Bekijk alle merken
Pelgrim

Pelgrim

Impact 86
6921 RZ
Duiven (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Service & Informatie Pelgrim

Telefoonnummer service:
0900-5550001
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen

Over Pelgrim

Pelgrim motorloze CMV afzuigkappen De CMV afzuigkappen van Pelgrim bieden een krachtige en duurzame werking zonder geuroverlast dankzij de combinatie van een centraal afzuigsysteem met recirculatie. Doordat kookgeuren dankzij het koolstoffilter verwijderd worden kan de afgezogen warme lucht weer de woonruimte ingeblazen worden. Hiermee gaat er geen kostbare energie verloren en en worden kookgeuren geneutraliseerd. Met deze afzuigkappen van Pelgrim kan dus zonder afzuigkracht te verliezen voldaan worden aan het verplichte energielabel. Pelgrim is een Nederlands merk dat al negentig jaar bestaat! Wij combineren onze degelijke, Hollandse kwaliteit met een eigentijdse, trendy vormgeving. Het assortiment van Pelgrim is zeer uitgebreid en compleet. De keukenapparaten van Pelgrim zijn duurzaam, van goede kwaliteit en vervaardigd in diverse stijlen. Kortom, voor elke keukenstijl en kookwensen zijn perfecte apparaten verkrijgbaar. Op deze website treft u alle apparaten aan, die het koken voor u makkelijker en nog aangenamer maakt; van luxe steamer tot brede kookplaten en van groot fornuis tot perfect kwaliteit afzuigkappen.

Bron: Pelgrim

Pelgrim - Ga snel naar


Reviews Pelgrim

Pelgrim gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 90 reviews

Voeg een review toe
Door: LOS H.W.   |  21-06-2017 23:11
7
 7

Hoi Pelgrim, Ik heb hem net een maand maar laat achter los bij de lasnaden. Klote dus... Waarom dit merk, voor de rest goed tot nu toe. Ik ben tevreden met dit merk. En ja ik kan het aanbevelen aan ander, al is het voor de prijs vergeleken anderen die je afzetten. Mvg H.Los

Door: FERENCIK, R. DHR   |  20-06-2017 11:15
9
 9

Heb eerder een 6_pitter van Pelgrim gehad. Na 18 1/2 jaar heavy duty heb ik hem vervangen. Mijn keus is na de eerdere ervaring opnieuw op Pelgrim gevallen. Ook de ruime keuze uit oveninstellingen en (opnieuw) een spit spraken mij aan. De zeer snelle voorverwarmtijd (6minuten naar 180 graden en in 8 minuten naar 220 graden spraken mij aan. Ook de timermogelijkheden vind ik ideaal. Verder vind ik het prettig dat het fornuis 2 sterkbranders heeft i.p.v. 1 zoals bij diverse andere merken. Nu 3 weken in huis en ik ben zeer tevreden.

Door: DEBIE, F. DHR   |  14-03-2017 22:35
7
 7

Mooi en veilig apparaat. goed merk waar je wel wat mag van verwachten ook de service van pelgrim is zoals je mag verwachten van zo een merk. hopelijk hebben wee in de toekomst de service niet meer nodig.

Door: JONG, R. DHR DE   |  08-03-2017 10:34
9
 9

Wij hebben gekozen voor dit merk omdat we meer apparatuur hebben van pelgrim . Alles werkt nog steeds naar behoren , zo ook deze combimagnetron . Zeker het aanbevelen waard . Hebben ook apparatuur gehad van Bosch bijvoorbeeld . Dit beviel ons niet en was zeer snel stuk

Door: IZAAC, M. DHR   |  01-03-2017 08:56
7
 7

Voldoet aan de verwachting en de vormgeving past in mijn bestaande keuken. Minpunt is de decibellen dat het afgeeft, dit is hoog. Aanbeveling check of de geluidsisolatie kan worden verbeterd in het productie proces.

