Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Profiteer nu nog van de prijzen van 2019! OP=OP

Stoere keukens

Stoere keukens

Ben jij helemaal verliefd op een stoer en robuust interieur? Dan kan een stoere keuken daarbij niet missen! Neem eens een kijkje op onze website of in een van de showrooms van Keukenloods.nl. Bij ons vind je namelijk een uitgebreide selectie stoere keukens. Veelal gemaakt van stoere materialen zoals hout, steen en beton.

Bekijk assortiment

Geef je woning een stoere uitstraling

Het is tegenwoordig erg populair om je huis in te richten met robuuste meubelen, gemaakt van hout in combinatie met beton of staal. Keukenloods.nl biedt de mogelijkheid je inrichting compleet te maken met een robuuste keuken. Onze houten keukens zijn gemaakt massieve houtsoorten zoals eikenhout. Als afwerking kan er gekozen worden voor een zwaar werkblad, bijvoorbeeld van natuursteen of graniet. De houten keukenelementen geven naast een stoere look ook vooral een knus gevoel. Hierdoor wil je het liefst alleen maar gezellig in de keuken zitten tijdens een spelletjesavond met familie of vrienden.  

 

Grijze robuuste keuken

Welke keukenelementen zie je vaak in een stoere keuken?

Stoere keukens zijn voorzien van betonnen details, houten keukenelementen en natuurstenen muren. Denk hierbij aan houten keukenkasten met een betonnen werkblad of een keuken geheel van grijze beton tinten. Daarbij zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van een muur met verschillende kleuren stenen. Ook zie je vaak de keukenkasten in donkere mat kleuren. Samen met de rest van de keukenelementen creëert dit een levendige robuuste uitstraling.

Grijze robuuste keuken

Persoonlijk advies over jouw nieuwe keuken

Heeft jouw huis ook een hippe en robuuste inrichting? Maak deze dan af met een stoere en robuuste keuken van Keukenloods.nl. Bekijk ons veelzijdige assortiment op de website óf kom eens langs in onze showroom. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies op maat. Wij zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren kunt pronken met je nieuwe keuken. Heb je misschien nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0226-355340.

Maak direct een afspraak

Grijze robuuste keuken
Gerald

Bereikbaar voor al je vragen

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.