• Ross
 • Janneke
 • Ruud

AEG T7DBNP600

Wasdrogers

|AEG Wasdrogers
Print
Vergelijk
Vulhoeveelheid (drogen) bij standaard programma katoen: 8 kg | Trommelinhoud: 118 liter | Geluidsniveau (drogen) bij standaard programma katoen: 67 db | Basiskleur: Wit | Hoogte: 850 mm | Meer specificaties

Oud model

Dit product is niet meer leverbaar. Wellicht hebben wij nog enkele exemplaren in onze winkelvoorraad.

Winkel voorraadZoek opvolger
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 22:00 UUR

Productinformatie T7DBNP600 AEG Wasdrogers

7000 serie warmtepomp droger, trommelcapaciteit voor 8 kilo wasgoed, oko flow filter, extra snel programma, prosense trommel voor voorzichtige behandeling van teer weefsel, sensidry


Vulhoeveelheid (drogen) bij standaard programma katoen8 kg
Trommelinhoud118 liter
Geluidsniveau (drogen) bij standaard programma katoen67 db
BasiskleurWit
Hoogte850 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de T7DBNP600 AEG? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties T7DBNP600 AEG Wasdrogers


De informatie bij dit product komt van de site van AEG om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord T7DBNP600 AEG Wasdrogers

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews T7DBNP600 AEG Wasdrogers

Voeg een review toe
T7DBNP600
Gemiddeld beoordeeld:
8

Totaal: 3 reviews
Door: Marcel van Trappen  |  05-07-2023 19:37
9/10

De droger voldoet aan al onze verwachtingen.

In bezit: een paar dagen

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: Carola De Ridder  |  30-03-2023 12:20
9/10

Geweldige droog trommel. Ik heb deze gekozen vanwege het speciale beddengoed programma en de reverserende trommel. Geen opgerolde lakens en overtrekken meer , lekker grote trommel. Kortom, erg blij mee !

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: DDG1402  |  19-01-2023 14:06
6/10

Het kan aan mij liggen, maar ik vind deze droger niet geweldig. Het ECO-programma duurt ellendig lang (dus uiteindelijk toch veel stroomverbruik, denk ik) en mijn was is alsnog niet helemaal kurkdroog, hij voelt altijd nog koud en een beetje klam aan. Ook op de andere programma's droogt hij niet optimaal. Jammer.

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie T7DBNP600 AEG Wasdrogers

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'AEG T7DBNP600' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'AEG T7DBNP600' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen T7DBNP600 AEG Wasdrogers

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant T7DBNP600 AEG Wasdrogers


AEG
AEG
Postbus 120
2400 AC
Alphen aan den Rijn
0172-468468
0172-468523
www.aeg.nl
Over AEG

AEG bestaat al ruim 130 jaar en streeft er vanaf het begin naar om jou in je eigen huis een gevoel van vakmanschap te geven. Zowel op het gebied van huishoudelijke als keukenapparatuur ziet AEG wat consumenten nu nodig hebben en wat in de toekomst. Op basis hiervan komen ze continue met nieuwe ideeën en staat het innoveren nooit stil. Met dank aan deze strategie onderscheiden AEG producten zich op prestaties, functioneel design en kwaliteit.

Innovaties AEG huishoudelijk apparatuur

Éen van de innovaties van AEG op het gebied van afzuigkappen is de H2BHOOD (H2H). Ruikt jouw huis ook regelmatig nog een paar uur na het koken naar de bereidde maaltijd? AEG luistert naar de wensen van de consument en is gekomen met de H2BHOOD, een systeem waarbij de AEG kookplaat draadloos communiceert met de AEG afzuigkap waardoor de afzuiging automatisch wordt geregeld.

Ook voor het koken op inductie heeft AEG niet stilgezeten en zijn ze gekomen met de AEG MaxiSense lijn. Op deze kookplaten is het niet van belang hoe en waar je jouw pan neerzet zolang er maar een kruis geraakt wordt. De AEG inductieplaat verspreidt automatisch de warmte over de grootte van de pan.

Een belangrijke ontwikkeling op het gebied van design is de AEG Horizon Line. Deze lijn keukenapparatuur is uitgevoerd met zwart glas en een horizontaal RVS design waardoor je diverse apparaten kunt combineren zonder het design van je keuken te breken. Je hebt de keuze uit combi magnetrons, stoomovens, ovens en koffiezetapparaten.

Op het gebied van vaatwassers heeft AEG zich bezig gehouden met duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. De nieuwe AEG TimeSaver vaatwassers zijn fluisterstil en wassen je vaat in de helft van de normale tijd schoon. Dus ook wanneer je ‘s ochtends naar je werk gaat en je medebewoners nog slapen kun je deze vaatwassers zonder problemen even laten draaien.

Benieuwd naar alle producten in het assortiment? Bekijk hier het volledige overzicht AEG keukenapparatuur.

Bron: AEG

Service & Informatie AEG
Telefoon service: 0172-468172
Service aanvragen: http://www.aeg.nl/node141.asp
Brochure aanvragen: http://www.aeg.nl/node163.asp

Downloads T7DBNP600 AEG Wasdrogers


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!