Door: HAMBURG T   |  27-01-2017 17:08
10
 10

Pluspunten: Zeer tevreden over de wokbrander en een logische volgorde van de knoppen van de gasbranders.Snelle opwarming van de oven. Alle functies die je nodig hebt zitten er op. Nadelen: Het fornuis werd afgeleverd met een scheve opbergla. Dit zagen wij de volgende dag pas en toen was onze oude fornuis al weg dus dan stuur je het nieuwe fornuis niet terug omdat je anders weken zonder fornuis zit. Het ovenrooster en bakplaat schuif je met een klein bochtje in de oven. Dat zou vervelend kunnen zijn als je iets gebakken hebt wat niet mag verschuiven als je het er uit haalt. De verklaring van alle tekens op de ovenknop is dusdanig klein in het boekje dat je het zelfs met een loep niet kunt lezen. Uiteindelijk heb ik dat overzichtsplaatje van de site van Pelgrim afgehaald en vergroot maar dat ging niet makkelijk. Maar al met al zijn wij bijzonder tevreden met dit gasfornuis en zouden het zéker aanraden.

Door: BULDEORAI MIREILLE   |  28-12-2016 15:09
5
 5

de handvat van het deurtje van het vriesvak, staat op afbreken. Ik was heel blij met mijn aankoop, maar voor zo'n relatief duren koelkast zijn er wel erg veel problemen er mee binnen een te kort tijdsbestel met deze koelkast. Ik dacht dat ik eenkwalitetskoelkast kocht. 1. de hele deur moest worden vervangen, omdat hij was kromgetrokken 2. de flessenbak in de deur stuk en wordt niet vervangen of gemaakt tenzij ik een nieuwe flessenbak koop !!?? En nu weer 3. breekt bijna het handvat van het deurtje van het vriesvak af. Ik vind dat veel tekortkomingen. Hoe kunnen jullie mij tegemoet komen?

Door: VERTON S   |  08-12-2016 00:45
5
 5

Vormgeving is mooi, gebruiksgemak vind ik niet zo geweldig. Als je met 1 knop de magnetron zou kunnen instellen en met de andere knop de oven zou vele malen gemakkelijker zijn. Het is zoeken en uitproberen hoe lang bepaalde recepten moeten. Helaas moest er al snel een monteur bijkomen daar de startknop bleef vastzitten en er een hitteschild geplaatst moest worden. Deze combi wordt erg heet aan de linker boven en zijkant. Wat ook tegenvalt is het rooster dat ik deze niet los kan gebruiken, daar die altijd in de glazen plaat moet liggen, had hem veel liever groter gehad zodat het rooster in 1 van de verdiepingen past.

Door: VENNE, P. VAN DER DHR   |  30-11-2016 19:58
1
 1

De gebruiksaanwijzing van de Pelgrim combimagnetron is summier. We wilden een aantal vaak gebruikte standen aan de weet komen en daarom hebben we gebeld. Het bleek een betaalnummer van Atag. Vervelender was dat de service-afdeling van Pelgrim helemaal niet kon helpen.

Door: DINTEREN, VAN W,   |  15-11-2016 08:59
10
 10

Al 20 jaar ervaring met pelgrim waarom zou je dan veranderen als je veranderd kan het dus alleen maar tegen vallen pelgrim is degelijke Nederlandse kwaliteit kan er in iedergeval weer jaren mee vooruit lekker toch.

Door: BAKKER J   |  11-10-2016 12:32
10
 10

Pelgrim heeft niet te veel knoppen waardoor het heel overzichtelijk blijft wanneer je je Pelgrim apparaat gebruikt. Tevens is de vormgeving heel strak en modern waardoor het eigenlijk in iedere style keuken past. (wij hebben Pelgrim alleen voor de keuken apparatuur aangekoch, kookplaat + afzuigkap + koelkast + vaatwasser / afwasmachine + combi-magnetron.

Door: SPITS, H. DHR   |  19-09-2016 13:29
9
 9

De vorige combimagnetron was defect na 12 jaar gebruik. Daar dit model dáárvoor goed functioneerde heb ik vrijwel hetzelfde apparaat aangeschaft. De zgn. snelle start werkt niet. Tenminste als hiermee bedoeld wordt dat je gauw iets opwarmt in een halve minuut. Dan is het alleen een kinderslotbeveiliging. De apart genoemde functie koken met water is alleen bedoeld voor het schoonmaken. De toevoeging van een stoomfunctie is niet nieuw. Dat kan ook in een standaard magnetron. Er mist een verkorte handleiding. Je moet aardig wat doorbladeren en handelingen voorbereiden om de functies goed te kunnen gebruiken. Na gebruik van de magnetronfunctie voor een korte periode blijft de ventilator nog zeker 5 minuten doorlopen wat onnodig is. Voor het heet bakken en braden is die functie goed te noemen maar niet nieuw ten opzichte van oudere exemplaren.

