• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Klassieke keukens

Klassieke keukens

Op zoek naar een klassieke keuken? Wij loodsen je erdoorheen! 

Helemaal gek op die authentieke keukenstijl van vroeger? Ga dan voor een klassieke keuken! Hiermee haal je de nostalgische uitstraling van vroeger in huis. Doordat er veel kleine details worden gebruikt zoals zilveren keukengrepen en natuurlijke elementen, krijgt de keuken een warme en gezellige uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je jezelf snel thuis zult voelen. Een klassieke keuken biedt de perfecte uitstraling voor een gezellige knusse avond met vrienden of familie.

Bekijk assortiment

Een klassieke keuken als sfeervol middelpunt

Heeft jouw huis een klassiek interieur? Dan mag een klassieke keuken natuurlijk niet ontbreken. Klassieke keukens zie je vaak in een wat ouder artistiek huis zoals een monumentale grachtenwoning of een woonboerderij. De keuken wordt dan al snel het sfeervolste middelpunt van het huis. Naast klassiek zie je ook veel landelijke keukens in artistieke huizen. Deze twee keukenstijlen hebben veel met elkaar gemeen. Een klassieke keuken heeft vaak meer opvallende details dan een landelijke keuken.

Witte landelijke keuken

Natuurlijke elementen bij een klassieke keuken

Klassieke keukens zijn voorzien van natuurlijke elementen en verschillende authentieke details. Ze hebben sierlijke keukengrepen en natuurstenen elementen zoals een natuurstenen wasbak. Daarnaast zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van unieke reliëf tegels. Tot slot hoort er natuurlijk een echt authentiek en klassiek fornuis bij.

Fornuis

Ontwerp jouw droomkeuken

Wil jij het liefst een klassieke keuken die je zelf hebt ontworpen? Bij Keukenloods.nl is dat mogelijk! Wij hebben namelijk een gratis 3D-online-keukenplanner. Met dit online programma ontwerp je eenvoudig zelf jouw droomkeuken.

Ontwerp jouw droomkeuken

keuken ontwerpen

Keuken inspiratie Klassieke keuken

Bekijk alle klassieke keukens

 

Kom langs voor persoonlijk advies

Weet je zeker dat je voor klassiek wilt gaan? Speur dan rond tussen de klassieke keukens op onze website voor meer inspiratie. Wil je ze in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kun je onze prachtige klassieke keukens met eigen ogen bekijken en direct advies ontvangen van onze keukenadviseurs. Voor meer informatie kun je ook altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340.

> Maak direct een afspraak

 
 
Gerald

Keuken of apparatuur kopen? Wij loodsen je erdoorheen!

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.