• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Benieuwd naar onze keukenmerken?

Benieuwd naar onze keukenmerken?

Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij loodsen je erdoorheen!

Ben je van plan om een nieuwe keuken aan te gaan schaffen? Dan zal het je ongetwijfeld opvallen dat het aanbod erg breed en gevarieerd is. In principe is het vrijwel altijd mogelijk om een specifiek keukendesign te vinden dat exact aan je persoonlijke smaak en wensen voldoet. Maar laten we eerlijk zijn. Wat heb je aan een fraai uitziende keuken als tijdens de productie de gebruikte materialen van matige of ronduit slechte kwaliteit zijn? Een keuken kopen is per slot van rekening toch een pittige investering en we begrijpen maar al te goed dat je waar voor je geld verlangt. Dit is dan ook de reden waarom Keukenloods.nl de voorkeur geeft aan keukens van Duitse makelij. Onze jarenlange ervaring leert namelijk dat de keukenfabrikanten in Duitsland garant staan voor het leveren van uiterst degelijke producten tegen faire prijzen. Hieronder stellen we in het kort graag drie keukenmerken aan je voor.

Nobilia keukens

Deze fabrikant biedt een zeer breed assortiment, dat varieert van een greeploze keuken tot een klassieke landhuiskeuken. Niet zo verwonderlijk dus dat dit bedrijf dankzij het grote aanbod inmiddels bij de populairste merken van Europa hoort. Het productieproces van de Nobilia keuken bestaat uit een combinatie van massaproductie van onderdelen en een individuele afwerking op basis van specifieke wensen van de klant. Deze aanpak zorgt er niet alleen voor dat een Nobilia keuken betaalbaar is, maar ook dat je eindeloos veel combinatiemogelijkheden tot je beschikking krijgt, waardoor de individualiteit van het eindproduct extra wordt benadrukt. Die individualiteit komt niet alleen tot uiting in de vormgeving van je nieuwe keuken, maar ook in de kleurstelling. Voor de frontpanelen biedt het Nobilia-aanbod je namelijk keuze uit talloze kleuren, contrasten en accenten. Klik hier voor meer informatie over de Nobilia keuken.

Meer informatie over Nobilia keukens
Nobilia keukens

Häcker keukens

In tegenstelling tot andere keukenfabrikanten kiest Häcker bewust niet voor massaproductie. Elke keuken die de Häcker-fabriek verlaat is een product dat van A tot Z speciaal voor een klant wordt vervaardigd. In de basis heeft de klant de keus uit een ‘classic’- of ‘systemat’-design waarbij je talloze dingen kunt aanpassen. Hierdoor krijgt je nieuwe Häcker keuken een zeer persoonlijk tintje. Omdat er zoveel ambachtelijke zorg aan elke keuken wordt besteed, kun je er zeker van zijn dat er een keuken van topkwaliteit in je woning komt te staan. Omdat deze keukenfabrikant continu op zoek is naar verbetermogelijkheden, tref je in een Häcker keuken regelmatig slimme innovaties aan waar andere branchegenoten nog niet eerder aan gedacht hebben.

Meer informatie over Häcker keukens
Häcker keukens

Pronorm keukens

Of je nu een kleine of een grote keuken wilt, Pronorm heeft voor iedereen een geschikte oplossing. Een Pronorm keuken kenmerkt zich namelijk door haar buitengewone design in combinatie met slimme planningsoplossingen. Deze combi zorgt ervoor dat je letterlijk het maximale uit je keuken haalt. Op hoofdlijnen heb je de keuze uit vier verschillende basisdesigns: de X-line, de Y-line, de Proline en de Classicline. Maar omdat deze keukenleverancier goed begrijpt dat je keuken een plek is waar je je thuis wilt voelen, past Pronorm om je keuken helemaal aan je persoonlijke wensen. Welke variant je ook kiest, je kunt ervan op aan dat je keuken van degelijke kwaliteit is waar je vele jaren plezier van zult hebben. Klik hier voor meer informatie over de Pronorm keuken.

Meer informatie over Pronorm keukens
Pronorm keukens

Keukenloods.nl helpt je bij het maken van de juiste keuze

Omdat er zo’n breed aanbod beschikbaar is, begrijpen we dat je je liever eerst goed oriënteert voordat je je droomkeuken koopt. Keukenloods.nl loodst je rustig door het hele aankoopproces heen. We zijn ervaren keukenexperts en kunnen je daarom uitstekend adviseren. Heb je specifieke keukenvragen of wil je gericht advies? Twijfel dan niet en maak een vrijblijvende afspraak in één van onze showrooms of neem even telefonisch contact met ons op.

Maak direct een afspraak

Gerald

Keuken of apparatuur kopen? Wij loodsen je erdoorheen!

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.