• +6
  • Alex
  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Reynaldo
  • Jamie

Reviews - atag

atag gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 65 reviews

Voeg een review toe  Bekijk alle merken
Door: W. Zieck  |  2022-07-18 14:08:00
10
 10

Geweldig apparaat, mooie vormgeving en makkelijk in gebruik. Een minpuntje. Jammer dat de branders niet zwart zijn maar grijs en glad.

Door: Kampmann  |  2022-05-18 19:10:00
10
 10

Super kookplaat En sn er l geleverd voor een mooi prijs

Door: Hans Steingrover  |  2022-05-13 13:05:00
10
 10

Heb dit product pas enkele dagen in gebruik dus over duurzaamheid niets te vermelden. Mooi product, sierraad voor je keuken.

Door: Huub Smits  |  2021-05-19 15:29:00
10
 10

Voldoet aan de door ons gestelde verwachtingen.

Door: SPIN, A. DHR  |  2019-03-26 15:34:00
9
 9

we waren aan vervanging toe en kwamen bij Atag, sinds een paar weken in gebruik, we vinden het een zeer goed apparaat, inductie went snel is zeer gebruiksvriendelijk en is makkelijk om schoon te maken.

Door: WOLTJER, T. MEVR  |  2019-03-19 16:58:00
10
 10

Heerlijk weer 6 kookzones . nooit meer met een pan naar de buren lopen..omdat ik te weinig kookzones had ging ik met dd ban naar de buren.... dus voor mij een 10....zal iedereen het aanbevelen... wil nooit meer anders .... ook door het personeel goede adviezen gekregen ....met vriendelijke groet Truus Woltjer Westervelde

Door: KONING R DE  |  2019-03-13 16:28:00
8
 8

De inbouwmaat kwam overeen met de oude. Atag is niet mijn eerste keus zijn, want dit is al mijn derde plaat. De twee vorigen gingen binnen 7 jaar kapot. Heeft wel een luxe uitstraling. Dus de duurzaamheid lijkt mij matig

Door: CALLAARS, H. DHR  |  2019-03-11 14:51:00
8
 8

De beoordeling van de Atag magnetron/oven is behoorlijk hoog. Het gebruiksgemak 1 puntje lager maar dat komt om dat we de vele mogelijkheden nog moeten ontdekken en ermee om leren te gaan. Wij zijn er tot nog toe erg blij mee. vriendelijke groet Herman Callaars

Door: CHAMBARD, S. D  |  2019-02-20 10:35:00
9
 9

Heb al jarenlang prima ervaringen met ATAG apparatuur (vaatwasser, kraan, oven, gaskookplaat-net vervangen door ATAG inductie plaat, CVketel). Zonder uitzondering gaan ze lang mee bij normal gebruik en onderhoud. Klantenservice is ook erg goed en pro actief. Een zeer aan te bevelen merk dus!

Door: JONG DE, T. DHR  |  2018-12-06 11:26:00
8
 8

Discussie met Atag over verplicht laten installeren door erkende installateur verliep moeizaam. Uiteindlijk toegegeven door Atag dat het een advies is, maar in ducumentatie staat dit niet.... Kookplaat zelf voldoet vooral de mogelijkheid om kleine en grote pannen op elke plaats te kunnen gebruiken en de nauwkeurige regeling.

Door: BEUKEL VAN DENN DHR   |  2018-04-06 16:32:00
9
 9

We zochten een kookplaat die met KNOPPEN wordt bediend en waar alle kookplaten te gebruiken zijn door bijvoorbeeld een combiplaat. Daarom deze gekozen en er geen spijt van. Was makkelijk te installeren. Verder goed in gebruik en goed in te stellen. Tevreden en zeker aan te bevelen.

