Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +4
  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Jari
  • Reynaldo
  • Jamie

Hananto Contact

De Veken 330
1716 KJ
Opmeer(Nederland)

Ontdek Hananto

Zoek je een product van goede kwaliteit en voor een zacht prijsje? Dan ben je bij Hananto aan het juiste adres. Dit merk voorziet jou van diverse soorten apparatuur, van vaatwassers tot kookplaten en wijnkoelkasten. Elk product heeft zo zijn eigen kwaliteit, die je het beste ontdekt in levende lijve.

 
Logo Hananto

Hananto inductiekookplaat

De kracht van de Hananto kookplaat is simpliciteit: 4 kookzones met een handig bedieningspaneel. Maak je graag gebruik van een boosterfunctie of timer? Dan heb je keuze uit diverse modellen die hiervan zijn voorzien. En stap jij over van gas? Dan is de uitvoering met 1-fase aansluiting wellicht een goede keuze. Hierdoor hoef je geen krachtstroom aan te leggen. En wie al op inductie kookt, zal de kwaliteit van de Hananto kookplaten zeker waarderen.

 
Hananto inductiekookplaten
 
Hananto inductiekookplaat
Hananto afzuigkap
 

Hananto afzuigkappen

Heb je een nieuwe afzuigkap nodig? De kappen van Hananto zijn geschikt voor elke keuken. Ga voor de schuine afzuigkap, of de traditionele wandschouwkap. Deze zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, maar werken uiteraard even efficiënt. Ga voor een zwarte afzuigkap of een uitvoering in rvs.

 

Hananto wandschouwkappen Hananto schuine afzuigappe

Hananto bij Keukenloods.nl

Je scoort de beste producten van Hananto voordelig bij Keukenloods.nl. Heb je vragen, of wil je advies? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur kijkt dan mee voor een apparaat dat goed bij je past. Je bereikt ons via het telefoonnummer, WhatsApp of de chat.

 
Wij staan voor je klaar
 
Hananto inductiekookplaat

Reviews Hananto

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe