Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • +2
  • Mario
  • Lino
  • Raoul
  • Lennard
  • Jari
  • Jamie
Montagehulp

Vakkundige installatie

Wanneer je een apparaat aanschaft bij Keukenloods.nl kun je gebruikmaken van de voordelige montageservice van Inbouwteam.nl. Lees hier de voorwaarden:

Inbouwteam.nl monteert alle standaard apparaten die zich in een woning op de begane grond bevinden. Montage van apparaten op een etage is alleen mogelijk in overleg met de serviceafdeling en tegen een meerprijs van € 15,- (met uitzondering van eiland afzuigkappen en vlakschermkappen).

Extra tijden
Uniek in Nederland: ook montage in de avond, zaterdag of zondag mogelijk.

Dekkingsgebied
Inbouwteam.nl monteert uitsluitend in Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Eventuele uitzonderingen kunnen alleen in overleg met Inbouwteam.nl worden afgesproken.

Vervanging apparatuur
De montageservice van Inbouwteam.nl bestaat uit het vervangen van apparaten, dus zonder aanpassingen van kasten o.i.d. Aanpassingen zijn, tegen meerprijs, mogelijk na overleg met Inbouwteam.nl.

Kosten
Montagekosten zijn € 99,- voor het eerste apparaat en € 50,- voor elk extra apparaat, tenzij anders vermeld.

Kosten aansluitmateriaal
De eventueel aanvullende kosten van het aansluitmateriaal, worden in overleg met Inbouwteam.nl, apart in rekening gebracht.

Oude apparaat en verpakkingsmateriaal retour
Het oude apparaat en het verpakkingsafval van het nieuwe apparaat wordt door Inbouwteam.nl meegenomen.

Planning
Zodra je order bij ons compleet is, belt Inbouwteam je voor een afspraak. Indien je niet aanwezig bent of niet bereikbaar, ontvang je een email om zelf onze montage afdeling te bellen voor een afspraak. Dit kan op het telefoonnummer van Inbouwteam 0255-578908. De montage wordt binnen 2 weken ingepland nadat er telefonisch contact is geweest.

Betaling
Betalingen kunnen vooraf worden gedaan per bankoverboeking. Ook kan rechtstreeks aan de monteur worden betaald. Bij voorkeur wordt de betaling voldaan via het mobiele pinapparaat van de monteur.

Afmelding
Wanneer de montage om welke reden dan ook niet plaats kan vinden moet dat 24 uur voor aanvang van de afspraak gemeld worden. Indien niet aan deze voorwaarde wordt voldaan zal er een bedrag van €50,- in rekening worden gebracht bij de klant.

Vragen?
Je kunt contact opnemen met Inbouwteam.nl via info@inbouwteam.nl of het telefoonnummer 0255-578908.