Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Industriële keukens

Industriële keukens

Er zijn oneindig veel keukenstijlen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan moderne keukens, landelijke keukens of design keukens. Een hele stoere keukenstijl die niet aan dit rijtje mag ontbreken is de industriële keukenstijl. Deze keukenstijl zie je steeds vaker en is dan ook helemaal in opkomst. Hieronder zullen we je meer vertellen over deze opvallende en robuuste keukenstijl.

Bekijk assortiment

Wat is een industriële keuken precies?

Een industriële keuken heeft vaak grove materialen waardoor er een stoer uiterlijk gecreëerd wordt. Deze keukenstijl is dan ook te vergelijken met een stoere keuken. Industriële keukens kenmerken zich doordat ze niet tot in de puntjes zijn afgewerkt zoals bijvoorbeeld een moderne of klassieke keuken. Wel zie je vaak ruwe randen met houten en betonnen elementen. Bij deze keukenelementen staat een bakstenen muur heel gaaf. Bakstenen zijn er in veel verschillende kleuren, hierdoor kun je alle kanten op met het kleurgebruik. Bakstenen geven ook vaak het robuuste effect aan een keuken met industriële stijl. Om de keuken helemaal af te maken wordt er gebruik gemaakt van groot en opvallend apparatuur. Denk aan een vrijstaand fornuis met grote ronde stoere knoppen.

 

Grijze robuuste keuken

Materialen en kleuren

Bij een industriële keuken wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van robuuste materialen. Deze materialen bepalen de stijl van de keuken. Gebruikte materialen zijn beton, hout, RVS en metaal. Een stoer betonnen werkblad met houten keukenkasten geven een hele gave uitstraling. 

Robuuste keukenlade

Is een industriële keuken jouw droomkeuken?

Droom jij al over je toekomstige industriële keuken? Wacht dan niet en bekijk ons veelzijdige assortiment op onze website óf bekijk onze keukens met eigen ogen in een van onze showrooms Onze deskundige keukenadviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat je dromen over jouw keuken uitkomt. Je kan een afspraak maken of even bellen naar 0226-355340.

Maak direct een afspraak

Gerald

Bereikbaar voor al je vragen

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.