft als vervanging voor een vorig model. Dat model oogde en voelde veel degelijker. Monteren was lastig doordat er gaten misten waar de schroeven bevestigd moesten worden. Ook de filter zit er vrij los in en moet ik regelmatig terugduwen.

Door: GROOTJEN, B. DHR  |  2019-06-01 08:57:00
7
 7

Design over function. De afwerking van smeg is cheap (goedkope plastic pootjes, knopjes etc). Afzuigkap buigt bij bediening, stove staat op plastic pootjes die extreem gevoelig zijn voor krassen. Oven heeft uitstekende Chinese knopjes. Bij de oven zat geen aansluitset en een exotische koppeling. Bij de afzuigkap extreme rot pluggen die in de boorgaten uit elkaar vielen. Smeg is te schraal om een stekker mee te leveren, die moet je zelf kopen. Gemixte gevoelens

Door: MEIJERINK, J. DHR  |  2019-04-24 16:32:00
8
 8

Het is een makkelijk apparaat met een optimaal gebruiksgemak. Wij kozen voor Smeg vanwege de vormgeving maar belangrijker het gebruiksgemak. Tot nu toe zeer tevreden over Smeg.????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Door: LEEUWEN, A. MEVR  |  2019-04-24 10:42:00
10
 10

Super super blij mee monteur gisteravond langs geweest en heeft m.n wasemkap opgehangen en om gebouwd wat een prachtige resultaat bedankt voor de goeie Serviërs ik ben dik tevreden over de smec wasemkap een prachtige verschijning zo blij mee goeie keus geweest in alle opzichten gr Annemarie v Leeuwen.

Door: RIJ, M. VAN  |  2019-04-18 09:15:00
6
 6

Prima vaatwasser zeker gezien de prijs. Best wel wat slimmigheidjes zoals het automatisch openen in ECO stand zodat de vaat met buitenlucht droogt. Indeling is misschien niet de ruimste maar daar is de prijs ook naar.

Door: KAT, M. DE  |  2019-04-04 12:43:00
8
 8

We hebben hiervoor ook een Smeg afzuigkap gehad en beviel heel goed, vandaar de keuze wederom op dit merk . tevens de strakke vormgeving en de update met ledverlichting maakte onze keus makkelijker.

Door: SNELDERS H.  |  2018-12-27 13:18:00
8
 8

mooi apparaat , dat ook paste in de opening van m'n oude . ook pas een nieuwe combie magnetron, van het zelfde merk makkelijk bedienbaar en een goede prijs verhouding aan iedereen met de kleine portemonee aan te bevelen

Door: KERKHOVEN VAN, G. DHR  |  2018-11-16 08:50:00
10
 10

Top leverancier, helpdesk was steeds te contacteren en waren grote hulp bij ombouw van apparaat. Merk is is zeker aan te bevelen en heeft steeds een mooie keuze aan apparaten in het gamma..........................

Door: BEEK, E. DHR VAN  |  2018-11-11 10:22:00
9
 9

Mooie vormgeving Werk goed alleen jammer dat de ingestelde temperatuur van de twee ovens niet overeenkomt met de werkelijke temperatuur. Zet je hem op 60 graden is het 125 graden.dit is bij alle 2 zo

Door: JANSSEN INA MEVR  |  2018-11-02 06:30:00
10
 10

Voor ons is het een pronkstuk, de trots van onze keuken. Iedere bezoeker reageert enthousiast en complimenteert ons. Wij moeten nog wat aanpassingen in de keuken verrichten maar, ondanks de gasproblematiek, zijn we overtuigd een duurzaam product in huis te hebben.

Door: SUTHERLAND, M. DHR  |  2018-10-31 13:26:00
10
 10

Mooie uiterlijk Design is top Goede prijs/kwaliteit verhouding Top merk voor een concurrerende prijs Aanrader: uiterlijk, vormgeving, gebruiksgemak, aansluiting is snel past in uiterlijk keuken (RVS - hout)

Door: RIJNDERS,  |  2018-10-03 17:30:00
10
 10

zeer tevreden over SMEG. Mooie vormgeving en zeer gebruiksvriendelijk. service alles is oké. En bij de keukenloods ook zeer scherp geprijsd! kan en zal het iedereen aanraden. tijdloos en past in ieder interieur en ik zie het ook als een grote aanwinst in de keuken

Door: MARCELIS, H. DHR  |  2018-09-30 09:49:00
7
 7

Bij mogelijkheden heb ik een mindere beoordeling aangezien de indeling om producten in te zetten niet zo handig is, grote koelkast en relatief weinig ruimte Over duurzaamheid valt nog niets te melden koelkast is relatief nog nieuw Qua vormgeving is het een pareltje in onze keuken Hoop dat jullie aan mijn commentaar iets hebben

Door: PIJNENBORG M.  |  2018-09-24 12:27:00
10
 10

geweldig gastel mijn eten is nu 10 min eerder klaar en ziet er nog mooi uit ook zelfs op butan te gebruiken door de gratis bij geleverde branders in een woord geweldig het is voor ons een geweldig en in zoveel maten te ver krijgen dat hij bij iedereen thuis een plaatsje voor is met de mogelijkheden die bij ieder voor zich uit kan zoeken

Door: SEVCIK, T. DHR  |  2018-09-17 14:34:00
9
 9

I installed the fan myself and had no problems. It looks great, works well and is easy to clean! It was a bit heavy to lift myself and I needed some help from my wife. I followed the information given and had very little concern with the installation.

Door: VERBEEK-SCHIESSER, MEVR  |  2018-08-07 00:05:00
10
 10

Perfecte koelkast en vriezer. SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG SMEG.

Door: GABRIEL EMILE DHR   |  2018-03-08 11:09:00
10
 10

Superfijn fornuis, veel mogelijkheden. Eenvoudig in gebruik. Gaspitten gaan snel aan en leveren veel warmte. Oven warmt snel op en gerechten komen er perfect uit. Het fornuis ziet er goed uit en de gebruikte materialen zijn degelijk.

Door: JONG DE FA. FA DHR   |  2018-02-16 09:20:00
9
 9

Mooie vormgeving. Goede prijs. Drukknopjes werken goed maar klinkt blikkerig. Goede afzuiging. Tot nu toe bevalt ie prima. Wel al 3 keer de halogeen kampjes kapot. Waardoor onbekend. Makkelijke montage.

Door: NOORDMANS   |  2018-02-07 11:48:00
9
 9

Ben erg tevreden over de Smeg koelkast. Ziet er erg mooi uit en is ook makkelijk in te stellen met de digitale temperatuurweergave. De vakindeling van de deur had iets ruimer gekund en het klepje in het bovenste vriesvak had beter een lade kunnen zijn. Verder vind ik de ruime groentelade een groot pluspunt.

Totaal: 137 reviews