• Black Friday deals 2024
  • +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan
Black Friday deals 2024

Black Friday deals 2024

Black Friday 2024 is op vrijdag 29 november. Black Friday is de dag na Thanksgiving en wordt in Amerika beschouwd als de start van het seizoen om kerstinkopen te doen. Ook in Nederland heeft Black Friday de afgelopen jaren zijn intrede gedaan. Een mooie kans om een flinke kortingsslag te slaan! Voor Keukenloods.nl staat Black Friday 24 natuurlijk ook in het teken van veel kortingen. En niet alleen op keukenapparatuur ook op onze keukens hebben we spectaculaire kortingen. En dit geldt niet voor één dag, maar voor een hele week lang spectaculaire kortingen op ons assortiment. Black Friday week bij Keukenloods.nl begint al in november. Dit wil je niet missen!

Black Friday keukenapparatuurBlack Friday keukendeals


De beste deals niet missen?

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste onze Black Friday deals! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding.

Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat we je marketingmails sturen met nieuws en aanbiedingen.

Black Friday deals Siemens

Siemens is vooruitstrevend en toekomstgericht. In alle aspecten staan de pijlers verantwoordelijkheid, excellentie en innovatie voorop. Dit is terug te zien in het unieke design van de huishoudelijke apparaten en de techniek die erachter zit. Bij Siemens wordt het uiterste uit je huishoudelijke apparaat gehaald. Zo is Siemens ‘een pionier van deze tijd’.  Bekijk hier, in onze Black Friday week, onze Black Friday deals voor Siemens.

Bekijk Siemens Black Friday deals

Black Friday deals Siemens

Black Friday deals Whirlpool

De slogan van Whirlpool is ‘Sensing the difference’. Met dank aan voortdurend onderzoek en vernieuwing is Whirlpool in nog geen 21 jaar uitgegroeid tot dé nummer 1 in huishoudelijke apparaten in Europa. Deze focus op vernieuwing zorgt er voor dat Whirlpool huishoudelijke apparaten beschikken over toonaangevend design en functionele oplossingen waarmee Whirlpool beter aan de wensen van de consumenten kan voldoen. Bekijk hier, in onze Black Friday week, onze Black Friday deals voor Whirlpool.

Bekijk Whirlpool Black Friday deals

Black Friday deals Whirlpool

Black Friday deals AEG

AEG biedt innovaties die jou een ultiem gevoel van meesterschap geven in je eigen keuken, huis en wasgoedverzorging. Ze zien wat je op dit moment nodig hebt en voorspellen wat je in de toekomst nodig hebt. Hierdoor kun je resultaten bereiken die niet alleen aan jouw normen voldoen, maar ze zelfs overtreffen. Bekijk hier, in onze Black Friday week, onze Black Friday deals voor AEG.

Bekijk AEG Black Friday deals

Black Friday deals AEG

Bekijk ook onze Black Friday deals voor:

SMEG
NEFF
BOSCH
ZANUSSI
MIELE
ATAG

Grote aankopen doen zonder ze eerst gezien te hebben en zonder overleg

Een bank of bed kopen zonder dat je er ooit op hebt gezeten of gelegen; zou jij dat doen? En overleg je dan eerst met je partner of druk je meteen op de bestelknop? We legden deze vragen vorig jaar aan 1.131 Nederlanders voor. Hieronder vind je de resultaten van het onderzoek. 

Grote aankopen 'in het echt' zien

Van ondergoed tot boeken; we kopen tegenwoordig steeds meer online. En zijn we niet tevreden met de aankoop, dan sturen we producten net zo makkelijk weer terug. Dit ligt natuurlijk wat ingewikkelder als het om een televisie of zelfs een keuken gaat. Toch blijkt dat een derde van de Nederlanders grote aankopen doet zonder deze ooit ‘in het echt’ te hebben gezien. In welke leeftijdsgroep dit het meest gebeurt, zie je in de visual hiernaast.

Grote aankopen online

Overleggen met partner, of niet?

Heb jij bij thuiskomst wel eens een gloednieuwe televisie of hoekbank in je woonkamer aangetroffen? Als je deze vraag met ‘ja’ kan beantwoorden, ben je zeker niet de enige. Maar liefst drie op de tien Nederlanders zegt namelijk wel eens grote aankopen te doen zonder dit te overleggen met de partner. In welke provincie de wederhelft het minst wordt geraadpleegd, vind je terug in de infographic.   

Overleg met partner

Aankopen uitstellen tot Black Friday

Het lijkt erop dat aardig wat grote producten in een impuls gekocht worden. Met kortingsdagen lijkt niet heel veel rekening gehouden te worden. Zo stelt slechts 23 procent van de Nederlanders aankopen uit tot Black Friday. In welke leeftijdsgroepen houden mensen het meeste rekening met Black Friday? Zijn dat de oudere kopers of toch juist de jongere? Bekijk het hier rechts.

Aankopen uitstellen tot Black Friday

Sparen voor Black Friday

In met name de jongere leeftijdscategorieën wordt toch enigszins rekening gehouden met Black Friday. Betekent dit dat al deze mensen ook geld sparen voor deze dag? In de visual rechts vind je terug hoeveel mensen speciaal geld apart zetten voor Black Friday.

Sparen Black Friday

Kopen op afbetaling aantrekkelijker?

Zou jij sneller een keuken met korting kopen als je dit op afbetaling zou kunnen doen? Voor sommige mensen is dat net dat extra duwtje om over te gaan tot aanschaf. In welke provincies is men het meest bereid om een grote aankoop op afbetaling te doen op Black Friday? Bekijk het in de infographic.

Kopen op afbetaling
Gerald

Keuken of apparatuur kopen? Wij loodsen je erdoorheen!

Heb je een vraag? Wij willen je graag helpen!
Kies een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen met een van onze specialisten.
Wil je langskomen in een van onze filialen? Dat kan! Bekijk hier waar onze winkels zijn gevestigd.