• +4
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

ZANUSSI ZMSN6DX

Magnetron met grill

 • ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill
 • ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill
 • ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill
 • ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill
 • ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill
Maximale magnetronvermogen: 700 W | Draaiplateau: Ja | Commerciële hoogte: 38 cm | Basiskleur: Roestvrijstaal | Netto inhoud totaal: 20 liter | Meer specificaties

Uitverkocht

Helaas, niet meer leverbaar! Bekijk ook onze opvolger, of neem contact op met onze adviseurs. Zij loodsen je graag naar een mooi alternatief!

Zoek opvolger
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill

Compacte magnetron met grill, inhoud 20 liter, automatisch gewichtsgestuurde kook- en ontdooiprogramma's, signaal einde kooktijd en draaiknopbediening.

Maximale magnetronvermogen700 W
DraaiplateauJa
Commerciële hoogte38 cm
BasiskleurRoestvrijstaal
Netto inhoud totaal20 liter
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de ZMSN6DX ZANUSSI? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill


De informatie bij dit product komt van de site van ZANUSSI om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill

Voeg een review toe
ZMSN6DX
Gemiddeld beoordeeld:
7

Totaal: 1 review
Door: Sjoerd  |  25-07-2023 11:08
7/10

Het apparaat doet wat het kan. Het grote nadeel is echter dat het analoge knoppen heeft zonder een digitale display. Hierdoor is het altijd gokken welke tijd je hebt gedraaid. Soms is dat te lang en soms te kort. Ik zou daarom de volgende keer voor een gebruiksvriendelijker apparaat kiezen.

In bezit: een kwartaal

 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
 • Gebruiksgemak

Garantie ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'ZANUSSI ZMSN6DX' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'ZANUSSI ZMSN6DX' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van ZANUSSI

Bezorgen & Afhalen ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill


ZANUSSI
ZANUSSI
Vennootsweg 1
2404 CG
Alphen aan den Rijn
0172 468300
0172-468470
[email protected]
www.zanussi.nl
Over ZANUSSI

Zanussi bestaat al ruim 100 jaar en is in Italië begonnen met de ontwikkeling van ovens. Al snel ging het merk door met innovatie en ontwikkelde het een serie innovatieve keukenapparaten, gericht op het eenvoudiger maken van het leven van de consument door een voor iedereen betaalbare prijs.

Heb je ook veel technologie in huis met de nieuwste innovaties en features die je eigenlijk niet gebruikt? In Zanussi keukenapparatuur wordt Italiaans design gecombineerd met slimme innovaties waar je ook echt iets aan hebt. Dit doen ze door zich te richten zich op het innoveren van de functies waarvoor het apparaat ook daadwerkelijk is bedoeld. Het resultaat zijn huishoudelijke en keukenapparaten met betere prestaties, een groter bedieningsgemak en minder energie- en waterverbruik voor een betaalbare prijs.

Zanussi huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur

Zanussi wasmachines zijn betrouwbaar en hebben handige features zoals het snelle programma. Hiermee is jouw was binnen 30 minuten helemaal schoon, en dat op 30 graden. De machines beschikken daarnaast minimaal over energielabel A en ze hebben grote trommels.

Italianen zijn van oudsher gek op koken, niet voor niets dat dit Italiaanse merk een groot assortiment kookplaten heeft. De keuze voor een kookplaat is heel persoonlijk, vind je het prettiger te koken op inductie of gas? Hoeveel kookzones heb je nodig? En hoeveel ruimte heb je beschikbaar en over voor je kookplaat? Zanussi heeft voor elke wens een kookplaat op maat.

Zanussi koelkasten bestaan er ook in veel soorten en maten, welk type past het beste in jouw keuken? Een inbouw koelkast? Vrijstaande koelkast? Of misschien een onderbouw koelkast? Om erachter te komen welk type het beste past in jouw keuken moet je alles goed opmeten. Houd voor een inbouw model rekening met minimaal 38 mm die achter de koelkast nodig is voor ventilatie. Bij een vrijstaand model is de plaats van het stopcontact erg belangrijk. Hulp nodig met het uitzoeken van de juiste koelkast? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van je keuze.

Bron: ZANUSSI

Service & Informatie ZANUSSI
Telefoon service: 0172-468300
Service aanvragen: https://www.zanussi.nl/support/book-a-service/
Brochure aanvragen: http://www.zanussi.nl/Support/Download-brochures/

Downloads ZMSN6DX ZANUSSI Magnetron met grill

  Maatschets

  Maatschets ZMSN6DX

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!