Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +4
  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Jari
  • Reynaldo
  • Jamie
Montagehulp

Vakkundige installatie

Wanneer je een apparaat aanschaft bij Keukenloods.nl kun je gebruikmaken van de voordelige montageservice van onze partner inbouw-specialisten. Lees hier de voorwaarden:

Onze montagepartners monteren alle standaard apparaten die zich in een woning op de begane grond bevinden. Montage van apparaten op een etage is alleen mogelijk in overleg met de serviceafdeling en tegen een meerprijs van € 15,- (met uitzondering van eiland afzuigkappen en vlakschermkappen).

Dekkingsgebied
Onze montagepartner monteert in Nederland, behalve op de Waddeneilanden en in een deel van België  (West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg). Eventuele uitzonderingen kunnen alleen in overleg met de klantenservice worden afgesproken.

Vervanging apparatuur
De montageservice van onze montagepartners bestaan uit het vervangen van apparaten, dus zonder aanpassingen van kasten o.i.d. Aanpassingen zijn, tegen meerprijs, mogelijk na overleg met de montageteams.

Kosten
Montagekosten zijn € 99,- voor het eerste apparaat en € 65,- voor elk extra apparaat, tenzij anders vermeld.

Kosten aansluitmateriaal
De eventueel aanvullende kosten van het aansluitmateriaal, worden in overleg met het montagebedrijf, apart in rekening gebracht.

Oude apparaat en verpakkingsmateriaal retour
Het oude apparaat en het verpakkingsafval van het nieuwe apparaat wordt door de monteur(s) meegenomen.

Planning
Zodra je order bij ons compleet is, word je gebeld voor een afspraak. Indien je niet aanwezig bent of niet bereikbaar, ontvang je een email om zelf met onze montagepartner te bellen voor een afspraak. De montage wordt binnen 2 weken ingepland nadat er telefonisch contact is geweest.

Betaling
Betalingen kunnen vooraf worden gedaan per bankoverboeking. Ook kan rechtstreeks aan de monteur worden betaald. Bij voorkeur wordt de betaling voldaan via het mobiele pinapparaat van de monteur.

Afmelding
Wanneer de montage om welke reden dan ook niet plaats kan vinden moet dat 24 uur voor aanvang van de afspraak gemeld worden. Indien niet aan deze voorwaarde wordt voldaan zal er een bedrag van €50,- in rekening worden gebracht bij de klant.