FacebookTwitterGoogle+YoutubePinterest
Keukenloods Gaanderen

Keukenloods Gaanderen

Slakweg 84
7011 EZ Gaanderen (Doetinchem)
Keukenloods Gaanderen

Openingstijden

ma:10:00 - 18:00 uur
di:10:00 - 18:00 uur
wo:10:00 - 18:00 uur
do:10:00 - 18:00 uur
vr:10:00 - 21:00 uur
za:10:00 - 17:00 uur
Koopavond:vrijdag

Aangepaste openingstijden

zondag 28 februari 201611:00 - 17:00
zondag 27 maart 201611:00 - 17:00
28 maart 2016  (2e Paasdag)11:00 - 17:00
Maak een afspraak
Gaanderen
Gaanderen

Keukenloods Gaanderen - sinds 2006

Keukenloods.nl Gaanderen is onze showroom in het oosten van het land. Pascal Hakkenberg neemt hier de dagelijkse leiding op zich. Pascal: "Op zoek naar uw ideale keuken of inbouwapparatuur? Dan bent u aan het juiste adres! Of u nu houdt van landelijk, modern, luxe of greeploos design. Onze hypermoderne megastore heeft wat u zoekt!"

Maak een afspraak

Showroomkeukens in Gaanderen

Wilt u een keer onze showroomkeukens komen bekijken in ons filiaal in Gaanderen? Dan bent u bij ons van harte welkom. Onze adviseurs nemen graag de tijd om alle mogelijkheden met u door te nemen. Zoals het samenstellen van de keuken en over de mogelijkheden qua inbouwapparatuur van uw nieuwe droomkeuken.

Ruim aanbod showroomkeukens

In onze showroom kunt u een groot deel van onze keukens bekijken. Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke, L-vorm of U-vorm keuken, of zoekt u een keuken met een kookeiland? U vindt dit en nog veel meer terug in onze keukenshowroom in Gaanderen.

De keuken kopen

In onze winkels kunt u alle showroomkeukens bekijken om ideeën op te doen, te zien hoe de kasten en laden er van binnen uit zien. Kortom, uw droomkeuken in het echt ervaren. U wilt bij de oriëntatie en aanschaf van een keuken natuurlijk niet alleen op foto's af gaan. Nadat u de keukens hebt bekeken staan wij voor u klaar om al uw vragen over de mogelijkheden met u te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Wij hopen u snel te zien in onze showroom in Gaanderen.

Keuken van mvr. Voorn - van Geffen uit Didam

Keuken van mvr. Voorn - van Geffen uit Didam

Onze keuken is een ontwerp van mijn vrouw in samenwerking met Ronald. Wij hebben een keuken die bij ons past en niet een keuken die iedereen heeft. Wij hebben jasmijn keukenkasten met geweldig werkende laden en kastjes en een zwart composiet blad. Het bovenkastje is Malaga rood glanzend. De hoekkeuken is door het enorme aanrechtblad en slimme keuzes 100% groter geworden dankzij Ronald. Wij adviseren al onze vrienden en bekenden ook bij Keukenloods te gaan kijken. Prima service tot in detail geregeld. Het plaatsen van onze keuken was in een dag helemaal klaar.

Bekijk meer keukens van klanten