Door: ALBERS, G. MEVR   |  24-08-2016 21:58
8
 8

hele fijne combi magnetron. Alleen de magnetronfunctie is iets veranderd ten opzicht van mijn vorige, dat is even wennen. je moet nu een langere tijd instellen en tussendoor de deur opentrekken anders moet je telkens de magnetronfunctie weer opnieuw instellen. de 30 secondeknop werkt alleen als die draait en niet als die afgelopen is.

Door: MENSINK, K.   |  28-06-2016 15:52
7
 7

Duurzaamheid is na een maand nog niet te beoordelen. In de geleverde afzuigkap zat bij gebruik (vooral in stand 1) een vervelende tik. Ik heb hierover contact gehad met de servicedienst. Er is een nieuwe kap geleverd. Deze doet het perfect. Een compliment voor de uitstekende service!!!!!!!!! IK zal zeker via mond tot mond reclame deze service komt uitdragen. mvg. Klaas Mensink k.mensink@chello.nl

Door: HOEK VAN DEN HAM   |  07-06-2016 09:45
8
 8

eerste keer voor ons een pelgrim de tijd zal het uitwijzen hoe duurzaam dit merk is , we hebben nu een aantal weken in bezit en nog geen klachten. maar hoe duurzaam hij is is ook moeilijk te beoordelen.

Door: AVERMAETE, E. VAN DHR SD  |  06-05-2016 11:22
9
 9

Pelgrim is een gerenomeerd bedrijf, ik heb al meer apparaten van hen gekocht en gebruik. Ik heb nog nooit klachten gehoord over Pelgrim en als men vraagt om welke goed merk van keukenpparatuur zal ik Pelgrim aanbevelen

Door: ROMBOUTS, D. SD  |  21-04-2016 17:29
8
 8

Prima oven met veel opties en ruimte. Pastte prima in standaard kastje. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Jammer alleen dat rooster niet in de glijders past. Levering ging conform afspraak. Ik kan deze oven aanbevelen.

Door: HOEVENAARS DHR   |  15-03-2016 19:07
9
 9

We missen alleen een kookwekker op het apparaat maar da's te verwaarlozen. Het is gemakkelijk te bedienen. Een prima apparaat voor zover we dit kunnen beoordelen; we hebben het nog maar pas. Omdat er gevraagd wordt om de beoordeling te typen in minimaal 200 tekens zet ik er dit zinnetje ook nog maar even bij (wel een beetje onzin maar ja...)

Door: TJARKS A.   |  14-03-2016 14:28
5
 5

onze inbouw afzuigkap pelgrim met inbouwjaar 21-02-1996 werkt momenteel niet optimaal. Slede schakelaar voor motor aansturing werkt niet naar behoren. Helaas was de vervangende afzuigkap met type MSL600Rvs niet geschikt te maken voor onze centrale motor. Na 20 jaar gebruik van SLK 14 wit hebben jullie mij niet goed voorgelicht dat de nieuwe afzuigkap niet op ons systeem kan. Zodoende is deze naar jullie retour gestuurd op mijn kosten en wat jullie mij niet meer hebben vergoed. Inmiddels heb ik een verdikking aangebracht waardoor de slede schakelaar de centrale afzuiging weer bediend. mijn telefoon nummer: 06-51923625. Stadskanaal.

Door: GAASBEEK DHR   |  19-02-2016 10:44
9
 9

slechte roosters ophanging erg zwakke puntjes breken snel af. Ik denk dat hij daar te duur voor is . De afzuig kap werkt verder prima. Dus zoals u begrijpt zijn we hier niet blij mee ,maar als hij eenmaal hangt is er verder weinig aan te doen . Nieuwe roosters hebben het zelfde euvel

Bekijk alle reviews