• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan

INVENTUM VFI5042RVS

Fornuis 50 cm

Uitvoering kookplaat: Inductie | Aansluiting op aantal fasen: 2.3 | Aantal kookzones: 4 | Aansluitwaarde: 7400 W | Basiskleur: Roestvrijstaal | Meer specificaties
Op voorraad
639,-
Adviesprijs: 749,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie VFI5042RVS INVENTUM Fornuis 50 cm

INVENTUM VFI5042RVS Fornuis 50 cm

Verander jouw kookervaring met de Inventum VFI5042RVS fornuis 50 cm, een stijlvol en functioneel inductiefornuis. Dit inductiefornuis, vervaardigd uit roestvrij staal, belooft een naadloze kookervaring met zijn vier zones en negen standen voor perfecte warmteregulatie. De ruime oven van 50 liter maakt het mogelijk om te braden, bakken of grillen met gemak. Dankzij de intutieve touch-bediening kan iedereen dit fornuis moeiteloos bedienen. De Inventum VFI5042RVS is niet alleen functioneel, maar ook energiezuinig met een A-energielabel. Dit fornuis zal jouw keuken transformeren tot een gastronomisch paradijs.


Uitvoering kookplaatInductie
Aansluiting op aantal fasen2.3
Aantal kookzones4
Aansluitwaarde7400 W
BasiskleurRoestvrijstaal
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de VFI5042RVS INVENTUM? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties VFI5042RVS INVENTUM Fornuis 50 cm


De informatie bij dit product komt van de site van INVENTUM om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord VFI5042RVS INVENTUM Fornuis 50 cm

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews VFI5042RVS INVENTUM Fornuis 50 cm

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie VFI5042RVS INVENTUM Fornuis 50 cm

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'INVENTUM VFI5042RVS' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'INVENTUM VFI5042RVS' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen VFI5042RVS INVENTUM Fornuis 50 cm

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant VFI5042RVS INVENTUM Fornuis 50 cm


INVENTUM
INVENTUM
Postbus 5023
6802 EA
Arnhem
Over INVENTUM

Overal aanwezig Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf. Sinds 1994 is Inventum verhuisd naar Veenendaal en is ze weer een echt familiebedrijf waar, net als in het begin, klein huishoudelijke apparaten en producten voor persoonlijke verzorging ontwikkeld worden. Passie en liefde voor ‘producten met een stekker’ kenmerkt Inventum.

Bron: INVENTUM

Service & Informatie INVENTUM
Telefoon service: 088 - 542 2290
Service aanvragen: https://www.inventum.eu/service/service-aanvraag/

Downloads VFI5042RVS INVENTUM Fornuis 50 cm


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!