• Ross
 • Janneke
 • Ruud

BORA PUXA

Kookplaat met afzuiging

|BORA Kookplaten met afzuiging
Print
Vergelijk
24 uurs bezorging
 • PUXA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PUXA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PUXA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PUXA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PUXA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PUXA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PUXA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PUXA BORA Kookplaat met afzuiging
 • PUXA BORA Kookplaat met afzuiging
Aansluiting op aantal fasen: 2 | Afzuigcapaciteit luchtafvoer: 626,1 m3/uur | Commerciële breedte: 80 cm | Basiskleur: Zwart | Aansluitwaarde: 7600 W | Meer specificaties
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 22:00 UUR

Productinformatie PUXA BORA Kookplaat met afzuiging

BORA X Pure met flexibele kookzones is geschikt voor luchtafvoer. Gemakkelijke bediening dankzij de unieke verticale slider. De extreem stille motor zorgt ervoor dat, zelfs op de hoogste stand, de kookplaat als stil wordt ervaren. Dankzij de centrale bediening en bijzonder grote oppervlakte-inductiekookzones hebben zelfs zeer grote pannen een volledige en gelijkmatige verwarming. De afzuigprestaties worden automatisch en continu bijgesteld aan de hand van uw kookgedrag op dat moment. De onderdelen die in contact komen met de kookdampen kunnen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser.


Aansluiting op aantal fasen2
Afzuigcapaciteit luchtafvoer626,1 m3/uur
Commerciële breedte80 cm
BasiskleurZwart
Aansluitwaarde7600 W
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de PUXA BORA? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties PUXA BORA Kookplaat met afzuiging


De informatie bij dit product komt van de site van BORA om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord PUXA BORA Kookplaat met afzuiging

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews PUXA BORA Kookplaat met afzuiging

Voeg een review toe
PUXA
Gemiddeld beoordeeld:
8

Totaal: 1 review
Door: VM  |  07-12-2022 21:18
8/10

Eenvoudige en logische bediening. Zeer goede afzuiging. Een aanrader !!

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie PUXA BORA Kookplaat met afzuiging

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'BORA PUXA' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'BORA PUXA' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen PUXA BORA Kookplaat met afzuiging

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant PUXA BORA Kookplaat met afzuiging


BORA
BORA
Innstrasse 1
6342
Niederndorf
Over BORA

In harmonie met het milieu Wij zien onze verantwoordelijkheid voor onze klanten, onze medewerkers en ons milieu. Bovendien stellen wij hoge eisen aan de esthetische vormgeving en de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze producten en onze service. Door productie in Duitsland en Oostenrijk waarborgen wij dat we aan deze eisen kunnen voldoen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en zien af van grondstoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Wij fabriceren hoogwaardige producten die goed zijn voor de mensen en niet schadelijk voor het milieu. Onze producten zijn van begin af aan gericht op duurzaamheid: het basisprincipe van ons gepatenteerde kookveldafzuigsysteem is effectiever en energiezuiniger dan conventionele wasemafzuigkappen. BORA zuigt minder kostbaar verwarmde omgevingslucht af want wij werken met slim toegepaste stromingssnelheden en niet met grote luchtvolumes. De energiezuinige motor bespaart stroom en ontwikkelt aanzienlijk minder geluid, reiniging en onderhoud zijn zeer eenvoudig en de hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur. Onze kookvelden worden gefabriceerd zonder giftige toevoegingen. Wij zorgen voor korte aanvoerwegen door de regionale opzet van onze leveranciers en productielocaties. Op deze manier aanvaarden wij de verantwoordelijkheid voor de volgende generaties.

Bron: BORA

Service & Informatie BORA
Telefoon service: 0226 355 340

Downloads PUXA BORA Kookplaat met afzuiging

  Maatschets

  Maatschets PUXA

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!