Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +6
  • Jeroen
  • Patrick
  • Mario
  • Charlotte
  • Gerald
  • Remi
  • Lennard
  • Jari
  • Jamie
Profiteer nu nog van de prijzen van 2020

Maakt jouw partner ook nooit schoon?

Maakt jouw partner ook nooit schoon?

Een op zes heeft weleens onenigheid over wie er kookt

Maakt jouw partner nooit schoon of laat hij of zij altijd de vuile vaat staan? Als je met anderen samenwoont, ontstaan er op een gegeven moment irritaties over het huishouden. Maar wat zijn nu de grootste irritaties? Keukenloods.nl zocht het uit en liet onderzoek uitvoeren onder 1.029 Nederlanders. De resultaten vind je hieronder. 

Heb jij ook wel eens onenigheid over de hygiëne in huis?

Van een vieze wc of een vloer vol vlekken wordt niemand vrolijk, maar van het schoonmaken ervan evenmin. Dat hier wel eens ruzie over ontstaat is dus niet zo gek. Een kwart van de Nederlanders heeft weleens onenigheid over de hygiëne in huis, maar in welke leeftijdscategorie wordt hier nu het meest over geruzied? Gebeurt dat vooral onder jongeren of kunnen de zestigplussers er ook wat van? Bekijk het in de visual hiernaast.

Hygiëne in huis

Heb je ook wel eens discussie over het boodschappenbudget?

Naast de schoonmaak ontstaat er in Nederlandse huishoudens ook regelmatig discussie over het boodschappenbudget. Met name jonge Nederlanders (onder de dertig) ruziën wat af. Vier op de tien van hen maakt weleens ruzie over de kosten van de boodschappen. Hoe dat zit dat andere leeftijdscategorieën vind je terug in de visual hiernaast.

Heb je ook wel eens discussie over het boodschappenbudget?

Hoe vaak maak jij de keuken schoon?

Met al die ruzies over het schoonmaken van het huis, zou je verwachten dat we niet heel regelmatig ons huis aan kant maken. Dat lijkt echter wel mee te vallen. Zo geeft drie op de vijf ondervraagden aan elke week de keuken schoon te maken. Zijn het, zoals je misschien zou verwachten, vooral vrouwen die de keuken de keuken regelmatig goed in het sop zetten of trekken juist mannen vaker de latex handschoenen aan om de keuken onder handen te nemen? Bekijk het in de visual links.

Schoonmaken keuken

Heb je ook een hekel aan het scheiden van afval?

Het scheiden van het afval is de laatste jaren een steeds uitgebreidere huishoudelijk taak geworden. Waar we vroeger alleen het GFT en ander huishoudelijk afval scheidden, worden we nu verwacht ook papier, plastic, elektronica, textiel en nog veel meer te scheiden. Ruim een kwart van de Nederlanders vindt dit een vervelende klus, maar in welke provincie heeft men nu de grootste hekel aan het scheiden van het afval? Je vindt het terug in de visual rechts.

Afval scheiden
Gerald

Bereikbaar voor al je vragen

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.