Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

SAMSUNG RB38M7998S4EF

Vrijstaande koelkast

Vink aan om te vergelijken
Kleur: - | Inhoud: 226+130 liter | Klasse: A++ | Afmetingen: 595x650x1927mm | Meer specificaties
2.499,-
3 a 4 werkdagen
Indien voorradig bij de leverancier
  Ik wil dit product laten monteren!
(Ook 's avonds en in het weekend!)
Ophalen in één van onze 14 winkels?
Check winkelvoorraad

2.479,-
Tijdelijke actieprijs:
2.404,03
Ophalen in één van onze 14 winkels?
Check winkelvoorraad

Bereikbaar voor
al je vragen.
7 DAGEN PER WEEK
0226-355340

Check onze winkel voorraad

Productinformatie RB38M7998S4EF SAMSUNG

TypenrRB38M7998S4EF
MerkSAMSUNG
Kleur-
Inhoud226+130 liter
KlasseA++
Afmetingen595x650x1927mm
Extra infoSamsung koelvriescombinatie
Extra infoFamilyHub
Prijs€ 2.499,-
ConditieNieuw in doos

Vragen over de RB38M7998S4EF? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie


Keukenloods.nl blog De laatste tips en trends in keukenland

Specificaties RB38M7998S4EF SAMSUNG

Meer informatie

Algemeen

 • Family Hub is een spectaculaire nieuwe koelkast en vriezer met touchscreen waarmee u uw eten kunt bekijken, communiceren met het gezin en u en uw gasten kunt vermaken. 
 • Camera's in de koelkast maken foto's van het eten, zodat je eenvoudig via je telefoon kunt zien wat je onderweg naar huis moet kopen in de winkel. 
 • Je kunt boodschappenlijstjes ook direct op het aanraakscherm van de koelkast maken, zodat je gemakkelijk alles kunt onthouden wat je nodig hebt om te winkelen. 

 • De familie kan ook gemakkelijk een kalender op het scherm delen, zodat u een volledig overzicht van alle activiteiten krijgt. 
 • U kunt ook foto's van uw telefoon rechtstreeks naar het koelkastscherm verzenden of andersom. 
 • Je kunt het koken ook verrijken door muziek uit de koelkastluidsprekers te spelen, recepten te lezen of tv-programma's direct op het scherm te spelen. 
 • Het is geen wonder dat de Family Hub het nieuwe centrum van het huis is!

Specificatie

 • De ingebouwde Precise Chef Cooling ™ -technologie is ontworpen om de temperatuurvariatie in de koelkast te verminderen, zodat de temperatuur zo soepel mogelijk is en het voedsel beter blijft. De technologie is zo geavanceerd dat deze het temperatuurniveau van ± 0,5 ° C kan houden.
 • De koelkast heeft aparte koelsystemen voor de koelkast en het vriesvak, waardoor wordt voorkomen dat droge lucht uit de vriezer naar de koelkast wordt verspreid. Hogere luchtvochtigheid betekent bijvoorbeeld dat groenten langer gezond blijven. Bovendien voorkomt het dat geur en smaak worden overgebracht van de koelkast naar de vriezer.
 • In de volledig uitschuifbare Chef Zone ™ -lade is de temperatuur altijd twee graden lager dan die van de koelkast.
 • U krijgt de bijbehorende Chef Pan ™, een ovenvorm met deksel om uw voedsel eenvoudig te bereiden en op te slaan in de koelkast. 
 • Chef Pan ™ past ook in de oven zodat u vlees rechtstreeks uit de koelkast kunt nemen en de pan direct in de oven kunt plaatsen.


De informatie bij dit product komt van de site van SAMSUNG om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord RB38M7998S4EF SAMSUNG

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews RB38M7998S4EF SAMSUNG

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie RB38M7998S4EF SAMSUNG

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de RB38M7998S4EF van SAMSUNG als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de SAMSUNG RB38M7998S4EF 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen RB38M7998S4EF SAMSUNG

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen kan contant of met PIN* bij de chauffeur. Een betaling via de bank kan ook, maar dient bij ons te zijn bijgeschreven voor aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Pinnen is hier mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 219
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant RB38M7998S4EF SAMSUNG


SAMSUNG
SAMSUNG
Olof Palmestraat 10
2616 LR
Delft
Over SAMSUNG

Sinds de oprichting in 1969 is Samsung uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 200 dochterondernemingen. De visie van Samsung is helder en terug te vinden in alle huishoudelijke apparatuur; “De wereld inspireren en de toekomst creëren met behulp van productinnovaties, nieuwe technologieën en creatieve oplossingen”.

Samsung biedt de garantie dat zijn huishoudelijke apparatuur van goede kwaliteit is en jouw leven gemakkelijker maken. Hun visie laat zien dat ze zich inzetten voor het creëren van een nieuwe toekomst die ze vormgeven met behulp van innovaties op het gebied van producten, technologie en oplossingen.

Samsung huishoudelijke apparatuur

Een belangrijke en bekende innovatie van Samsung is de Samsung Eco Bubble. Deze technologie zorgt er in wasmachines voor dat het water en wasmiddel, voor de wascyclus begint, omgezet wordt tot schuim. De bubbels van dit schuim kunnen beter doordringen door de stof van je kleding waardoor deze schoner worden dan in een conventionele wasmachine. Ook de Samsung AddWash is een kenmerk van Samsung wasmachines. Sokken vergeten in de was te doen? Voeg eenvoudig een kledingstuk toe wanneer de was al draait. Bekijk alle Samsung wasmachines in het assortiment van Keukenloods.nl.

Voor iedereen die het prettig vindt om te koken op inductie maar wel het bekende vlammetje mist heeft Samsung ook een oplossing; Virtual Flame Technologie. In de inductie kookplaat zit ledverlichting die de vlammetjes aan de zijkant van de pan projecteert. Doordat de felheid van de vlammetjes variëren tussen de vermogensstanden kun je duidelijk zien op welke stand de pan wordt verhit. Bekijk alle Samsung inductie kookplaten in het assortiment van Keukenloods.nl.

Jouw koelkast verliest veel kou en dus energie, iedere keer dat de deur opengaat. Ook hier heeft Samsung wat op bedacht: de Samsung FoodShowCase. FoodShowCase koelkasten zijn uitgerust met een dubbele deur, wanneer je de buitenste deur opent kun je wat kleine dingen uit de grote deur halen. Hierdoor hoeft de grote deur niet open en bespaar je energie. Bekijk alle Samsung koelkasten met de FoodShowCase optie.

Bekijk alle Samsung huishoudelijke apparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bron: SAMSUNG

Service & Informatie SAMSUNG
Telefoon service: 0900-7267864
Service aanvragen: http://www.samsung.com/nl/support/main/supportMain.do

Downloads RB38M7998S4EF SAMSUNG


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!