Door: LIEM KAREL   |  2018-04-05 12:09:00
7
 7

Motorloos- versus -motorloos Motoroloze afzuigplaat van ATAG voor in de keuken als vervanger voor mijn 25 jarige motorloze afzuigplaat. En toch met een zee van verschil in “techniek” (sic). Blijkt dat dit ATAG model/type voorzien is van een klep/ventiel dat opent om de spruitjeslucht weg te zuigen, en zich sluit (dmv een electro motortje) -als afzuiging niet meer nodig is- Dit zorgt ervoor dat er geen tocht ontstaat in de verbinding van de woonkamer met de open keuken. De woonkamer blijft aangenaam van temperatuur. Duurzaamheid van de electro motor kan een zwakpunt zijn met gekoppelde bewegende delen. Een duurproef van 2 maanden is wat aan de vroege kant het nu te kunnen beoordelen.

Door: GEERVLIET JOHAN DHR   |  2018-03-27 15:02:00
2
 2

Na 25 jaar een Atag vaatwasser waar ik heel tevreden over was een nieuwe gekocht. Deze vaatwasser is een vreselijke tegenvaller!! De korven zijn niet goed van vorm, de kopjes en glazen vallen omver dus breuk. Ik heb contact met Atag gehad maar ze konden niets voor mij doen. Ik zal deze machine absoluut niemand aanraden!!

Door: BOOMHOUWER ARNOLD DHR   |  2018-02-22 16:13:00
8
 8

pas kort in gebruik, echter wij hebben eerst 2 zendelingen met compleet kapotte glasplatten gekregen van Atag, het is door Keukenloods goed opgelost en uiteindelijk hebben wij een duurdere kookplaat gekregen

Door: DOUWSTRA DHR   |  2018-01-25 13:13:00
8
 8

Hiervoor altijd Siemens of Miele gehad. Nu de overstap gemaakt naar ATAG vanwege het strakke matzwarte uiterlijk. De vaatwasser werkt een stuk slechter dan de Siemens die ik hiervoor had, deze is ook duurder. Maakt simpelweg minder goed schoon, waarbij de Eco stand feitelijk onbruikbaar is (voorheen stond de Siemens eigenlijk enkel op Eco). Daarnaast een inductiekookplaat en afzuigkap, beide top, strak design en werkt prima. Ook nog 2 ovens, 1 combi stoom/magnetron en 1 stoom/oven. De magnetron/oven werkt m.i. ook niet ideaal. Lampje van de magnetron leidt soms een eigen leven, te overzien. De magnetron zelf echter mist een draaiende plaat en heeft letterlijk het dubbele vermogen nodig om tot een zelfde opwarmresultaat te komen.

Door: HENDRIKS, H. DHR   |  2018-01-24 20:44:00
10
 10

Kwaliteit kookplaat met super voorziening en heel eenvoudig in te bouwen door de moderne ontwerp branders van oude waren versleten na 2o+ jaren te zijn gebruikt zonder enig vorm van probleem nieuwe kookplaat is veel krachtiger en zuiniger

Door: VLIJMEN, M. VAN DHR   |  2017-12-27 20:06:00
10
 10

We kozen ATAG omdat wij al goede ervaringen hadden met het ATAG gasfornuis. Prima kwaliteit en documentatie. Duurzaamheid weet ik nog niet daarvoor heb ik het apparaat nog niet lang genoeg in gebruik.

Door: VOS, W. DHR   |  2017-12-12 14:41:00
10
 10

ziet er erg mooi uit. strak design. werkt heel goed en heeft moie blauwe vlammen. de montage was een fluitje. was met 15 minuten klaar. top .het schoon houden is ook geen probleem goed warm water met sop en een zachte doek. en daaarna met een schone doek nadrogen . be zeer tevreden

Door: LIPPENS AUREEL   |  2017-11-14 19:45:00
9
 9

Vrij snel waren de roosters van ons vorig model niet meer bruikbaar. Het vet bleef in de kast en motor hangen i.p.v. in de roosters. De dampkap werd om de maand grondig gepoetst en op den duur moest dit iedere week gebeuren.

Door: VISSER, P. DE DHR   |  2017-10-30 21:14:00
7
 7

Wij hebben deze combimagnetron nog maar een paar maanden. Wij zijn tot nu toe tevreden over deze combimagnetron, Meerder mogelijkheden al uitgeprobeerd. Alleen wat erg jammer is, is dat de bakplaat krom trekt tijdens het bakken.

Totaal: 65 reviews