Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +2
  • Emiel
  • Lino
  • Reynaldo
  • Matthias
  • Jamie

Welke kleur wordt jouw keuken?

Welke kleur wordt jouw keuken?

Bij Keukenloods.nl kun je kiezen tussen oneindig veel keuken kleuren. Voor ieder interieur is er wel een passende kleur. Je kan onder andere kiezen tussen de keuken kleuren blauw, geel, brons, bordeaux, mocca, lichtgroen en nog veel meer opties. Bij elke keukenstijl en keukenopstelling past er wel een mooie keuken kleur. Met de kleur van jouw keuken kun je jouw keuken zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Een knal rode keuken springt er natuurlijk ontzettend uit. Wil je liever een rustigere sfeer creëren? Ga dan voor een mooie witte of lichtgrijze keuken. De keuze is geheel aan jou!

Zwarte keukens

Zwarte keukens zijn super hip! Ze geven vaak een moderne en nette uitstraling aan jouw keuken. Deze kleur keukens zijn verkrijgbaar in alle keukenopstellingen en keukenstijlen. Ga je voor een echte chique keuken? Neem dan een zwart glanzende keuken kleur. Liever een stoere zwarte keuken? Ga dan voor een mat zwarte keuken kleur. Een mat zwarte keuken geeft geen weerspiegeling of vingerafdrukken.

Assortiment zwarte keukens Meer informatie
Zwarte keukens

Witte keukens

Wil je graag rust en ruimte creëren in jouw woning? Ga dan voor een witte keuken kleur. Wit behoort tot de zachte en lichte keuken kleuren. Lichte kleuren geven een unieke en rustige uitstraling, perfect te combineren met een drukker interieur. Witte keukens passen bij alle keukenstijlen. Ga bijvoorbeeld voor een witte landelijke keuken, een witte moderne keuken of een witte klassieke keuken.

Assortiment witte keukens Meer informatie
Witte keukens

Grijze keukens

Heb je veel grijze tinten in je woning? Dan past een grijze keuken perfect bij jouw interieur. Alle grijstinten keuken kleuren zijn heel mooi in combinatie met natuurtinten zoals steen en kiezel kleuren. Een grijze keuken is ook heel mooi in combinatie met hout. Kies bijvoorbeeld voor een houten werkblad. Grijs is een warme kleur en zorgt voor een knus en huiselijk gevoel. Grijs is ook heel mooi om te combineren met een witte keuken kleur. Wil je eens iets anders dan een standaard keuken? Neem dan witte keukenkastjes in combinatie met een grijze keuken.

Assortiment grijze keukens Meer informatie
Grijze keukens

Houten keukens

De meeste mensen denken bij een keuken kleur niet aan hout. Maar een keuken van hout zorgt juist voor een unieke en warme uitstraling. Naast uniek en warm, zijn houten keukens ook erg stijlvol. Combineer je houten keuken met mooie houten meubelen en iedereen zal jaloers zijn op je unieke interieur thuis!

 

Assortiment houten keukens Meer informatie
Houten keukens

Weet jij al helemaal voor welke keuken kleur je gaat?

Hopelijk hebben we je een goed beeld gegeven van een aantal van onze beschikbare keuken kleuren. Bekijk voor meer Inspiratie onze Pinterest pagina. Benieuwd naar meer keuken kleuren? Ga dan naar onze keukens en kies jouw gewenste kleur. Wil je meer hulp bij het kiezen van een geschikte keuken kleur? Kom dan langs één van onze showrooms en bekijk onze keuken kleuren met eigen ogen. Wil je graag meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of maak meteen een afspraak in een van onze filialen.

Maak direct een afspraak

Gerald

Bereikbaar voor al je vragen

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.