• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Electrolux Contact

Vennootsweg 1
2404 CG
Alphen aan den Rijn(Nederland)

Ontdek Electrolux

Electrolux is een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf staat bekend om het heruitvinden van smaak, zorg en welzijn in huiselijke omgevingen.

Electrolux focust zich op inbouw keukenapparatuur zoals kookplaten, ovens, afzuigkappen, koelkasten, vaatwassers en is gerangschikt als 's werelds op één na grootste producent van huishoudelijke apparaten.

 

Kookplaten

Electrolux biedt een uitgebreid assortiment kookplaten met innovatieve functies en stijlvol design. Met precieze temperatuurregeling en intuïtieve bedieningstoetsen bieden de kookplaten van Electrolux een optimale kookervaring. 

Met de brugfunctie kun je zones samenvoegen om één enkel groot oppervlak te creëren. De Infinite automatisch aanpassende kookzones stellen zich af op de maat van jouw pannen zodra deze hierop worden neergezet. En de Hob2Hood®-functie koppelt jouw kookplaat draadloos aan jouw afzuigkap.

Bekijk inductiekookplaten

Kookplaten

Ovens

Electrolux biedt een scala aan innovatieve ovens die ontworpen zijn om je culinaire creativiteit te inspireren. Of je nu kiest voor een enkele of dubbele wandoven, de geavanceerde culinaire technologieën zoals luchtbraden, sous vide, en stoomkoken maken koken gemakkelijker en veelzijdiger.

Met intuïtieve bedieningselementen en doordachte ontwerpen pushen de Electrolux ovens de grenzen van culinaire perfectie, waardoor je in alle comfort de meest heerlijke gerechten kunt bereiden.

Bekijk ovens

Ovens

Vaatwassers

Electrolux vaatwassers bieden geavanceerde technologieën en innovatieve functies om de afwaservaring te verbeteren. Met verschillende programma-opties, zoals QuickSelect, en energie-efficiënte prestaties, maken ze het schoonmaken van vaat eenvoudig en effectief.

Bovendien zorgen slimme oplossingen zoals de ComfortLift-technologie voor ergonomisch laden en lossen. Of het nu gaat om een compacte vaatwasser voor kleine ruimtes of een volledig geïntegreerd model, Electrolux heeft een uitgebreid assortiment dat aan diverse behoeften voldoet.

Bekijk vaatwassers

Vaatwassers

Koelkasten

Electrolux biedt een uitgebreid assortiment koelkasten, van vrijstaande modellen tot inbouwkoelkasten met diverse kenmerken. Met innovatieve functies zoals DynamicAir voor een stabiele temperatuur en gebruiksvriendelijke Touch Electronic Controls, staan de koelkasten garant voor moeiteloze bediening en consistente koelprestaties.

Of het nu gaat om koel-vriescombinaties of koelkasten zonder vriesvak, Electrolux koelkasten zijn ontworpen met aandacht voor zowel functionaliteit als design, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke keuken.

Bekijk koelkasten

Koelkasten

Afzuigkappen

Electrolux biedt een breed scala aan afzuigkappen met slimme functies die de keukenervaring verbeteren. Met diverse typen, waaronder eilandafzuigkappen en vlakschermmodellen, bieden ze stille werking en krachtige afzuigcapaciteit, zoals maximaal 700 m³/u. Daarnaast zijn ze geschikt voor zowel luchtafvoer als recirculatie, waardoor ze passen in verschillende keukenconfiguraties.

Electrolux afzuigkappen zijn geschikt voor zowel luchtafvoer als recirculatie, waardoor ze passen in verschillende keukens.

Bekijk afzuigkappen

Afzuigkappen

Koop Electrolux apparatuur bij Keukenloods.nl

Je ontdekt de mooiste apparatuur van Electrolux bij Keukenloods.nl! Heb je vragen over Electrolux apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefoon of via e-mail. Of kom langs in één van onze 14 showrooms!

Neem contact met ons op

 
Koop Electrolux apparatuur bij Keukenloods.nl

Reviews Electrolux

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe