• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

Hoe installeer je een Quooker?

Hoe installeer je een Quooker?

Iedereen kent hem inmiddels wel, de bekende Quooker kraan die direct kokend water levert. Steeds meer mensen kiezen voor deze handige kokendwaterkraan. Je hoeft niet lang meer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van gerechten of het koken van een eitje. Als je een beetje handig bent, is het zeker mogelijk om zelf je Quooker kraan te installeren. De kraan moet op het aanrecht geplaatst worden en het reservoir in het keukenkastje eronder. Als alle benodigde leidingen al goed lopen en er een geschikt stopcontact aanwezig is, kan de Quooker met 2 à 3 uur geïnstalleerd zijn. Hieronder zie je hoe een Quooker geïnstalleerd moet worden.

Hoe installeer je een Quooker PRO3 reservoir?

Quooker PRO3 geeft direct 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet te lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. In dit filmpje wordt er uitgelegd hoe je het Quooker PRO3 reservoir installeert.

Hoe installeer je een Quooker COMBI reservoir?

De Quooker COMBI reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Dit reservoir is het perfecte alternatief voor de gewone keukenboiler. Bij de installatie van dit reservoir is het belangrijk om op het einde de kraan goed te laten doorspoelen.

Hoe installeer je een Quooker COMBI+ reservoir?

In deze montage video wordt de installatie van de COMBI+ toegelicht. De COMBI+ is aangesloten op de koud- en warmwaterleiding. Net als de gewone COMBI zorgt dit reservoir voor snel warm water en voorkomt het verspilling van water. Met de COMBI+ heb je 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water.

Hoe installeer je een Quooker CUBE?

Wil je binnen een handomdraai een glas sparkelend fris water? Dan is de Quooker CUBE een perfecte optie. De CUBE moet onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst worden. Door middel van deze handige video, heb je super snel jouw Quooker CUBE gemonteerd.

Hoe installeer je een Quooker Fusion kraan?

Tot slot komen we bij de prachtige Quooker Fusion kraan. In dit filmpje wordt er uitgelegd hoe je deze Quooker Fusion kraan installeert. De Quooker Fusion is een combinatie van een kokendwaterkraan en mengkraan in een. Koud, warm en kokend water komen uit één super handige en eenvoudig te bedienen kraan

Ben jij klaar om je nieuwe Quooker te installeren?

Na deze handige montage video's moet het geen probleem zijn om zelf je quooker te plaatsen. Twijfel je of het goed gaat? Schakel dan altijd hulp in. Als je er helemaal niet meer uitkomt, kan je er altijd nog voor kiezen om je Quooker toch door een vakman te laten installeren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 


Neem contact met ons op

Gerald

Keuken of apparatuur kopen? Wij loodsen je erdoorheen!

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.