Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +5
  • Patrick
  • Mario
  • Emiel
  • Nicky
  • Gerald
  • Lennard
  • Wilfried
  • Carles
Profiteer nu nog van de prijzen van 2018

Keukenapparatuur

De aanschaf van een nieuwe keuken is niet zomaar iets. De indeling, de maten, de stijl en het materiaal; allemaal overwegingen waar goed over nagedacht moet worden. En heeft u eenmaal bepaald welke keuken het moet worden, dan komt u bij het volgende vraagstuk; welke keukenapparatuur wilt u hebben en waar moet deze geplaatst worden?

Welke apparaten kiest u?

Bent u dol op koken en houdt u van de laatste snufjes op elk gebied? Of bent u meer iemand met een overvolle agenda die in de keuken vooral koffie zet of snel een kant-en-klare maaltijd in de magnetron doet? Dit zijn natuurlijk twee uitersten, maar het helpt wel bij het bepalen welke apparatuur voor u de beste keuze zijn. De kookfanaat wil het liefst 2 super moderne ovens, een grote kookplaat, kneed- en keukenmachine en een Amerikaanse koel-vriescombinatie etc. Deze moeten handig geplaatst zijn zodat u makkelijk heen en weer kan bewegen in de keuken en overal goed bij kan.

Voor mensen met een overvolle agenda die de keuken alleen maar in- en uitflitsen zijn een goed koffieapparaat en een slimme combimagnetron een goede keuze.

Andere vragen die u kunt stellen zijn; kook ik liever op gas of keramisch? Wil ik de oven op ooghoogte of op de grond? Welke functies verwacht ik van mijn oven? Hoeveel gezinsleden zijn er en hoe groot moet mijn koel-vriescombinatie zijn, of kies ik een aparte koelkast en vrieskast?

Door op die manier uw wensenlijstje te bekijken, wordt de keuze makkelijker.

De uitstraling

Vervolgens gaat u kijken naar het uiterlijk. De eerste vraag is of u inbouwapparatuur wilt of juist niet. Inbouwapparatuur heeft het voordeel dat uw keuken rustiger oogt; het vormt meer één geheel omdat u bijvoorbeeld de deur van de koelkast eenzelfde front geeft als de keukenkastjes. Kiest u voor gekleurde apparatuur, roestvrijstaal of zwart/wit? Ook dat is weer bepalend voor de sfeer van uw keuken. En tot slot; naar welk merk gaat uw voorkeur uit? Bij Keukenloods.nl kunt u terecht voor alle grote merken. Bovendien adviseren wij u ook graag, aarzel dus niet om iets te vragen!

De uitstraling