• +2
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
Keukenloods Almere

Keukenloods Almere

New Yorkweg 63
1334 NA Almere
036-5290303

Openingstijden

ma:Gesloten
di: 09:30 - 17:30 uur
wo:09:30 - 17:30 uur
do:09:30 - 17:30 uur
vr:09:30 - 21:00 uur
za:09:30 - 17:00 uur
zo:11:00 - 17:00 uur
Koopavond:vrijdag

Aangepaste openingstijden

25 december 2023  (Eerste Kerstdag)Gesloten
26 december 2023  (Tweede Kerstdag)11:00 - 17:00
1 januari 2024  (Nieuwjaarsdag)Gesloten
Maak een afspraak
Almere
Almere

Keukenloods Almere - sinds 2012

In 2012 is ook de provincie Flevoland toegevoegd aan onze showrooms met Keukenloods.nl Almere. Sinds aug 2020 zijn wij verhuisd naar een prachtig nieuw pand (in Doemere). Douwe Vet en zijn team helpen je graag op weg!

Maak een afspraak
Doe de offertecheck & bespaar
Maak een afspraak

Keukens Almere

Voor mooie keukens in Almere en omgeving hoef je niet ver te zoeken. Bij Keukenloods.nl Almere kun je een prachtige keuken kiezen uit ons ruime assortiment. De keuken is immers voor de meeste huishoudens het pronkstuk van de woning! Kom snel in ons filiaal kijken voor keukens tegen een zeer scherpe prijs. Onze adviseurs heten je graag van harte welkom en nemen de tijd om je te informeren over alle mogelijkheden op het gebied van keukens en inbouwapparatuur.

Keukens in Almere, ruim assortiment bij Keukenloods.nl

Bij Keukenloods.nl Almere hebben wij een keuken voor ieder budget. Zo bieden wij geregeld showroomkeukens aan tegen kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%! De keuze aan verschillende modellen is bijna oneindig. Of je nou gaat voor een kookeiland, u-keuken, rode kastjes, een zwart aanrechtblad of een Quooker, Keukenloods.nl Almere heeft het.

Keukens bekijken in Almere

Een keuken bekijken in de showroom is altijd een goed idee. Kom vrijblijvend langs bij Keukenloods.nl Almere en krijg een beter beeld van hoe de nieuwe keuken in jouw woning gaat passen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een afspraak te maken om de talloze mogelijkheden door te spreken. Hiervoor willen wij je vragen om contact op te nemen met onze keukenwinkel in Almere. Dat kun je doen door te bellen met 036-5290303. Wil je alvast meer lezen over dit filiaal, lees onze blogpost over Keukenloods Almere.

Keuken van mvr. Yvonne Siliakus uit Almere poort

Keuken van mvr. Yvonne Siliakus uit Almere poort

Een heel compacte keuken die minder plaats inneemt dan een kookeiland. Doordat er geen bovenkastjes zijn maar een natuurstenen blad met opstaande rand geeft het een heel ruimtelijk effect. In de hoge kast zit alles ingebouwd, een combioven, vaatwasser, koeler en vriezer, en nog bergruimte over! De keuken heeft brede greeploze laden met een grijs natuurstenen blad, wat mooi past bij de grijze leistenen vloer. Ben geweldig tevreden met de keuken!

Bekijk meer keukens van klanten
Klik om kaart te gebruiken