Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Duitse keukens

Bij Duitse keukens denkt men vaak aan kwaliteit, luxe en stijl. In onze showrooms wordt regelmatig naar Duitse keukens gevraagd. Een groot deel van ons keukenassortiment is in Duitsland geproduceerd. Het imago van kwaliteit is absoluut terecht en de Duitse keukenontwerpers hebben ook een groot gevoel voor stijl.

Een keuken kopen in Duitsland?

Veel mensen denken dat ze in Duitsland veel goedkoper een keuken kunnen vinden. Dat klopt echter niet want in Nederland zijn Duitse keukens ook verkrijgbaar, voor dezelfde prijs en soms zelf voordeliger. Bij Keukenloods.nl hebben wij ook precies dezelfde Duitse keukens in het assortiment als Duitse keukenzaken en voor dezelfde prijzen! Bespaar je dus de moeite voor een lange vermoeiende rit naar Duitsland en het gedoe met de communicatie in het Duits bij eventuele vragen of moeilijkheden.

Duitse keuken wit

Wilt u een Duitse keuken?

Gaat uw voorkeur uit naar een Duitse keuken? Een van de huismerken van Keukenloods.nl is afkomstig uit ’s werelds grootste keukenfabriek, gevestigd in Duitsland. U vindt bij ons dus enorm veel keuze en met 11 vestigingen is er altijd wel één in de buurt. Zo heeft u uw service ook in de buurt en over de prijs hoeft u niet in te zitten. We bieden u eenzelfde prijs als de keukens in Duitsland. Het Duitse voordeel en de kwaliteit naar Nederland gebracht!

Duitse keuken rood

Waarom kiezen voor een Duitse keuken?

Duitse keukens worden samengesteld met betrouwbare en degelijke materialen en producten. De belangrijkste reden waarom Duitse keukens zo’n goede naam hebben, is omdat in Duitsland de productie volledig gaat volgens de ISO 9001:2000 norm. Deze norm stelt hoge eisen voor wat betreft de kwaliteit van het product en de klantgerichtheid. Gezien deze hoge norm, wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen. Bovendien wordt elk element dat uit de fabriek komt, gecontroleerd voordat het naar de afnemer getransporteerd wordt.