• +3
  • Ross
  • Joep
  • Barry
  • Janneke
  • Ruud
  • Jaleel
  • Juan
Terug naar overzicht

De Roeck interiors

De Roeck interiors
De Roeck interiors
Kikkertweg 5
1521 RE Wormerveer

Over De Roeck interiors

RUIME ERVARING

Wij leveren al meer dan 15 jaar modern vakwerk voor ieder budget. U kunt bij ons terecht voor bijna iedere klus. Of u nou een boekenkast nodig hebt of een winkelstelling, een complete inrichting wenst of een verbouwing, u kunt rekenen op grote betrokkenheid van onze mensen. Gecombineerd met liefdevol handwerk en het gebruik van de beste materialen kunnen we daardoor uw wensen perfect realiseren.

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR

- een enkele kast of tafel
- een keuken of badkamer op maat
- maar ook: een compleet nieuw interieur voor uw restaurant, winkel, showroom of woonhuis
- een onderdeel of het totaal: van ontwerp tot uitvoering
- (ver)bouwen, begeleiding, vormgeving en realisatie in binnen- en buitenland.

IEDERE KLANT, IEDERE RUIMTE, IEDER PROJECT IS UNIEK

Het vertalen van uw persoonlijke wensen is onze uitdaging

Om tot een succesvol ontwerp te komen is het essentieel uw wensen en benodigdheden te doorgronden. Uw huis wordt pas echt uw thuis als het uw levenswijze en identiteit weerspiegelt.

Hetzelfde geldt voor uw zakelijke ruimtes: het interieur van een winkel, restaurant of kantoor is op z’n best als het een herkenbare exponent is van het DNA van uw bedrijf.

WERKWIJZE

Voor een eerste schetsontwerp nemen we de functie van de ruimte en de klant ’s persoonlijke smaak, voorkeur voor materialen en budget als vertrekpunt. Met de inzet van visie, expertise en creativiteit ontstaat er zo een samenhangend en optimaal interieurontwerp. Dit wordt vervolgens vakkundig door ons team van specialisten uitgevoerd.

Maar daar blijft het niet bij. Verbouwingen staan niet voor niets in de top 10 van stressveroorzakers. Iedere stap van het bouwproces vraagt om inventiviteit, alertheid en aanpassingsvermogen. Met goede communicatie, betrouwbare planningen en duidelijke kostencalculatie doen wij er alles aan om projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bron: www.deroeckinteriors.nl