Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Ruud
Quooker

Quooker

Staalstraat 13
2984 AJ
Ridderkerk (Nederland)


Klanten beoordelingen

1010

Service & Informatie Quooker

Telefoonnummer service:
0180-420488

Over Quooker

Wie kent hem niet, de Quooker kraan die direct kokend water levert. Inmiddels wordt hij in één op de vijf huishoudens geplaatst en dat is niet zo gek. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in Stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend. Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

Één van de nieuwste modellen van Quooker is de Quooker FLEX, een kokendwaterkraan/mengkraan met soepele uittrekslang. De slang zit verwerkt in de kraan en kan veilig uitgetrokken worden. Dankzij de kokendwaterstop kan de Quooker FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

Bekijk het hele assortiment Quookers van Keukenloods.nl of de top 10 Quookers die het best zijn beoordeeld door de consument.


Bron: Quooker

Reviews Quooker

Quooker gemiddeld beoordeeld met een 10 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 2 reviews

Voeg een review toe
Door: Scholte  |  21-02-2020 09:22
10
 10

Werkt perfect

Door: EelcoE  |  06-02-2020 10:23
9
 9

Onze 2e Quooker. Als je er eenmaal een gehad hebt wil je niet meer zonder. De eerste is 17 jaar meegegaan en met het huis meeverkocht. In die tijd 1 of 2 keer wat mee geweest, door de serviceafdeling van Quooker perfect opgelost. Keuze voor een nieuwe Quooker was een no-brainer.

Bekijk alle reviews